Infantino Flip Avansert Carrier Review

Vi sier: Dette er et briljant budsjettkjøp, som tilbyr flere forskjellige transportposisjoner og de fleste funksjonene til dyrere babybåter, for en brøkdel av prisen. Det gir god støtte til babyer, inkludert nyfødte, men våre testere fant dette litt fiddly å justere. Hvis du leter etter en svært rimelig babyholder for ferie eller sporadisk bruk, er dette verdt å vurdere.

Testet av mamma Claire og Rosa, 5 uker:

Dette er ganske enkelt å sette på, men stroppene er lette å justere. Etter omtrent en halv time har ryggen vondt og stroppene graver litt - vektfordelingen er bedre på andre bærere. Det er ikke for stor, slik at du kan bruke den innendørs. Babyen min virket komfortabel og sovnet lett i denne transportøren. Det er veldig god verdi, men best for sporadisk bruk eller korte turer.

Testet av mamma Rebecca og Freddie, 6 måneder:

Denne transportøren er ikke egnet for å bære med seks måneder gammel, slik at det egentlig ikke passet meg - jeg vil kunne bytte mellom bæreposisjoner foran og bak, avhengig av om vi er hjemme eller går utendørs, og jeg trenger en transportør med veldig god talje og skulderstøtte, som dette ikke har. Det er et budsjettalternativ, men jeg vil helst bruke mer penger på noe mer robust.

Testet av mamma Laura og Marley, 12 måneder:

En god all-rounder og et godt kjøp - bevis at du ikke trenger å bruke en formue for anstendig babyutstyr! Det er nok støtte til Marley, selv om hun synes å ha mer frihet, noe som betyr at jeg får smug på benene! Hun er veldig glad i dette. Jeg elsker alternativet bak-bære - veldig komfortabel med en eldre baby. Det trekker mine skuldre litt, men samlet et flott kjøp.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar