Usikker kjæreste: 15 måter å få henne til å føle seg elsket og trengte

Innholdsfortegnelse:

Usikker kjæreste: 15 måter å få henne til å føle seg elsket og trengte
Usikker kjæreste: 15 måter å få henne til å føle seg elsket og trengte
Anonim

Hvis du er en fyr som har en usikker kjæreste, vil du vite hvordan du setter ting riktig. Slik kan du sikre at hun føler seg trygg med deg.

Noen jenter har problemer med usikkerhet. Noen gutter har også usikkerhetsproblemer. Når det er sagt, å ha en usikker kjæreste kan være veldig vanskelig å håndtere, akkurat som å ha noen partner med usikkerhetsproblemer kan være vanskelig. Men det betyr ikke at du bare grøfter dem og går videre.

Du jobber for å hjelpe dem med den vanskeligheten. Hvis du bryr deg om dem, det er det. I stedet for å se det som en stor feil, aksepterer du bare det som en del av dem og vil jobbe for å komme forbi det.

Usikkerhet kan stamme fra mange forskjellige steder

Det er egentlig ikke en eneste årsak til usikkerhet. Noen mennesker kan bare bli tatt opp i et usunt miljø og har alltid blitt lagt ned. Andre mennesker kan ha en gang hatt stor selvtillit bare for å få noen til å ødelegge, er gjennom utroskap eller bare psykisk overgrep.

Poenget er, siden det ikke er en eneste grunn til at folk er usikre, kan du ikke anta at det er en måte å fikse det på. Du må finne ut hvorfor kjæresten din er usikker før du kan prøve å hjelpe. [Les: Hvordan komme over usikkerhet i et forhold]

Hvordan gjøre din usikre kjæreste føler seg elsket og trengte

Mesteparten av tiden, viser bare kjæresten din hvor mye du bryr deg om henne, kan gjøre underverk for hennes selvtillit. Men du kan ikke bare fortelle henne at du elsker henne for at det skal fungere.

Du vil sørge for at du viser henne gjennom handlinger. Ord betyr ikke noe med mindre det er tiltak for å sikkerhetskopiere det. Slik kan du hjelpe kjæresten din til å føle seg trygg og glad i forholdet ditt.

# 1 Lytt til henne når hun er nede. Det beste du virkelig kan gjøre er å bare høre på henne. Og jeg mener ikke bare å høre hva hun sier mens du er i gang med å gjøre andre ting. Gi henne din utelukkede oppmerksomhet og virkelig lytt til hva hun har å si.

Dette vil hjelpe deg bedre å forstå hvor hennes usikkerhet kommer fra, slik at du kan jobbe for å justere oppførselen tilsvarende. I tillegg hjelper hun seg til å forstå forstår enormt med sin usikkerhet. [Les: 10 måter å være en bedre lytter i ditt forhold]

# 2 Berolig henne om dine følelser. Du trenger ikke å fortelle henne hvert femte minutt, men du må sørge for at du lar henne få vite det, selv om du tilbringer mer tid fra hverandre eller blir opptatt og ikke kan snakke så mye at dine følelser fortsatt er veldig sterk.

La henne få vite at du fremdeles føler deg veldig sterkt for henne nå og da, vil gjøre underverker for hennes selvtillit. Hun vil føle seg veldig trygg i forholdet med å vite at du bryr deg så mye om henne. Å ha usikkerhetsproblemer gjør det enkelt å glemme hva en person elsker deg.

# 3 Ikke gjør en stor avtale ut av det. Prøv å ikke fokusere på hennes usikkerhet. Selvfølgelig er hun selvbevisst om det og å gjøre en stor avtale ut av det, vil det bare få henne til å føle seg verre. Bekreft det, og fortsett deretter. Ikke la det bli fokus på forholdet ditt.

# 4 Stol på henne for ting. Hvis du er avhengig av kjæresten din, vil hun føle seg nødvendig. Den følelsen av å være nyttig av deg, vil gjøre henne til å føle seg tryggere. Hun vil innse at du vil ha henne i livet ditt, og dette vil tillate henne å slappe av og faktisk tro at du bryr deg om henne. [Les: 14 små måter å få jenta til å føle seg spesielle på]

# 5 Kompliment henne. Du må være forsiktig med denne fordi hun ikke finner dine komplimenter ekte hvis de er for hyppige og for langt hentet. Hvis du forteller henne hele tiden, er hun den vakreste personen du noen gang har sett, hun vil ikke tro det. Gjør komplimenter dypere enn bare overflatenivået også.

# 6 Lær hva som får henne til å føle seg elsket. Hver person har en annen måte å føle kjærlighet på. Du kan gjerne motta komplimenter eller takknemlighet, mens partneren din kanskje trenger fysisk kjærlighet til å føle seg elsket. Finn ut hva som får henne til å føle det beste og vise henne den typen kjærlighet. Det kan ikke være det som kommer naturlig for deg, men å lære dette tidlig vil redusere hennes usikkerhet.

# 7 Hold kommunikasjonslinjen åpen. Dette er trolig den største tingen som gjør at din usikre kjæreste føles bedre. Bare snakk med henne. La henne få vite hvordan dagen går og når du kommer tilbake for å se henne. Og gjør det uten å bli spurt. Dette vil ærlig talt gjøre forholdet til henne så mye bedre, og det tar ikke for mye innsats fra deg. [Les: Hvordan kommunisere effektivt i forholdet ditt]

# 8 Start seks. Dette høres kanskje rart ut. Du liker henne, selvfølgelig skal du starte kjønn. Men husk at jo mer du gjør, desto mer vil hun føle at du virkelig elsker henne. Dette gjelder spesielt hvis hun er typen for å føle kjærlighet fra fysisk hengivenhet.

# 9 Spør henne om datoer. Få henne til å føle at du vil ha et ekte forhold til henne. Spør henne om datoer og gjør det på en formell måte. Offisielt spør. Ikke bare si, "Hei, la oss få mat." Å gjøre det høres ut som en stor avtale, viser henne at du er i den for den virkelige avtalen. [Les: 33 fantastiske date ideer hvert par bør prøve]

# 10 Vis offentlig hengivenhet. Hvis du ikke gjør PDA, og du har en usikker kjæreste, bør du begynne.Dette er en fantastisk måte å få henne til å føle seg elsket og verdsatt fordi verden kan se. Det er en ting å vise henne du bryr deg om i privat, men det er en annen når du viser henne du elsker henne for at andre skal se.

# 11 Vær tro mot ordet ditt. Dette har ikke engang noe å gjøre med gjenværende trofaste, selv om det burde være et gitt. I stedet er dette i referanse til noe som sier at du skal gjøre. Gjør det. Det siste du må gjøre er å vise henne at du ikke er pålitelig. Dette vil gjøre spørsmålet hennes noe annet du noensinne har fortalt henne, og det vil skade henne og gjøre henne mer usikker i forholdet ditt.

# 12 Gjør de små tingene. Kyss henne mens du går forbi. Plukk hennes favoritt candy på vei hjem. Fortell henne hvor mye du liker antrekket hennes. Det er virkelig en opphopning av små ting som får henne til å føle seg elsket og tatt vare på. Dette vil få henne til å føle seg mye tryggere i forholdet ditt. [Les: 50 søte og sexy ting, gutter gjør at jentene elsker]

# 13 Bli interessert i livet hennes. Denne delen er veldig enkel. Alt du trenger å gjøre er å spørre henne om hennes familie og venner og jobb. Ta en interesse i de tingene du faktisk kan finne kjedelig. Du burde være interessert i hennes daglige liv uansett, men du må vise henne det.

# 14 Unngå ting du kjenner opprørt henne. Hvis du vet å gå til en bestemt restaurant der servitrisene alle har på seg, avslører klærne henne, må du ikke gå dit. Unngå å gjøre ting du vet gjør henne ulykkelig. Hvis hun blir opprørt og engstelig når telefonen dør fordi du ikke kan oppdatere henne, må du holde den oppladet. Gjør det en prioritet, og hun vil være mye mindre usikker. [Les: 23 ting jenter ønsker at folk visste om en jentes sinn]

# 15 Spør henne hvordan du kan hjelpe. Dette er den største tingen du må ta bort i dag. Spør henne hvordan du kan gjøre ting lettere for henne. Forklar hvor mye du bryr deg om henne og hvor mye du vil vise henne det. Bare spør. Mesteparten av tiden, hvis du spør og er faktisk bekymret, vil kjæresten din være ærlig og gi deg retninger. Følg dem og alt vil bli bra.

[Les: 12 virkelig søte måter å vise en jente hvor mye du elsker henne]

Å ha en usikker kjæreste kan være en kamp noen ganger. Men hvis du bryr deg om henne og vil få ting til å fungere, må du også legge inn litt arbeid. Dette er de beste måtene å få henne til å føle seg tryggere med deg.

Populært emne