Interkulturelle relasjoner: 15 ting som gjør dem så magiske

Forskere forutsier at folk flest vil engasjere seg kun i interkulturelle relasjoner innen de neste hundre årene. Her er 15 grunner til at de har rett.

Selv om mange mennesker fortsatt er i mørket om hva det virkelig tar å være i et interkulturelt forhold, bryr de fleste ikke om. Så lenge de kommer til å være med personen de virkelig elsker.

Det er så bra å være i et interkulturelt forhold! Uansett hvor mye samfunn, kultur og gamle tradisjoner står i veien, elsker alltid vinner til slutt.

Hva gjør det vanskelig for interkulturelle forhold?

Selv om de fleste ikke bryr seg om hvem de ender med, hvis de er glade, er det fortsatt spørsmålet om kulturer som kolliderer i de mest uopprettelige øyeblikkene.

Når par ikke forbereder seg på disse eventualitetene, blir de blinde av forstyrrelser fra deres familier, venner og til og med deres lokalsamfunn.

Noen mennesker kan fortsatt ikke godta når nye mennesker legges inn i sin fold. Den generelle ideen bør være å åpne opp for folk og ikke kutte dem av. Dessverre, når du har å gjøre med gamle mennesker eller lukkede lokalsamfunn, kan du ikke hjelpe, men bli dratt inn i en kamp du ikke nødvendigvis visste at du var å registrere deg for.

Hvorfor det er kjempebra å være i et interkulturelt forhold ...

God ting er det større grunner til at du kjemper for din rett til å være i interkulturelle relasjoner. Det handler ikke bare om deg og din partner lenger. Det handler om alle. [Les: 10 FYIs for dating noen fra en annen kultur]

# 1 Deling av ulike typer mat. Med en ny kultur kommer nye oppskrifter og kulinariske eventyr. Selv om det er hundrevis av utenlandske delikatessestauranter som dukker opp hver dag, kan du fortsatt bli overrasket over tradisjonelle retter du aldri visste eksisterte.

# 2 Ekstra helligdager. Mange kulturer feirer ulike ferier av ulike grunner. Mange av disse feriene blir integrert av andre kulturer i deres land, men det er godt å vite at det er noen å legge til i kalenderen din.

# 3 Oppdage nye skikker. Noen skikker virker galne for mennesker av forskjellige kulturer, men noen er faktisk morsomme å følge. Bryllup er et godt eksempel. Noen kulturer har fester som fortsetter i en hel uke.

Enkelte skikker er selv laget for å hjelpe de som har behov, som de som krever at du deltar i veldedige aktiviteter. Andre er bare gøy, som å drikke til ære for en død helt.

# 4 Å realisere noen av våre tro er lik. Hvis du tar en dypere titt på noen av de mest utbredte religioner, ser du at de alle peker på en ting: gjør det bra. Noen ekstremistiske synspunkter er vanskelig å fordøye, men du ser fortsatt det gode i alle, uavhengig av deres tro. Dette gjør at du kan sette pris på de troene du og partneren din deler. [Les: Slik aksepterer du forskjellene dine for forholds suksess]

# 5 Shopping med et nytt perspektiv. Ditt pantry vil ha mye mer mat og skapene vil kreve litt mer plass. Interkulturelle relasjoner fremmer en nyverdig takknemlighet for ulike kulturprodukter.

Det handler ikke om å prøve å identifisere med partnerens kultur. Det er et show av støtte for å kjøpe produkter påvirket av hverandres kultur. Du får se endringen når du pusser opp og flytter sammen.

# 6 Partene. Å integrere deg i en ny kultur kan være morsomt og spennende, spesielt når det gjelder å ha en fest. Bryllup, fødselsdager, kristne-interkulturelle partier under slike arrangementer, er sikkert å ha mange mennesker, mat og musikk.

# 7 Lære et nytt språk. Det er ikke obligatorisk å lære språket av kjæresten din, men de fleste velger å prøve det bare for å si "Jeg elsker deg." Selv da bor det å leve med noen som snakker et annet språk, lett påvirker utdanningen din. Det er derfor folk i interkulturelle relasjoner lærer nye språk raskere. De har sin egen personlige veileder. [Les: 5 tanker å huske om å dele noen fra en annen kultur]

# 8 Flere gavealternativer. Å ha en partner fra en annen kultur betyr at du har flere alternativer for gaver. Ikke misforstå det for rasisme og stereotyping. Mange mennesker er stolte av sine kulturer, uansett hvor de ble født. En gave som indikerer sin arv vil bli godt mottatt og verdsatt. Ikke bekymre deg for ikke å finne den perfekte gave-det er hva internasjonal frakt er for.

# 9 Utvikle en ny forståelse for utholdenhet og besluttsomhet. Det er ikke lett å være i et interkulturelt forhold, men den hindringen er akkurat det som gjør deg og din partner bedre mennesker. Du vet at det tar hardt arbeid for å holde forholdet ditt intakt, spesielt med alle ytre krefter som prøver å trekke deg fra hverandre. [Les: 10 ubeleilige sannheter om å bli forelsket i noen fra en annen kultur]

# 10 Flere statsborgerskap. La oss innrømme at dette i utgangspunktet er en av de beste fordelene ved å være i et interkulturelt forhold. Bonuspoeng for barna dine, hvis du og din partner allerede har to statsborgerskap. Men ikke gift for et statsborgers skyld. Det er ulovlig, så du er bedre bare å være takknemlig. Du ble forelsket i noen fra en annen kultur.

# 11 Reiser. Det er en sjanse for at du og din partner vil utforske hverandres røtter, og dette kommer til å inkludere mye reiser. Hvis du og din partner ennå ikke er utsatt for din arv, er det nå en flott tid å utforske den. [Les: 9 grunner reiser er en god test av kompatibilitet]

# 12 Bryter stereotyper om hverandres kultur. Stereotyper er mer skadelige enn morsomme. Ja, mange ler på vitser. Det er høy tid vi slutter å anta det verste i hverandres kulturer. I stedet, prøv å finne det gode i alle vi møter.

Når du og partneren din er en del av forskjellige kulturer, blir det lettere å godta at vi ikke er identifisert av samfunnet vårt. Vi er en ny generasjon som tar sikte på å være lik, samtidig som vi skatter vår kulturarv.

# 13 Få kunnskap om en helt ny kultur og dens underkulturer. Tenk på det som å ha mer drivstoff for samtaler. Du er ikke bare å finne ut om en ny verden i partnerenes liv. Du er også i stand til å dele denne kunnskapen med familie, venner og samfunn.

# 14 Du får fremme kjærlighet og likestilling bare ved å være med din favoritt person. Ved å akseptere ditt interkulturelle forhold, gjør du en erklæring om at du ikke bryr deg om kulturelle grenser så lenge du har felles respekt og hengivenhet for hverandre.

Dette er den viktigste budskapet om kjærlighet - ikke bryr seg om overfladiske ting, men bryr seg om en person som helhet. [Les: Finnes ekte kjærlighet? 10 tegn som kan gjøre deg til en troende]

# 15 Lær hva som trengs for å overvinne kulturelle grenser. Det er en stor leksjon å bli lært når du gjør noe så progressivt som et interkulturelt forhold. Noen ganger kaster du gjennom livet med Nary et problem i sikte. Men i en verden som gjenfødes med nye idealer og tro, forventer du noen få vipper du ikke kan ignorere.

Ditt interkulturelle forhold betyr mer enn noen få barbs fra uvitende mennesker. Dette er ditt liv, ditt forhold og din tro. Kjemp for dem og vet at du vil lykkes i slutten.

[Les: Tverrkulturelle relasjoner: Vanlige problemer du møter]

Selv om interkulturelle relasjoner kommer med sin rettferdige andel av hindringer, overgår proffene langt ulemperne. Med litt kjærlighet og besluttsomhet kan du få et vellykket interkulturelt forhold og bryte barrierer og endre verdenssyn.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar