Intervju med Terroll Lewis, grunnleggeren av Block Workout

Intervju med Terroll Lewis, grunnleggeren av Block Workout - øVELSER 2023
Intervju med Terroll Lewis, grunnleggeren av Block Workout - øVELSER 2023
Anonim

Hva er calisthenics?

Calisthenics er en rekke øvelser som involverer å bruke din egen kroppsvekt som en form for motstand - tenk "old school" øvelser som press-ups, pull-ups, planches, lunges og squats. Den vakre calisthenics er at du ikke trenger noe utstyr, bare deg selv.

Når kom du inn i calisthenics / bodyweight trening?

Jeg gikk i fengsel etter å ha vært involvert i gjenger, og mens jeg var der, gjorde jeg mye kroppsvektstrening. Jeg kalte det aldri calisthenics, jeg begynte bare å kalle det når de la navn på den i 2012/13. Jeg visste det som "trene i blokken". Jeg pleide å gjøre push-ups i cellen min ved hjelp av en kasse, og press-ups på toalettet. Jeg pleide å snu min seng opp og ned og gjøre presser opp av sengen min.

Image
Image

Hva er de fysiske fordelene med calisthenics?

Med calisthenics trener du alle hovedmuskelgruppene, inkludert magesmerter, ryggmuskler, armer og ben. Det er flott for å styrke muskler, brenne fett og øke fleksibilitet, utholdenhet og utholdenhet.

Hva var inspirasjonen bak Block Workout?

Jeg startet Block Workout etter å ha kommet ut av fengsel i 2009. Jeg ønsket å bli med på mitt lokale treningsstudio, men ble fortalt at jeg måtte betale med direkte belastning. Jeg var forvirret om hvilken direkte debitering det var fordi jeg aldri hadde en bankkonto, så jeg dro til en lokal lekeplass i nærheten av min eiendom i Brixton og begynte å gjøre pull-ups og press-ups fra svinger og barer. Det var ikke en strukturert trening, men jeg gjorde det skje.

Hvor gikk det derfra?

Jeg startet med en YouTube-video, som fikk et par tusen visninger, og derfra bygget jeg opp en liten følge på sosiale medier. Jeg var forvirret om hvorfor folk var interessert i meg å trykke på en lekeplass for barn - jeg gjorde bare det fordi jeg kjeder meg. Da begynte mine tilhengere å spørre om de kunne trene med meg.

Jeg inviterte noen få folk til å trene med meg på et utendørs strukturert treningsstudio i Kennington i Sør-London. Jeg begynte å lage små økter på fem til ti personer, og de lærte i utgangspunktet hva jeg lærte. Jeg flyttet øktene til Brockwell Park i Brixton og begynte å invitere mange mennesker. Jeg brakte sammen et lite lag med folk som jeg trodde kunne være personlige trenere en dag, og begynte å gjøre samfunnsmøter med dem hver lørdag. Vi har hatt strukturelle økter siden slutten av 2010, og siden da har den opplevd fortsatt vekst.

Hva er treningsbakgrunnen din?

Jeg er en allsidig idrettsutøver, med bakgrunn i friidrett, MMA og Muay Thai. Jeg var også i gymnastikk da jeg var yngre, og har brakt alt det som oppleves i Block Workout, sammen med calisthenics.

Kan du beskrive en typisk Block Workout-økt?

Du kan si Block Workout er sin egen treningsstil, men den inneholder mye calisthenics. Med tradisjonelle calisthenics holder mange mennesker bare til barer, men vi fokuserer også på alle områder, inkludert styrke og utholdenhet. Vi har noen tidligere soldater trening på Block Workout, som gir den en militær stilstilstand. De gjør mange øvelser som crawls, backward crawls og burpees. Jeg har en annen trener som spesialiserer seg på bare calisthenics.

Jeg personlig liker å gjøre mye løp, sprinting og press-ups. Jeg liker å inkludere mange samarbeidsøvelser også, som å sette noen over skuldrene og løpe opp i en ås.

Hva er de mentale fordelene med Block Workout?

Jeg tror det kan definitivt forandre tankegangen din. Jeg forteller mange ungdommer at det er viktig å ha en tankegang om "Jeg vet ikke det vet det, men jeg lærer å gjøre det", den tankegangen om "Jeg kan ikke slutte". Dette er verdifulle livsferdigheter som kan forandre livet ditt, trening, forretningsforbindelser, ventures og alt du gjør.

Image
Image

Bruker du hverdagsprodukter i øktene dine?

Det gode med calisthenics er at du ikke trenger noe utstyr, men det kan forbedre trening. Vi bruker pull-up barer, dip barer og paralletter mye. Vi bruker også kamptovene, tyngdebaner i rugby-stil og vende dekk.

Tror du at calisthenics kunne etterligne suksessen til CrossFit?

Jeg tror ideen om CrossFit er fantastisk. Det er underholdning, men det er hardt arbeid på samme tid. Calisthenics handler om enighet og bringer folk sammen. Det er fortsatt i sine tidlige stadier, men det vokser definitivt. Jeg tror bare at ikke mange investorer er villige til å sette inn penger i det fordi de ikke kan legge fingeren på hva det er ennå.

Jeg tror at calisthenics faktisk kunne bli så stor som CrossFit i de neste par årene. Vi trenger bare de riktige menneskene til å investere i det og for å få grunnlaget og strukturen riktig.

Hva er fordelene med en calisthenics trening over en treningsøkt?

Gymet har strålende struktur når det gjelder å hjelpe deg med å utvikle en rutine, men det har ikke den følelsen av enhet til den. Du liker ikke å gå på treningsstudioet, med mindre du er med mange venner. Noen mennesker føler seg skremt straks hvis de går inn i et treningsstudio, og det er ingen som hjelper.

Vi har mange 13- til 26-årige trening på Block Workout, og årsaken til at de alle kommer tilbake er fordi de ser meg som en eldre bror. Det er ikke en treningsgruppe, det er mer som en familie.Folk kommer tilbake fordi de liker den følelsen av samfunnet, og fordi vi er alle der for å bli i form, bli sunne og lære nye ting.

Hvilke råd vil du gi til nybegynnere?

Jeg startet med å gjøre fire pull-ups i parken. De var søppelopptak, men jeg dro dit hver dag og holdt øve. For nybegynnere, vil jeg si bare trene dine negativer, nyt det og ha det gøy. Bare gå til parken og bruk miljøet; om det gjør dyp av sengen din, trykk opp i badekaret eller gå nedover gaten på tærne. Vær advart selv om det blir vanedannende. Du sitter på bussen og ser på stolpene og tenker 'Jeg kunne gjøre en pull-up akkurat nå'.

Gå til Block Workout-nettsiden for mer

Populært emne