Innovasjon av året - The Mother & Baby Awards Shortlist

Innhold

Kan ikke bestemme hvilke fremtidsrettet foreldreprodukter du trenger å kjøpe? Ta en titt på innovasjonene som våre mamma testere bestemte seg for, fortjente en plass på Mother & Baby Awards 2015-listen for å gjøre beslutningen litt enklere.

Neste 2 meg, £ 149.99, Chicco

Next2Mes flyttbare side gir den perfekte løsningen for babyer som sover ved siden av sine mødre uten å være i samme seng. Den er designet for å feste seg fast til hvilken som helst seng, inkludert divaner, takket være sine foldbare føtter og seks justerbare høyder. Komplett med en polstret madrass, forvandler Next2Me til en firesidig enhet, slik at den også kan brukes som en vanlig krybbe vekk fra sengen.

2way Duo Pack, £ 375, Maxi-Cosi

Maxi-Cosi 2wayPearl oppfyller den nye i-Size-reguleringen. Den installeres enkelt i bilen, med 2wayFix Base for å danne 2-veis Duo Pack. Det gir bakovervendt reise til barnet ditt når 105 cm (omtrent fire år), men kan brukes fremover mot et klikk på en knapp fra 15 måneder. Andre funksjoner inkluderer forbedret sidebeskyttelse, åpen åpen sele, lett justerbar nakkestøtte og sele og fireposisjoner i begge retninger.

Sensitive Wipes, £ 2.50, Pampers

Nye Pampers Sensitive Wipes kommer med en unik Soft Grip Texture for å rengjøre delikat hud mer forsiktig med mindre tørke. Super myk og nå 15 prosent tykkere, klutene er også parfyme og alkoholfri og akkreditert av Skin Health Alliance. Et nytt plastlokk låses fuktighet inn for å forhindre at tørkene tørker ut og gir lettere dispensering til foreldrene.

Navigator, £ 449, phil & teds

Phil & teds navigatøren er verdens første Auto Stop inline barnevogn, og revolusjonerer måten foreldrene tenker på sikkerhet og bekvemmelighet. Håndfri Auto Stopp, aktiverer og venter bare, den er designet for å engasjere seg og bremse automatisk ja det er så enkelt. Med 26 kjørealternativer hjelper denne terrengvognen på en super slank ramme (59cm) deg med å ta ett eller to barn hvor som helst.

Steps, £ 159 for stolen, £ 149 for bouncer, £ 70 for baby, Stokke

Stokke Steps er en fullt funksjonell bouncer og stolkombinasjon som kan brukes fra fødselen. Den har en unik vuggebevegelse og bidrar til å utvikle kjernestyrken til babyens overkropp. Den har også flere sitteplasser, en fempunkts sikkerhetssele, ergonomisk nyfødt innsats og leketøyhenger. Bounceren kan festes til Stokke Steps Chair som gir den en forhøyet posisjon.

Gro-Light, £ 7,99, The Gro Company

Gro-Light er et genialt, to-i-ett nattlys som festes til din normale lysarmatur. Hvis du foretrekker et mørkt rom, men trenger å slå på lyset om natten, når du slår bryteren, lyser nattlyset - perfekt for nattetidsfeeder. Sett bryteren på igjen og du har ditt vanlige fulllys.

Allergi Barriere, £ 8.99, Støvler

Denne klinisk påvist nasalpuddersprøyten beskytter mot høysnue og andre luftbårne allergener innen tre minutter. Den inneholder en blanding av cellulose og peppermynte, som fungerer som en barriere, hjelper til med å forhindre symptomene, uten å forårsake døsighet. Egnet fra 18 måneder.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar