Uavhengighetsdag: Resurgence's Jessie Usher

Innholdsfortegnelse:

Uavhengighetsdag: Resurgence's Jessie Usher - øVELSER 2023
Uavhengighetsdag: Resurgence's Jessie Usher - øVELSER 2023
Anonim

De irriterende romvesenene er tilbake for å føre krig mot de fattige, små menneskene i den etterlengtede etterfølgeren til 1996s uavhengighetsdag, og Jessie Usher er oppe i kampen. Å kjempe mot onde ytre er uten tvil hardt arbeid, men er det så vanskelig å holde seg i form i den virkelige verden?

Måtte du forberede deg fysisk på filmen?

Ikke spesifikt. Jeg filmet et show som heter Overlevende er Remorse I tiden som ledde opp til det, og trente for det, så holdt jeg bare til samme treningsregime. Den eneste tilbakemeldingen fra Roland [Emmerich-regissøren] var at han ville at jeg skulle trene mindre, fordi han trodde som en jagerfly ville jeg ha mindre tid til å gå på treningsstudioet hvis jeg spiste mesteparten av tiden min verden. Det var imidlertid ganske krevende scener, derimot, hvor vi skutt i midje dypt vann eller klatret ting, hoppet over ting, løp og dykking. Heldigvis var jeg i anstendig nok form for å holde opp for de timene vi filmet.

Hvordan vurderer du treningen din på en skala fra 1 til 10?

Jeg er en sterk åtte. Det er alltid rom for forbedring, men på dette tidspunktet er utholdenheten ganske høy og jeg er sterkere enn jeg ser - jeg er tynn, men samtidig føler jeg at jeg kan løfte mer vekt enn alle mine venner …

Hva gjør du, fitness-klokt?

Alle slags ting - jeg prøver å forandre det slik at jeg ikke kjeder seg. Jeg går til treningsstudioet omtrent hver dag for å gjøre litt motstandstrening, og jeg jobber med hver muskelgruppe jeg kan. Jeg trener også kampsport. Jeg har amerikansk Kenpo karate i disse dager, men jeg har gjort forskjellige stiler hele livet mitt, så det ville være interessant å sette den på film på et tidspunkt og se hvordan det viser seg. Jeg tror det ville være ganske bra. Jeg spiller også basketball, og noen ganger går jeg til stranden og svømmer. Jeg prøver å være aktiv - det er det viktigste.

Hva vil du aldri gjøre igjen?

Da jeg trente for Overlevende er Remorse, Jeg måtte gjøre hundrevis av hack squats - jeg begynte å hate dem fordi jeg gjorde dem så ofte. Jeg ville være som "Kan vi ikke gjøre en annen type knep?" Hvis jeg hadde veien, ville jeg aldri gjøre en annen i livet mitt.

Hvordan er treningsfingeravtrykket ditt unikt for deg og din karriere?

Å være i form har satt meg i den posisjonen hvor jeg kan spille rollene jeg har spilt, så det har betydning for det. Jeg er heldig fordi det aldri føles som om jeg drar meg til treningsstudioet fordi jeg må gjøre det. Det er bare en del av min livsstil, og det har fungert bra for meg så langt. Det er et ganske nært forhold mellom treningsnivået og de mulighetene jeg har hatt i karrieren.

Jessie stjerner i Independence Day: Oppblomstring i kinoer fra 24. juni

Uavhengighetsdag: Resurgence Forhåndsvisning

Den opprinnelige Uavhengighetsdag er en klassiker i midten av 1990-årene, med sin tankeløse filmfilmering, med nok eksplosjoner, romskip, datavirus og eskapende hunder for å tilfredsstille selv den mest jaded actionfilmviften. Det har vært en hel 20 år siden den filmen, og ifølge Hollywood er det en god nok grunn til å gi oss et oppfølger. Denne gangen er vi minus Will Smith, men vi har fortsatt en last av den gamle gjengen som går sammen med festen, som Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch, Vivica A. Fox og Brent Spiner. Å kjempe ved siden av dem er nye tillegg Jessie Usher, Liam Hemsworth og Maika Monroe, og alt er under ledelse av den opprinnelige helmen Roland "Vi trenger flere eksplosjoner" Emmerich.

Oppfølgeren tilbyr mye av det samme, med de frie utlendingene som kommer tilbake til jorden for å skyte ting med større og bedre laserpistoler. Siden den første invasjonen har de dristige menneskene tatt på seg noen av romvesenets teknologi, slik at de i teorien bør være litt mer forberedt enn forrige gang (selv om det ifølge tilhenger er det inntrengerne som fortsatt er ganske dygtige til å sprenge alt våre ting). Det gjenstår å se om dette vil stemme overens med kvaliteten på 1996-filmen, men så lenge det ikke er noen scener der Jeff Goldblum gjetter romskipet sitt WiFi-passord og bruker opp hele båndbredden, slik at de blir kuttet av leverandøren, Vi burde ha det bra.

Populært emne