20 dyktige måter å holde et forhold spennende

Innholdsfortegnelse:

20 dyktige måter å holde et forhold spennende - LOVE-SOFAEN 2023
20 dyktige måter å holde et forhold spennende - LOVE-SOFAEN 2023
Anonim

Mange par klager over kjedsomhet, mangel på sex og mindre kommunikasjon etter å ha vært sammen i mange år. Her er 20 geni måter å bekjempe det. Av Lianne Choo

I motsetning til hva mange tror, holder gnisten i live i et langsiktig forhold, er det ikke så lett å gjøre. Arbeid, barn, boliglån og liv generelt har en tendens til å gi en demper på lidenskap, lyst og interessant samtale som du hadde med partneren din i de tidlige stadier av forholdet ditt.

Det som tidligere var glitrende netter ute på byen, har nå blitt erstattet av stressende eller kjedelige netter i. En ektefelle sender fritt ut arbeidspost, mens de andre sykepleierne en syke baby ikke gir sexet par tid.

Det er ikke nektet at jo dypere og mer intimt du kjenner noen, desto mer sannsynlig er magien en tendens til å redusere, og du begynner å bosette seg i hvilke sexy singler som å referere til som den fryktede "comfort zone". Donâ € ™ t forstå meg feil. Å være helt komfortabel med noen til de virker som om de er en del av deg, er en fantastisk ting. Faktisk bør den slags intimitet applaudere og respekteres. [Les: 12 enkle måter å holde intimiteten i live]

Til slutt, ikke la kjedelig samtale og en mangel på dysseks komme i veien for det vakre livet du har bygget med din partner. Det er absolutt ingen grunn til at du ikke bør opptre som tenåringer med mannen eller kvinnen som du lovet deg for mange år siden.

Hvordan kan du holde ting interessant etter år med å være sammen?

Her er 20 strålende måter å holde ditt langsiktige forhold spennende, eller så mange som å si, "sex-citing".

# 1 Gjør noe nytt sammen. Ved å begynne på noe som ingen av dere noensinne har gjort før, holder det ting interessant og friskt. Enten det tar en ferie et eller annet sted eller prøver en ny restaurant i byen, gjør noe nytt og interessant med partneren din.

# 2 Dato hverandre. Undervurder aldri betydningen av datoen natt. Slett tidsplanen, legg arbeidet på vent og planlegg en fin kveld. Enten det er noe enkelt som å gå ut for en film eller forberede et hjemmelaget måltid, aldri avbryte på datoen natt. Hvis du har barn, ordne en sitter å se på dem for å sikre at du får nok av alene tid med din ektefelle. [Les: 13 mest romantiske dato ideer]

# 3 Samtykke til uventede forespørsler. I en artikkel publisert av New York Times, sier Riverside, professor i psykologi ved University of California, Riverside, "Den naturlige menneskelige tendens til å bli â € œhabituatedâ € til positive omstendigheter â €" bli så vant til ting som får oss til å føle oss godt at de ikke lenger gjør det, kan være dødsklokken av ekteskapelig lykke.

Derfor krydre det opp ved å gjøre ting som vil ta deg ut av din komfortsone. Enten det følger med din kone til teatret eller holder ektemannet ditt på kvelden, er det enighet om ting du vanligvis ikke ville gjøre.

# 4 Ikke hold igjen kjærligheten din. Det er ikke plass til ego i et godt forhold. Aldri hold igjen på å uttrykke kjærlighet og tilgivelse, uansett hvor irritert du er med partneren din. På samme måte som du vil at din ektefelle skal røre deg, le med deg og tilgi deg for alle dine feil, tilbyr det samme. Ikke hold igjen kjærligheten uansett omstendighetene.

# 5 Slå på rutinen. En enkel måte å holde ditt langsiktige forhold spennende er å bytte opp rutinen. I stedet for å gå av samme gamle kjedelige bok, flip til en tilfeldig side og bare gjør det. Enten det går ut til en ny restaurant for en spontan datakveld eller overraskende partneren din med en rolig natt i og en god flaske vin, roter deg med normen og se hvor det tar deg.

# 6 Start en åpen dialog. Å kommunisere fritt med ektefellen din er svært viktig hvis du vil holde det langsiktige forholdet ditt levende. Dette inkluderer ikke å snakke om dagligdags husarbeid, for eksempel hvis det er å ta hunden til veterinæren, hvem skal løpe ut for dagligvarer og så videre.

Kommunikasjon fritt innebærer å sitte sammen med ektefellen i minst 15 minutter om dagen og hengive seg i samtale. Det kan diskutere fremtiden, hjelpe deg med et arbeidsspørsmål og så videre. Hold ting lett og enkelt. Målet er å bli kjent med partneren din igjen. [Les: 12 ting glade par snakker om]

# 7 Gi det hele. Når du forsøker å holde det langsiktige forholdet ditt spennende, må du sørge for at du gir alt. Gjør som om forholdet ditt vil ende hvis du ikke kan fikse dette, og for de fleste par, er det sannsynligvis tilfelle. Ved å tenke på disse linjene, vil du sette stor innsats og sannheten blir fortalt, det er den eneste måten du bør adressere dette uansett.

# 8 Hva ville du ha gjort for 20 år siden? Ifølge Terri Orbuch, ph.d, psykolog og forfatter av 5 enkle trinn for å ta ekteskapet ditt fra godt til stort, "Hovedidéen er å etterligne forholdet ditt når du først møtte hverandre." Spør deg selv hva du var som år siden da du møtte din ektefelle. Var du mer spontan da? Mer kjærlig? Mer å gi? Kik inn i fortiden og praktiser det dere begge gjorde i begynnelsen som gjorde at du ble forelsket.

# 9 Sosialisere sammen. Å være i et forhold bør ikke bare handle om dere to. Begge sider trenger venner, enten det er felles eller din egen gruppe mennesker. Begynn å sosialisere mer med vennene dine og kaste fester, vertsmiddager, planlegge en grill eller ta en drink sammen i en gruppe.Sosialisering utenom arbeid og foreldre-lærerkonferanser vil sikkert gi deg noe gøy i forholdet ditt.

# 10 Ta turer. Noen ganger er alt du trenger å gjøre for å gjenopplive ditt langsiktige forhold, å planlegge en flukt sammen. Enten det er en 2-ukers ferie til Maldivene eller en overnatting på ditt favoritthotell i byen, ta en tur med partneren din og behandle den som en ny bryllupsreise. Hvis dere begge ikke ser ut til å ta seg av, eller hvis dere har økonomiske begrensninger, så planlegg en enkel piknik i parken eller ta et glass vin på ditt favorittutkikkspunkt. [Les: 10 fordeler med å ta en sexferie]

# 11 Overrask hverandre. Hver ekspert der ute vil fortelle deg at gi er svært viktig i et forhold, og de betyr ikke bare tiden. Gave gir er en surefire måte å få din partner til å smile. Det trenger ikke å være noe dyrt eller ekstravagant. Det kan hente en kjøleskapmagnet til din kjære neste gang du leder utenlands på forretningsreise, eller overrasker mannen med billetter til et ballspill. Uansett hva du gjør, gjør det et poeng å la partneren din vite hvor takknemlig du skal ha dem i livet ditt. [Les: 25 søte romantiske gester å prøve]

# 12 Oppnå noe sammen. Sett et realistisk mål sammen og arbeid mot det. Eksempler er å delta på en samba-klasse, som sparer opp en viss sum penger ved årets slutt, kjører en maraton sammen og så videre. Uansett hva det er, motivere hverandre og se det gjennom til slutten.

# 13 Kjøn det opp. Alle vet bare hvor viktig sex er i et forhold, spesielt langsiktige. I stedet for vaniljeseks, prøv nye ting som leker, smaksprøve, sexy undertøy og kostymer. Løsne opp ting ved å poppe opp en flaske champagne eller vin. Etter ditt andre glass vil alle hemmingene fly ut gjennom vinduet og du vil være på det som tenåringer. [Les: 10 frie spill for å få deg i humøret]

# 14 Vær glad for å se hverandre. Uansett hvor travelt du er, gjør det et poeng å være glad for å se din partner. På slutten av dagen, i stedet for å hilse på din ektemann eller kone med: "Husk du å kjøpe egg?" Prøv å gi dem et kyss og klem før du sier noe. La dem få vite hvor glad du er å se dem, og de vil gjenspeile seg som.

# 15 Argumenterer godt. Argumenter er en vanlig del av å være i et forhold. Forsøk ikke å slå ut i sinne, og selv når du gjør det, censor dine ord og ikke skade din partner. Prøv å lytte mer enn å rope. Husk også at det ikke er noe galt med å gå til sengs sint. Å holde opp hele natten kranglet vil bare gjøre ting verre da begge sider blir slitne og irritert. [Les: 8 måter å håndtere spenningen etter et argument]

# 16 Pass på hverandre. Hvis du vil holde det langsiktige forholdet ditt spennende, må du handle og se delen. Gjør et forsøk på å se bra ut for din partner. Begynn å trene og spise riktig. Det vil også være fint om du kan barbere, vokse, ta på sminke og la en fin antrekk hver så ofte for å se røyking varm for din kjære.

# 17 Del kjærligheten. Hvis du har vært sammen i lang tid og føler at du er full av kjærlighet, så er det kanskje på tide å dele hva du har. Hvis du ikke allerede har gjort det, snakk om å ha barn og starte en familie.

Hvis du ikke er klar for små minions, hvorfor ikke få et kjæledyr sammen? Det være seg en hund, katt, ferret, hamster eller fisk, å få et kjæledyr vil gi dere begge muligheten til å dele ansvaret for omsorg for noe annet enn dere selv. Et ord med forsiktighet: Å ha barn eller å få et kjæledyr handler ikke om å fikse forholdet ditt, men det handler om å forbedre det. [Les: 11 måter å vite om du er klar for barn]

# 18 Setter pris på livet sammen. Så syk som dette kan virke, husk at livet er kort og den tiden er verdifull. Revitaliser ditt forhold ved alltid å sette pris på livet sammen. Med over 6 milliarder mennesker i verden er det en fantastisk ting at du møtte partneren din og bygget et liv sammen. Vær takknemlig for kjærligheten du deler og verdsetter hverandre uansett hva.

# 19 Alltid tilgi. Du tror kanskje at partneren din burde vite bedre nå, men husk alltid at de også er menneskelige. Du er ikke den eneste som lærer og vokser i forholdet. Feil vil bli gjort, og alt du kan gjøre er å tilgi dem. Hvis det ikke blir så mye, bare la det gå.

# 20 Tilbring tid fra hverandre. Til slutt, hold det langsiktige forholdet ditt spennende ved å tilbringe litt tid fra hverandre. Ved å tilbringe tid fra hverandre, vil det gi begge parter friheten til å gjøre det de vil uten den andre puster ned i halsen. Det kan være at partneren din går av for en fisketur med en venn, eller du spiser litt tid hjemmefra med dine folk. Uansett, gi begge sider sjansen til å savne hverandre, og du vil oppdage at når du endelig er sammen igjen, blir det litt annerledes. [Les: Hvordan du kan gi plass i et forhold]

Hvis kjærligheten mellom dere er sterk, er det ingen grunn til at du ikke kan reignere flammer av lidenskap i ditt langsiktige forhold. Bare husk å gi det alt, og du vil finne at alt vil vise seg bra til slutt.

Populært emne