Usikkerhet i et forhold - Hvordan komme over det

Usikkerhet i et forhold kan være vanskelig å håndtere, spesielt når partneren din ikke kan forstå deg, og alt du føler deg forelsket, er forvirrende smerte. Finn ut hvordan du får over relasjonssikkerhet og har et bedre forhold.

Å bli forelsket kan føles som en seng av roser.

Men hvis du finner at kjærligheten din ikke er gjengitt på samme måte, kan du ende opp med å skade eller føle deg usikker på forholdet status.

Å forstå og håndtere usikkerhet i et forhold er ikke lett, spesielt hvis partneren din ikke forstår deg eller hva du går gjennom.

Og til tider kan forvirringen i intimitetsnivåer mellom to elskere føre til mer smerte og frustrasjon som til og med bryter opp.

Breaking up er et enkelt trinn som fullfører slutten. Men et usikkert forhold gjør at du tror at du er forelsket, men likevel føler du at du allerede har brutt opp.

Usikkerhet i et forhold

Opplever du et usikkert forhold akkurat nå? Egentlig, hvorfor føler du deg usikker i forholdet ditt?

En av de beste måtene å forstå forholds usikkerhet er å forstå årsaken til problemet.

Du er usikker fordi du er redd for å miste din elsker (kanskje til noen andre). Men hvorfor har du det slik?

Føler du usikker i forholdet fordi mange mennesker er tiltrukket av kjæresten din? Er det fordi partneren din tilbringer mye tid med sine egne venner og ringer deg ikke? Eller er det fordi partneren din aldri får deg til å føle deg spesiell og verdsatt? Eller er det noe annet? [Les: Hvordan få partneren din til å ringe deg ofte]

For å virkelig forstå forholdet usikkerhet, må du tenke over dine usikkerhet og finne den virkelige grunnen. Og viktigst, er det noe partneren din kan gjøre med det? [Les: Sjalu kjærester]

Snakk med din partner

Når du har forstått årsaken til forholdets usikkerhet, snakk med partneren din om det. Du trenger ikke å fortelle partneren din at du føler deg usikker, det kan bare påvirke forholdet ytterligere. Bare nev at du ikke føler deg elsket til tider og forklar noen eksempler når du føler deg usikker.

Ikke hør frustrert eller trist, bare si det saken-av-faktum. Hvis partneren din elsker deg, vil de prøve å berolige deg og få deg til å føle deg bedre.

Men før du stemmer med dine usikkerheter, vær sikker på at det er noe partneren din med rimelighet kan endre. Det er greit å spørre kjæresten din til å være mer oppmerksom på deg når han er med vennene sine eller mens du snakker med en annen jente. Det er bare ikke greit å be ham om å slutte å snakke med jenter eller hans venner! [Les: Hvordan håndtere sjalusi i et forhold]

Føler du deg bedre?

Når du stemmer dine forholdsforstyrrelser, kan du føle deg bedre. Men hvis du finner deg selv usikker, selv etter at partneren din har endret sin oppførsel eller beroliget deg, så er du på ujevn grunn.

På den ene siden kan partneren din tro at du gjør en stor sak ut av ingenting, og fortsett å gjøre de tingene som gjør at du føler deg usikker.

På den annen side kan partneren din endre eller forsikre deg, men du kan forbli uoverbevist uansett hva partneren sier eller gjør til du føler deg bedre om forholdet selv.

Usikkerhet i et forhold kan kaste opp for de mest uklare årsakene, men de vanligste årsakene er når du føler at partneren din er for bra for deg, eller hvis du tror at det er altfor mange mennesker rundt deg som er langt bedre enn deg (og kanskje stjele din partner).

Hvordan slutte å føle seg usikker i et forhold

Hvis du føler deg usikker i forholdet selv etter at partneren din har endret seg for deg og beroliger deg, må du kanskje bare føle deg bedre om deg selv. Og forstå det faktum at partneren din ikke er problemet, du er!

Begynn å føle deg trygg på deg selv og ha en liten tro på forholdet ditt. Bruk disse tipsene for å forandre deg selv, og du kan bare lære å komme over dine usikkerhet i forholdet.

Din partner er en del av livet ditt

La partneren din være en del av livet ditt, ikke hele livet ditt. Det er så enkelt. Når hele livet dreier seg om kjærlighetslivet ditt, er det lett å begynne å besette det og plukke små imaginære feil som kanskje ikke engang eksisterer. Og usikkerhet har en måte å beskjære når du vil snakke med partneren din eller møte dem hele tiden. Lead ditt eget liv og dedikere en del av det å elske. Det vil holde kjærlighetslivet ditt mer morsomt og spennende, og du vil bekymre deg mindre om forholds usikkerhet. [Les: Hvordan gi plass og bli mer forelsket]

Stol på partneren din

Med mindre du hopper inn i forholdet uten å virkelig finne ut om partneren din liker deg mye, bør du virkelig lære å stole på din partner. Begge er tiltrukket av hverandre og elsker hverandre, så hvorfor vil du snike rundt eller se etter måter å fange din partner rødt på. Lær å stole på din partner, med mindre du har sterke grunner til å tvile på dem. [Les: Hvordan bygge tillit til et forhold]

Gå ut med dine egne venner

Tilbring tid med din egen vennegruppe og ha det bra. Det hjelper deg på to måter. En, du vil forstå at ingen skade er virkelig gjort for et forhold ved å tilbringe tid med venner. To, hvis du bytter ut et par blikk med noen andre, er du egentlig ikke fusk på partneren din!

Vær en optimist

Stopp negativiteten. Stopp lurer på hva du vil gjøre hvis partneren din dumper deg eller hva kjæresten din gjør når de går uten deg. Din partner ble forelsket i deg for den store personen du er, husk det. Hvis du noen gang føler deg usikker i forholdet, lær å håndtere det ved å snakke om det med partneren din eller vurder situasjonen ved å sette deg selv i din partners sko.

Øk din selvtillit

En av de mest åpenbare og ennå pinlige årsakene til usikkerhet i et forhold er mangelen på tillit. Det gjør vondt, men det er sant. Du er usikker fordi du ikke tror du er god nok.

Bytt ut noen få blikk med en hottie når du er ute med venner, velg noen hobbyer, og tvinge deg selv til å gjøre noe du alltid har ønsket å gjøre selv om det er utenfor din komfortsone. Jo lenger du kjører en bil, desto mer erfarne får du i kjøring. På samme måte, jo mer du lærer å leve livet ditt, desto mer lærer du å være trygg på deg selv og din verdi.

Føler deg bra om deg selv

Usikkerhet i et forhold kaster opp når du er glad for å se din partner, men ikke veldig fornøyd med det du ser i ditt eget speil. Gå ofte ut og begynn å kle deg som en million dollar. Og trene og få den drømkroppen du alltid har ønsket å ha. Når du føler deg som en million dollar, vet du at du er verdig til noen. Og når du føler deg trygg og verdig, har forholds usikkerhet ingen steder å gå, men til bin!

[Les: Hvordan være glad i et forhold]

Tar en beslutning over dine usikkerheter

Nå er ikke alle relasjoner perfekt. Noen ganger kan du være veldig trygg og attraktiv, men du kan likevel ende opp med å føle seg usikker. Partneren din kan ta deg for gitt, flørt med andre foran deg eller til og med ignorere deg helt. Hvis du blir rammet av forholdssikkerhet, selv etter å ha snakket med partneren din om det, og selv etter at du endret deg selv ved hjelp av fortrolige byggetips som er nevnt her, er noe bare ikke riktig.

Kanskje, din partner tar bare deg for gitt og egentlig ikke plager deg til å føle deg bedre om forholdet.

Når du står overfor en situasjon som dette, hvor usikkerheten i et forhold ikke er på grunn av mangel på selvtillit, men mangel på kjærlighet og overdreven forsømmelse, er det på tide å ta en beslutning om det.

Å være fast i et usikkert forhold er verre enn å bryte opp med partneren din eller få dem til å snyte. Usikkerhet i et forhold vil suge tilliten og lykken ut av livet ditt, og du vil aldri føle deg elsket. Du vil bare visne bort fra innsiden til forholdet avsluttes.

[Les: Slik avslutter du et forhold - Samtaletips]

Lær å håndtere usikkerhet i et forhold, enten ved å øke din selvtillit eller konfrontere din partner. Men hvis ingenting egentlig virker, er det kanskje på tide å gå ut og finne noen andre som kan gi deg lykken og elske deg etter.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar