Skadesikkerhetsøvelser

Beskytt skuldrene dine med hele verdener

Dette tar skuldrene gjennom et komplett spekter av bevegelser. Ligg på en flat benk med to lyse dumme klokker bak hodet. Løft dem i en bue over torsoen din til de når navlen din, så flytt armene dine utover i en flye stilling og returner vekter til start. Dette vil fungere deltoids, feller og pecs. Sikt for tre til fire sett med ti til 12 reps.

Gjør romersk dødløft for å beskytte ryggen din

Fordelen med dette over enhver annen dødløft er at knærne er bøyd, noe som gir mer kontroll og fleksibilitet gjennom hamstringene. Stramme glutes, hamstrings og kalver er den viktigste årsaken til smerter i ryggen, slik at utøvende reps med en lett vekt kan bidra til å strekke ut disse musklene. Med føttene hodebredde fra hverandre, grip baren mens du holder knærne litt bøyd som du senker baren til dine skinn. Mål for tre eller fire sett med ti til 15 reps.

Skadesikker knærne med sissy squats

Sissy squats er populære hos bodybuilders fordi de styrker de nedre quadriceps som knytter seg til knærne, slik at de kan kaste tyngre vekter. Bruk kroppsvekt alene, hold hofter og midje rett, men bøy knærne slik at kroppen din kan falle bakover når knærne kommer fremover. Løft dine hæler fra gulvet. Senk kroppen din til knærne er nesten helt bøyde. Forleng knærne for å komme oppreist når hælene dine slår på gulvet. Sikt på tre til fire sett med ti sakte, kontrollerte representanter.

Bruk en stabilitetsplate for å beskytte anklene dine

Den mest effektive måten å styrke ankelen på er å arbeide sammen gjennom hele spekteret av bevegelse. Hvis du har svake ankler, begynn med å stå på en stabilitetsplate og utføre øvre kroppsøvelser som skulderpresser. Anklene dine må jobbe hardt for å holde deg stabil. Når de blir sterkere, gjør noen enkeltben lunges og statiske lunges med føttene på separate skiver.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar