8 geniale måter å bli kvitt en hickey virkelig fort!

Ikke slå taket når du går ut av sengen og finn deg selv med en hickey. Rolig ned og bruk disse 8 surefire måtene å bli kvitt hickey raskt!

Hickeys er levende bevis på at du har sannsynligvis fått litt båret bort natten før. Ikke bare er de ganske opplagte * spesielt for de med lyse hudtoner eller for dem som blåser lett *, men de kan også holde seg på huden din i et par dager.

Hva er en Hickey?

Først av, la oss diskutere hva en hickey er. Det kalles også noen ganger en kjærlighetsbit eller et kyssmerke. De er forårsaket av kapillærer eller små blodårer som brister på grunn av suging.

Hvis du er en av de frie barna som lekte med støvsugeren, kan du kanskje vite at du kan få en hickey ved å plassere et vakuum på huden din. I begynnelsen blir huden rød, men når blodet frigjort fra de brutte kapillærene slutter å motta oksygen, blir det en mørkere rød, lilla eller brun farge.

Hickeys blir ofte sett på svært følsomme * og ubeleilig synlige * områder som nakke, bryst eller selv på indre lår fordi disse er områdene som har mange kapillærer nær overflaten. De kan noen ganger starte som små kyss, men når partneren din blir for inn i det, kan disse kyssene bli til hickeys om noen sekunder!

Hvordan bli kvitt en hickey raskt!

Så hvis du har en hickey som du dør for å bli kvitt, og du kan ikke vente i omtrent en uke for at den skal forsvinne alene, så er det du bør gjøre.

# 1 Hold din hickey kul. Vi snakker ikke bare om å tilbringe en time i et luftkondisjonerte rom, du må få litt is! Å holde hickey cold forhindrer mer blod i å komme inn i området. Mer blod i området betyr mer blod som ikke får oksygen, og derfor en større hickey. Så du må gjøre dette så snart som mulig for å forhindre hickeys som ser ut som kjevemerker!

Når din kjære og du har kjølt ned litt, ta en tur til kjøkkenet og ta noe kaldt å plassere på din hickey. Det kan være litt is innpakket i et håndkle eller en drink som har satt i kjøleskapet en stund. Du kan til og med gjøre det til et morsomt lite spill ved å spørre partneren din om å massere dine hikke med en ispakke før du får det på for en andre runde. [Les: 10 morsomme sexspill å leke med kjæresten din i sengen]

For å få de beste resultatene må du massere det kalde objektet direkte på hickey og omgivelsene. Opprettholde et fast og jevnt trykk på hickey i ca. 15 til 20 minutter, og la området hvile i 15 minutter slik at området ikke blir ubehagelig kaldt.

# 2 Hold din hickey varm. Nå er dette ikke i motsetning til den forrige metoden som den varme metoden fungerer best for hikke som har eksistert i 48 timer. Ingen dommer der om det tar deg mer enn en dag å innse at du har en hickey, det skjer med det beste av oss. Bare husk at hickey burde ha vært rundt i minst 48 timer slik at varmen ikke vil øke blodstrømmen til kapillærene mens de fortsatt er i ferd med å helbrede.

Bruk av varme hjelper til med å spre blodet som har spredt ut når kapillærene dine brister. Kapillærene har allerede helbredet innen denne tiden, så det neste er å sikre at blodet blir reabsorbert tilbake i systemet. Til slutt vil alt blodet som er fanget under huden din spre seg nok til å redusere utseendet til hickeyen din.

Når du bruker den varme metoden, må du ikke bruke noe som er varmt nok til å brenne huden din! Du vil ikke erstatte din hickey med en første grad brenne! Bruk en varm komprimering eller en flaske med varmt vann som er pakket med et håndkle. Plasser den på hickey i ca. 10 minutter og la huden din slappe av etterpå. Det er en fin måte å holde seg varm også under kaldere årstider.

# 3 Hold din hickey minty. Nei, du kommer ikke til å spørre partneren din om å slikke minty candy av din hickey, men hvem vet det kan også hjelpe! Trikset her er å bruke mynte for å oppmuntre blodsirkulasjonen til å spre blodet, akkurat som med den varme metoden.

Legg en dråpe peppermynteolje eller en tannpasta på din hickey og vent på prikkende følelsen. Dette vil vanligvis vare i et par minutter. I mellomtiden, våt et håndkle i varmt vann og bruk dette til å tørke av mynten når prikken har stoppet.

Fortsett å gjøre dette til du legger merke til at din hickey begynner å lyse. Men gjør det ikke så ofte som mynte kan forårsake mindre irritasjoner, spesielt på følsom hud.

# 4 Gni din hickey med noe hardt. Ikke begynn å få stygg tanker nå! Vi snakker om en kam, en mynt eller et lite sylindrisk objekt. Legg det harde objektet på hickey og masser det utover for å hjelpe blodet å bli absorbert tilbake i systemet.

Et ord med råd for denne metoden: Overdriv det ikke! Du kan ende opp med å skrape huden din hvis du gni for kraftig. Når du bruker denne metoden, er det best å gi huden en time eller to for å hvile og deretter gjenta metoden. Du vil ikke erstatte din hickey med en fullstendig blåmerke! [Les: 12 dårlige jenteferdigheter hver mann ønsker å se i sin jente]

# 5 Medisinere din hickey - Aspirin. Aspirin er en av de mest effektive metoder for å hjelpe blodsirkulasjonen bedre. Du kan bruke denne metoden etter 48 timer der kapillærene dine allerede har helbredet, og blodet er klar til å bli absorbert tilbake i blodet.Aspirin bidrar til å tynne blodet for å gjøre det flyter lettere. Dette gjør at når kapillærene ikke har helbredet, kan det føre til at mer blod lekker ut og dermed en større hickey.

# 6 Medisinere din hickey - Aloe Vera. Aloe vera er en annen effektiv metode, men den må brukes når hickey er fortsatt frisk. Aloe vera hjelper kroppen å helbrede og fungerer også som en beroligende gel for området som er rammet av hickey. Det kan også bidra til å redusere følsomheten til området, og kan være til stor hjelp hvis du har brukt mint eller stiv objektmetode for å bli kvitt din hickey.

# 7 Medisinere din hickey - Witch Hazel. Witch Hazel, som er en vanlig ingrediens i mange hudpleie kremer, hjelper til med å behandle blåmerker og betennelser. Siden hickeys kan sammenlignes med et blåmerke, kan dette også bidra til å helbrede dine skadede blodårer og huden rett over den.

Når du bruker medisiner, er det viktig å merke seg at det er mulig å overdrive det. Ikke bland medisiner som du kan ende opp med å forårsake mer skade enn godt. Rådfør deg med legen din først og sørg for at du ikke er allergisk mot noen av de ovennevnte medisinene. [Les: 20 frø og sexy spørsmål å spørre kjæresten din]

# 8 Hold din hickey dekket. Noen ganger vil de beste av intensjonene ikke alltid ende opp med gode resultater. I de tilfellene ville det være ditt beste alternativ å dekke opp en hickey med enten klær, hår eller sminke.

Kvinner som er gode med sminke ville vite at en grønn hued concealer bidrar til å skjule rødhet i huden. Så hvis din hickey er på den røde siden, er grønne skjulere din beste venn. Røde, rosa eller laksehulde skjulere, derimot, fungerer best med hakketøy som er lilla eller blåaktige. [Les: 30 skitne ville-du-heller spørsmål for å spørre kjæresten din og ha en sexy latter]

Hvis du ikke finner disse skjulerne, bør en vanlig som passer din hudtone fungere godt nok. Bare vær sikker på at den passer, ellers får du en lys eller mørk splotch på huden din som kan føre til mer mistanke.

Når det kommer til klær, er det ganske enkelt å dekke opp nakke og brysthikke med en høyt skjørt eller et skjerf. Hvis du har langt hår, kan du bruke dette til å dekke opp hickeys som er høyere oppe på nakken din. For hickeys på lårene, kan du alltid unngå å bruke korte klær eller du kan dekke det med strømpebukse eller strømper.

[Les: 6 virkelig unike, frie teksting spill å leke med kjæresten din hele natten!]

Ikke freak ut når du stirrer inn i speilet og finner en stor hickey på nakken din! Bare bruk disse 8 måtene å kvitte seg med hickey raskt, og neste gang rundt, vær litt oppmerksom og unngå å bli forøvret i sekken!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar