Intense Orgasm Sjekkliste: 10 Tiny Fixes For A Jaw Drop Orgasm

Hvem ville ikke ha en intens orgasme? Jeg mener, hva er poenget med sex hvis ingen kommer til å oppleve en kjeve som slipper orgasme? Nøyaktig.

De fleste menn, når de utløses, har en orgasme. Faktisk for menn er det nesten 9/10 ganger at de vil orgasme under en utløsning. Men for kvinner er det en helt annen historie.

Når jeg mener en helt annen historie, mener jeg, det er egentlig det motsatte. Mange kvinner opplever aldri en orgasme. Skummelt, ikke sant? Det pleide å være min frykt til jeg ble fast bestemt på å ha en orgasme. Heldigvis var partneren jeg var med, også fast bestemt på å gjøre meg orgasme.

Hvordan å ha en intens orgasme

Nå, når du orgasme, kommer du til å våkne neste dag som en helt annen person, nesten som om du ble gjenfødt.

Det er som, hva faen gjorde du før dette? Hvis du kan få en orgasme, gratulerer, er du sjokkerende en sjelden prosentandel av den kvinnelige befolkningen. Nå, la oss forstørre det og gjøre det til en intens orgasme. [Les: Hvordan lage en kvinnelig orgasme - 15 hemmeligheter for å mestre kunsten]

Sats alt eller ingenting.

# 1 Puste er alt. Vi vet alle at du skal puste mens du har sex, det er en gitt. Men du vil bli overrasket over hvordan endring av pusten din kan påvirke din seksuelle opplevelse.

Mens du har sex, prøv å bytte pusten din. Gå for korte åndedrag for å øke opphisselse. På den annen side kan du prøve dype, sakte åndedrag for å redusere oppstanden din, noe som gjør deg mer følsom.

# 2 Arbeid på bekkenbunnen. Ah ja, bekkenbunnen. Dette er en ekstremt viktig muskel i kvinnekroppen. Det du vil gjøre er å klemme PCen din ved å stramme kjønnsorganene dine. Det er en lignende følelse når du slutter å kaste eller holde i en avføring.

Du vil presse den når du blir vekket, dette vil intensivere orgasmen, stoppe den, eller forlenge den. Du vil øve på dette et par ganger om dagen med ulike tidspunkter. [Les: Kegel og hvordan du styrker bekkenbunnsmusklene på under to minutter]

# 3 Tør deg selv. Jeg vet at du vil orgasme akkurat nå, men ikke. I stedet plage deg selv. Dette vil intensivere orgasmen. Det du trenger å gjøre er å forsinke tilfredstillelse, så, før du er i ferd med å klimaks, stopp. Du tenker nok at dette er dumt, men det er ikke, det vil bygge opp intensiteten for når du skal orgasme. [Les: Kant og kunst av eksplosive forsinkede orgasmer]

# 4 Slå på måten du onanerer på. Som med noe, til slutt, blir du vant til lignende mønstre. Dette er det samme for onani. Kroppen din blir vant til måten du onanerer på. Så, hva du trenger å gjøre er å holde kroppen din overrasket.

Prøv forskjellige metoder når det gjelder onani. Kanskje bruk leketøy i stedet, eller bruk fingrene i stedet for leketøy. Viser kroppen din alle disse forskjellige metodene, slapper av kroppen din og lar deg orgasme ved hjelp av forskjellige metoder. [Les: Hvordan finger deg selv - 15 beveger seg for å ta deg til ekstase]

# 5 Få oksytokinen som strømmer. Du vil få det "kjærlighetshormonet", oksytocin, som strømmer gjennom blodårene dine. Du kan ikke tenke på det, men dette hormonet er sterkt korrelert med orgasmer.

Nå, hvordan får du dette hormonet aktivert? Gjennom å knuse, klemme og andre handlinger av kjærlighet mot partneren din. Du vil bli overrasket over hvordan dette også vil påvirke forholdet ditt positivt.

# 6 Gå tungt på forspillet. Jeg er en fortaler for forspill, jeg tror folk har glemt betydningen av det. I tillegg er det så gøy. Alle i dag handler bare om å stikke det inn og gjøre det ferdig med, men det er ikke sex.

Ved å fokusere tiden på forspill, kan du øke sjansene for orgasme betydelig, så forspill er der av en grunn. Ikke glem forspillet. [Les: Hvordan forspill - Nøkkelen for det beste sexet i livet ditt]

# 7 Fokus på klitten. Klassen er hvor den er, folk. Det er der partneren din skal fokusere sin oppmerksomhet på den lille valpen.

Hvis du ikke kan orgasme under samleie eller når du er alene, er det fordi du ikke gir klitoris nok oppmerksomhet. Og tro meg, hun trenger mer oppmerksomhet enn du tror. [Les: Clitoris stimulering - Alle de sexy måtene å behage klitoris]

# 8 Eksperiment med leker. Du må lurte rundt og finne et sexleksak som faktisk passer deg og passer. Noen ganger for å få en intens orgasme, trenger du ikke en penis inni deg. Faktisk, noen ganger trenger du ikke engang en mann.

I stedet kan den batteridrevne penis gjøre det for deg. Pluss, hvis du er solo, kan du prøve disse tingene på egen hånd, så det er ikke noe press.

# 9 Spis klokt. Jeg sier ikke at du må gå på en diett for å orgasme. Men du bør spise rent. Hvis fastfood er det eneste som lander i magen din, senker du kroppen din og fyller den med lur.

Dette påvirker sexlivet ditt sterkt. I tillegg, hvis du spiser mat som fersken og havremel, vil de bidra til å øke libidoen din - det betyr hei, intens orgasme! [Les: Nom-nom no-nos - 17 matvarer for å unngå for godt sex]

# 10 Sweat ... utenfor soverommet. Jeg måtte klargjøre. Ja, svette utenfor soverommet. Det jeg prøver å si er, trene. Du trenger ikke å gjøre hamsterhjulet på treningsstudioet, men du må gjøre noe.

Du må svette. Visst, det vil få deg til å føle deg mer sexy og trygg, men enda viktigere, trening hjelper med å regulere hormonene dine. Kanskje du har vært i lavkonjunktur i det siste, og har ikke vært i stand til å orgasme. Tren deg, og du vil se forskjellen.

[Les: Tantrisk sex - Beginners guide til de mest eksplosive orgasmer i livet ditt]

Nå som du vet hva du må gjøre for å få en intens orgasme, er det på tide å sette dette i praksis. Orgasming er fantastisk, men å ha en intens en vil blåse tankene dine.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar