Øyeblikkelig Forhold: Hvordan Slow Down og forberede seg på lykke

Hvis du er noen som har en tendens til å skynde seg i ting, kommer du opp i et øyeblikkelig forhold. Slik setter du det ned slik at du kan være glad.

Forhold er ikke ment å være super kortlivet, og de er ikke ment å bygge opp fort fort. Når det skjer, skaper du et øyeblikkelig forhold, og jeg tror vi kan alle enige om at øyeblikkelig noe ikke er så godt som det virkelige.

Øyeblikkelig Mac 'N OST? Ekkelt. Instant spray tans? Ikke bra.

Det er grunnen til at mange mislykkede forhold begynner veldig raskt. To personer blir tiltrukket av hverandre og hopper umiddelbart rett inn i noe seriøst uten å ta seg tid til å bli kjent med hverandre. Når dette skjer, blir disse menneskene ulykkelige veldig fort, og deres forhold mislykkes.

Hva er et øyeblikkelig forhold?

Hvis du er litt forvirret så langt, la meg forklare. Et øyeblikkelig forhold er når du møter noen og blir "forelsket" med dem på svært kort tid. På grunn av den korte tiden du har kjent dem, blir det vanligvis veldig dårlig veldig raskt, og forholdet vil nesten alltid mislykkes. [Les: 20 tegn på at forholdet ditt beveger seg altfor fort]

Hvorfor bør du alltid ta mye tid til å bli kjent med noen dypt

Personen du inngår i et forhold til, er noen du burde vite veldig bra. Du bør aldri være enig i å være i noe alvorlig med mindre du vet hvordan de handler i en situasjon. Først da vil du være i stand til å innse om du virkelig bryr deg om den personen.

Hvilket betyr at du trenger å senke det og ta deg tid til å bli kjent med dem. Spør dem dype, meningsfylte spørsmål som viser deg hvem de virkelig er. Finn ut hva de er som på deres verste dag. Da vet du sikkert om du er klar for den virkelige tingen med dem. [Les: 20 avslørende spørsmål for å bli bedre kjent med noen]

Hvordan unngå å falle i et øyeblikkelig forhold

Det er ikke lett å stoppe deg selv fra å falle for noen når du virkelig liker dem. Men hvis du faktisk ønsker å få et forhold til dem, må du. Slik kan du hindre deg i å rushing rett inn i et forhold med noen du nesten ikke vet.

Hvordan vet du om du alltid ender i et øyeblikkelig forhold

Før vi begynner på hvordan du unngår dette, la oss først forstå hvordan du vet om du er skyldig i dette eller ikke. Noen ganger kan det være vanskelig å fortelle, men hvis du kan forholde seg til noen av disse tingene, er du en øyeblikkelig relasjonsperson. [Les: Hvordan holde seg fra å flytte for fort i et nytt forhold]

# 1 Du grøfter dine venner når du møter dem. Dette er en klassisk ting som mange mennesker gjør når de kommer inn i et øyeblikkelig forhold. De glemmer livet deres helt og grøfter alle vennene sine underveis. Dette er ikke bare dårlig for forholdet ditt, men også for vennskapene dine. Sørg for at du holder bånd med dem som er nærmest deg.

# 2 Du føler at du er i et fullstendig forhold etter den første datoen. Du burde aldri føle at du allerede er i et forhold etter den første datoen. Det er veldig tidlig fremdeles.

Du bør bare ha en vag idé om hvorvidt du vil prøve å ha noe med den personen. Hvis du føler at du allerede er sammen, kan det være et tegn på et øyeblikkelig forhold.

# 3 Du behandler dem som en langsiktig elsker. Du bør ikke føle behovet for å behandle dem som om du har vært sammen i lang tid. Du bør behandle dem som om du nettopp hadde møtt noen uker siden - fordi det var da du gjorde det. Alt annet kan være et tegn på dårlige nyheter. [Les: Hvordan behandle din partner som kongelige og wow dem hver dag]

# 4 Du har sex nesten med en gang. Kjønn er noe som kan være vanskelig å snakke om fordi når dine ønsker går høyt, vil du bli fornøyd. Men du kan ikke få et forhold til å fungere hvis du hopper i seng med noen før du selv kjenner dem. Hvis dette er deg, prøv å sakte ting ned neste gang.

# 5 Du føler deg opprørt når du ikke er med dem. Dette er den virkelige oppgivelsen av et øyeblikkelig forhold. Når du føler seg opprørt og til og med deprimert når de ikke er rundt, og du bare har vært sammen for kort tid, er det usunn og det vil ikke fungere i det lange løp. Prøv å senke og tilbringe mer tid med venner og gjøre ting du liker. Vær glad for deg selv først.

Slik setter du det ned og setter deg opp for lykke

Hvis de ovennevnte tegnene beskriver deg, er det slik at du kan sakte ting ned med den neste personen du daterer slik at du virkelig kan lære dem å kjenne og øke sjansene for et godt forhold. [Les: For å bli forelsket fort og hvorfor du trenger å senke]

# 1 Sett en tidslinje for deg selv. Ikke la deg være monogamisk med noen før 2 måneder å danse dem. Denne tidslinjen kan sikre at du kjenner dem godt når du forplikter deg. Du har sett dem i rimelig tid før de erklærte deg selv.

# 2 Ikke se dem mer enn to ganger i uken en stund. Mer enn dette for tidlig kan gjøre det svært vanskelig å holde sakene bremset. Så prøv å ikke overskride to dager per uke for den første måneden eller så. [Les: Hvordan få ham til å savne deg og ringe deg mer]

# 3 Tilbring mer tid å snakke enn du kysser. Når du føler deg nødt til å ta deg av med dem, må du stoppe og stille dem et spørsmål i stedet. Fokuser på å ha gode samtaler i stedet for store kyss.

# 4 Spør meningsfylte spørsmål som avslører hvem de er. Ikke bare spør den klassiske spørsmålet "Hva er din favorittfarge?" Igjen og igjen. Dette vil fortelle deg ingenting konkret om dem. Spør ekte, meningsfylte spørsmål som får dem til å tenke og vise deg hvem de virkelig er.

# 5 Snakk om det. Dette vil faktisk være en av de vanskeligste tingene å gjøre, men det kan hjelpe mest. Hvis du bare diskuterer det faktum at du vil ta ting tregere, vil personen du er dating forstå. De vil respektere grensene dine.

Bare forklar at tidligere forhold har forholdene dine vært veldig raske, og du vil virkelig bli kjent med dem før du dykker rett inn. Hvis de nekter dette, er de ikke verdt tiden din uansett. [Les: Hvordan kommunisere effektivt i forholdet ditt]

# 6 Stick med din normale tidsplan. Ikke slipp alt det andre de blir tilgjengelige. Hvis du blir kvitt hverdagen for dem, kommer du til å flytte altfor fort og det vil bli usunnt. Du må holde livet sammen når du er med noen andre.

# 7 Opprettholde dine hobbyer og aktiviteter. Akkurat som du ikke kan slippe din daglige plan, kan du ikke slutte å gjøre ting du elsker. Hvis du hadde volleyball hver tirsdag kveld før du møtte den personen, bør du fortsette å gjøre det hver tirsdag kveld. I stedet for å dytte det til å henge med ditt nye beau, hvorfor ikke bare invitere dem til å se i stedet? [Les: 20 vanlige tegn på et folk som du bare ikke ser]

# 8 Unngå å overnatte. Tilbringe natten med noen knytter deg mye raskere enn når du ikke gjør det. Derfor, hvis du har problemer med å bevege deg for fort, vil det bli dårligere å tilbringe natten. Unngå det før du er klar til å være i et offisielt, langvarig forhold til dem.

[Les: 10 måter å fortelle om du er helt slått eller mildt knusing]

Jeg vet hvor vanskelig det kan være å sakte ting ned når du har sterke følelser for noen. Men for å sette deg opp for lykke, kan du ikke hoppe rett inn i et øyeblikkelig forhold.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar