Instagram Flirting: Hvordan det ødelegger ditt forhold i hemmelighet

Noen kan si at Instagram flirter er rent uskyldig, og du bør ikke bekymre deg for det. Men det kan faktisk ødelegge forholdet ditt uten at du vet.

Noen flørting er virkelig uskyldig. Du ser en søt person i kaffebaren og bytter litt flørtende kommentar før du tar din drink og drar ut døren. Men det er også visse former for flørting som faktisk er skadelige for forholdet ditt - som Instagram flirter.

Vi lever i en verden hvor sosiale medier er nesten umulig å unnslippe. Alle av oss har det i en eller annen form. Instagram er definitivt frontrunner når det gjelder hvilke sosiale medier som er mest populære. Og det betyr at du kan ende opp med å bruke mye tid på bare denne appen alene. Det åpner deg for å få problemer med det når det gjelder forholdet ditt.

Sosial media rolle i et forhold

Hvis du tror at sosiale medier som Instagram ikke spiller en stor rolle i forholdet ditt, er du naiv. Det er så mange sosiale medier-kontoer som er laget spesielt for å vise hva et "ekte" forhold ser ut som.

Så ikke bare har du tilgang til hva din betydelige andre "liker" på nettet, men du har presset på disse forventningene. Du vil også vise verden at forholdet ditt er "perfekt" ved å legge ut smigrende bilder av deg som et par. Sannheten er at sosiale medier gjør at du føler at forholdet ditt ikke er bra nok. [Les: Hvorfor sosiale medier sakte dreper forholdet ditt]

Hvordan Instagram-flørting ødelegger ditt forhold i hemmelighet

Du flirter på Instagram. Det er bare virkeligheten av hvordan sosiale medier fungerer. Selv om du er i et forhold, sender du fortsatt sannsynligvis de DM-ene, kommentarene og liker en viss hottie. Vi alle gjør det.

Men skjønner du hvor mye Instagram flirter ødelegger forholdet ditt uten at du vet? Her er de forskjellige måtene det er skadelig når du er i et forhold.

# 1 Det gjør din partner usikker. Usikkerhet er en stor grunn til at mange forhold mislykkes. En person føler seg ikke bra om seg selv av en eller annen grunn og det oppstår massevis av problemer.

Instagram flørting er definitivt en måte å få noen til å føle seg usikre. De vet at du er ute og flirter med en tilfeldig person, og det av åpenbare grunner gjør dem til å føle seg gal. [Les: 12 ting du gjør som gjør din partner usikker i et forhold]

# 2 Du er ikke helt trofast. For det første er jeg fast tro på andre mennesker som ikke er i stand til å friste deg til å gå bort hvis du er virkelig glad. Men hvis du er engasjerende med andre på nettet og Instagram flirter, er du ikke trofast. Og av åpenbare grunner kan det ødelegge forholdet ditt.

# 3 Det forårsaker argumenter. Ingen liker å kjempe. Når det blir sagt, hvis du alltid flirter sammen med andre enn din partner på Instagram, vil det føre til argumenter. Du forråder partneren din. Uansett hvilken vei du ser på det, så gjør du det. Og det vil gjøre dem sint. [Les: Online flørting - Er du juks uten å innse det?]

# 4 Jalousi er utbredt. Å ha en sjalu partner er fryktelig av mange grunner. Hovedsakelig fordi det betyr at de ikke stoler på deg. Hvis du er Instagram flirter, betyr det at du gir en annen oppmerksomhet. Og det vil føre til sjalusi og sjalusi fører ofte til mye større problemer. [Les: Hvordan håndtere sjalusi i et forhold]

# 5 Du ignorerer din betydelige andre mer. Når du drar opp Instagram og flirter med andre mennesker, kan det være lett å bli fanget opp i det. Men det betyr også at du ignorerer partneren din mye.

Dette kan forårsake mange problemer med intimitet og helsen til forholdet ditt generelt. Hvis disse problemene ikke løses, kan det ødelegge forholdet stor tid.

# 6 Det gjør at du tror at partneren din ikke er god nok. Dette er bare det største problemet. Når du er Instagram flørtende og hører hvordan andre mennesker kan behandle deg hvis du faktisk var med dem, gjør det deg tvil om din partner. Du ser dem som mindre enn gode. Du begynner å se dem i et unappealing lys. Og det er bare ikke sunt.

# 7 Din signifikante andre kan se dine interaksjoner. Når du er på Instagram, kan du se hvilke bilder folkene du følger og kommenterer. Hvilket betyr at partneren din kan se hva du gjør på Instagram til en viss grad. Dette kan føre til at de blir mistrolige, og til og med sjekker meldingene og kommentarene dine. De vil sikkert bli lei seg hvis det skjer. [Les: Snooping i relasjoner - hva handler det om]

# 8 Du sammenligner ditt forhold til de som er online. Instagram er fullt av andre par. Det er til og med fullt av enkeltpersoner som vil ha et forhold som emulerer det av parene på Instagram.

Dette gjør at du ser forholdet ditt som utilstrekkelig. Og hvis du er Instagram flørting, er du sannsynligvis engasjerende med folk som også vil ha slike relasjoner. Det kan få deg til å dømme forholdet ditt altfor hardt.

# 9 Du begynner å tenke på å være med noen andre. Dette er skadelig for så mange grunner. For det første, hvis du virkelig bryr deg om din betydelige andre, kan Instagram-flørting få deg til å begynne å skille deg selv med den andre personen og ikke dem.Det kan ta oppmerksomheten vekk fra ditt nåværende forhold og i utgangspunktet få deg til å tro at du kan gjøre det bedre.

Men hvis du unngår å flirte på nettet, vil du aldri ha disse tankene fordi du vil kunne bedre sette pris på ditt sanne forhold. Disse tankene kan definitivt ødelegge ditt ellers lykkelige forhold. [Les: 14 gyldige grunner til å avslutte forholdet ditt]

# 10 Du slutter å søke "spenningen" med flørting med partneren din. Det meste av det morsomme forholdet flirter og bygger den intime forbindelsen. Når du får det på nettet, vil du slutte å søke det i din partner. Den spenningen vil gå tapt, og de vil føle seg fjerne. Dette gjør definitivt vondt ditt forhold.

Hvordan stoppe Instagram flørting

Hvis du vil lagre forholdet ditt, må du slutte å gjøre alt som skader det - inkludert Instagram-flørting. Slik stopper du denne ødeleggende oppførselen. [Les: Er flørting juks når du er i et forhold?]

# 1 Bruk mindre tid på Instagram. Åpenbart må du gå av Instagram. Tilbring mer tid i det virkelige livet. Appen er flott for å dokumentere morsomme og spennende øyeblikk i livet ditt, men ikke glem å faktisk leve i disse øyeblikkene.

# 2 Ikke engasjere med andre som flirter med deg. Det er alltid de som kryper på nettet som prøver å flørte med deg. Ikke betal dem noen oppmerksomhet. Du er i et engasjert forhold. Gjør det som det. Hvis du faktisk vil flørt med andre mennesker, må du kanskje revurdere ditt nåværende forhold. [Les: Hvordan stoppe noen fra å flirte og slå på deg]

# 3 Setter pris på tingene dine partner gjør offline. Du trenger ikke å dokumentere hver eneste liten ting din betydelige andre gjør for deg. Hvis du begynner å føle at andre par har det bedre basert på bildene de legger inn, ta et skritt tilbake og setter pris på de tingene partneren din gjør for deg hver eneste dag.

Noe så lite som en kjærlig god morgen kyss vil aldri bli lagt ut på nettet. Så setter pris på de små tingene, og du vil bli mye lykkeligere og vil ikke føle behovet for Instagram-flørting.

[Les: 15 virkelige forholdsmål de fleste par har ingen anelse om]

Bare fordi sosiale medier er overalt betyr det ikke at det må være i ditt forhold også. Ikke la Instagram flirte ødelegge en flott ting mellom deg og din betydelige andre.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar