Forstyrrende foreldre: Alle måtene de kan påvirke ditt kjærlighetsliv

Innholdsfortegnelse:

Forstyrrende foreldre: Alle måtene de kan påvirke ditt kjærlighetsliv
Forstyrrende foreldre: Alle måtene de kan påvirke ditt kjærlighetsliv
Anonim

Foreldre forstår bare ikke, ikke sant? Deres meninger er spesielt sterke når romantikk er involvert. Her er 10 måter foreldre ødelegger ditt kjærlighetsliv.

Foreldre påvirker dine relasjoner på utallige måter som lar deg være villet for livet. Bare spør Romeo og Juliet. Eller, bedre ennå, se på deg selv. Foreldre kan forstyrre kjærlighetslivet på åpenbare og mindre åpenbare måter.

Å si at foreldrene dine elsker deg og ønsker noe annet enn det beste for deg, er sant. Tross alt så de på at du vokste før øynene deres. Ingen kjenner deg bedre enn foreldrene dine. Men når det gjelder ditt voksne liv, bør det være grenser - spesielt når du er dating.

Det som foreldrene dine tenker på din spesielle, eller hvordan du håndterer forholdet ditt, utgjør definitivt kaos på kjærlighetslivet ditt. Du finner ofte deg selv slitt mellom din lykke og foreldrenes godkjenning. Deres innblanding gir deg selv flau og sint.

10 kjærlighetsliv ødelegger foreldres vaner

Vi vet at du elsker dem. Men bør du virkelig fortelle foreldrene dine i kjærlighetslivet ditt? Vi veier inn på måtene foreldrene ødelegger ditt forhold * hvis du lar dem *.

# 1 Foreldre kan være veldig påtrengende. De hjelper deg med å flytte til ditt nye sted, bidra til å betale regningene dine når du går lavt og fortsatt søker jobb, og til og med sette inn et godt ord for deg i det nye firmaet du kom inn på. Du kan ofte tenke, "Hvor skulle jeg være, hvis ikke for foreldrene mine?"

De er så vant til å spille en stor rolle i livet ditt, slik at du blir med på hoftene. De kan til og med vise seg ubudne når du går ut med din nye partner, eller inviterer deg til en helgferie du planla med din ektefelle. [Les: 10 umodne ting par kjemper om hele tiden]

# 2 Foreldre blir sjalu. En gang til en annen - en spesiell noen-tar midtpunkt i livet ditt, vil det ikke vare lenge før foreldrene dine blir grønne av misunnelse og føler seg skarpe sjanser av sjalusi. Plutselig kan du ikke besøke dem så ofte du vil. Du kan ikke kjøre din mor til hennes ukentlige bokklubbmøte, og du kan ikke bare holde deg til middag så lenge.

Mye av tiden du brukte med foreldrene dine, blir nå spist opp av beauen din. Denne sjalusien strekker seg godt til du blir gift. Lykke til!

# 3 Foreldre antar at du er som dem. Du har din fars temperament, din mors nærende personlighet, fars fars øyne og din mors hår. Utover overflaten, tror foreldrene ofte at du er som dem, akkurat som dem.

Du kan til og med ende opp som dem, gifte deg før du har barn, bo sammen og ikke skille, og tilbringe jubileumene på country club.

Så, hvis du ikke gjør de tingene de forventer at du skal gjøre, vil de ikke forstå det, og ende opp med å bli flabbergastede. Som latterlig som det ser ut, kan foreldrene dine tro at du er som dem, og forventer at du oppfører seg som sådan. [Les: Hva gjør jeg med livet mitt? Hvordan å bryte gjennom ruten]

# 4 Foreldre lever sine frustrasjoner og ambisjoner gjennom deg. Det blir foreldre som ikke var i stand til å følge sine drømmer eller ble fratatt visse ting mens de vokste opp. Da du ble født, ønsket de deg å oppleve de tingene de aldri hadde.

De håper du blir en nevrokirurg eller ballerina, når alt du vil gjøre er å sette opp virksomheten din. Du ser, foreldre lever vicariously gjennom deg. Selv om de mener det bra, håper de at du skal gjøre dette og gjøre det, og ikke date jazzgitaristen du nettopp møtt på en lokal bar.

# 5 Foreldre ønsker å administrere deg. Betyr … ditt liv. Fra det øyeblikket du ble født, satte de din sovende plan, bestemte deg for rutinen, tok deg inn i gitar klasser, og klarte i det hele tatt alt for å sikre at du hadde det beste livet mulig.

Nå som du er voksen, glemmer foreldrene ofte at du kan forsvare deg selv og ta dine egne beslutninger. Alt for ofte fortsetter de å forvalte deg. Ting som henger opp med denne kvalifiserte fangsten fra deres nabolag, hjelper deg med å kjøpe et hus, eller pusse opp din barnehage. Ofte er disse bevegelsene en måte for dem å ikke miste kontroll over deg … og kan komme til en pris. [Les: Å bli oppdratt av narcissister - 18 skadelige måter som påvirker livet ditt]

# 6 Foreldre tror de vet alt. De lærte deg hvordan du bruker dine redskaper og hvordan du skal ta tak i ballen. Så selv om du og dine partnere er voksne med boliglån og karriere i øynene dine, er du fremdeles snotty små tots som kjører over alt. Som foreldre føler de at opplevelsen gjorde dem klokere, og at du fortsatt ikke vet hvordan du legger en fot foran den andre.

Faktumet du spurte om råd om noen få saker tidligere gjør at de føler at de trenger å veilede deg gjennom dine livsvalg, så du bør bedre passe deg. [Les: Emosjonell stabilitet: 12 mystiske faktorer som spiller en stor rolle]

# 7 Foreldre føler at de har rett til enhver mening. Selvfølgelig! De er dine foreldre, ikke sant? NEI. Foreldrene dine kan alltid ta ut "Jeg er din foreldre" -kort og sette deg på plass som barn.

Du sitter og tar inn alt de har å si om din dato, klærne, karrieren din og livet ditt.Selv om meninger og råd ikke må følges, føler foreldrene dine dårlig hvis du ikke følger dem.

# 8 Foreldre tar opp dine tidligere feil. Hvis noen kjenner deg best, er det dine foreldre. De så på at du vokste og utviklet din egen unike personlighet.

Den veksten inkluderer feilene du har gjort, som de var der for å se. Og nå som du daterer noen nye igjen, kan de begynne å bringe opp hvordan du gjorde i ditt siste forhold, hva du gjorde galt, og at du gjør alt for galt en gang til.

De kan nitpick din hver beslutning til det punktet du begynner å tro at de bare ser og venter på at du skal mislykkes.

# 9 Foreldre fyrer for "gamle dager". Når du bestemmer deg for å være i forhold til noen uten courting-scenen, begynner foreldrene dine sannsynligvis å snakke om hvordan ting var da de begynte å danse - og til og med før. Når du legger inn dine romantiske bilder med partneren din på Facebook, vil de sannsynligvis fortelle deg hvordan de pleide å holde en lav profil av deres forhold når de var unge.

De vil begynne å snakke om "I gamle dager var vi …" og foreslår at denne generasjonen er "bortskjemt rotte". Som deres barn vil de at du skal leve hvordan de pleide å, og håper at ting ikke vil forandre seg for mye. [Les: Hvordan lykkes i livet: Alt du trenger å vite]

# 10 Foreldre virkelig skremt deg for livet. Hvordan du brukte barndommen din, uansett om foreldrene dine har en stor hånd i det, påvirker deg sterkt i voksen alder. Skilsmisse, vold i hjemmet, foreldre splittelse og andre traumatiske opplevelser har en betydelig innvirkning på hvordan du håndterer dine egne relasjoner.

Selv akkurat slik de oppsto deg, påvirker hvordan du ser deg selv og hvordan du forholder deg til andre mennesker. Eventuelle uløste emosjonelle problemer du hadde vokst opp finner definitivt veien til ditt voksne liv. [Les: Datter av en narsissistisk mor - 18 livstids konsekvenser]

Enkelte problemer, som for eksempel forlatelse, engasjement, glede for mennesker eller overhengighet stammer fra barndommen din og spiller ut i dine voksne relasjoner. Selv nå at du har en god karriere, boliglån og et spirende kjærlighetsliv, påvirker foreldrene dine og påvirker deg på en eller annen måte. Selv velmenende, vil de finne mulighet til å nåle seg mellom deg og partneren din, bare for å sørge for at du blir riktig for dem.

[Les: Bare barnsyndrom: Det gode og dårlige å danse et eneste barn]

Hvis du graver dypt nok, vil du sannsynligvis finne sine handlinger dypt forankret i kjærlighet. Likevel er den beste måten å håndtere dette med gjensidig forståelse.

Populært emne