Besluttsomme kjæreste: Hvordan hjelpe ham å skifte for godt

Er du dating en mann som har det vanskelig å holde fast ved en beslutning? Vel, her er noen få perfekte måter å hjelpe din ubesluttsomme mann fast og ta et stativ!

De sier at kjærlighet og relasjoner er som jobber; de endres hele tiden til den rette stikker og gjør at du blir i den for lang tid. Hva skjer når den rette er ikke helt sikker på deg?

En ubesluttsom kjæreste endrer seg alltid, "på gjerdet, hans føtter ikke fast plantet. Vil en mann som dette noensinne ta et sterkt stativ og gå videre med sin beslutning? Eller verre, vil han noen gang finne den rette kvinnen? Kvinnen som kan få ham til å holde seg i den for lang tid? Eller vil han fortsette å ta beslutninger som avstår fra et øyeblikk til det neste?

En ubesluttsom kjæreste kan være veldig irriterende, og dette forbrytelsen kan alder en kvinne for tidlig fordi mannen hennes ikke er virkelig investert i forholdet, heller ikke har han kontroll over livet hans. Faktisk betyr ordet â € œindecisiveâ € Â ikke noe klart og klart resultat. Det er manglende evne til å ta en beslutning effektivt når det presenteres med mer enn ett valg: en midlertidig lammelse.

Menn og ubesluttsomhet

Menn kan være veldig mystiske skapninger som er redd for å vise sine følelser, og forsøker stadig å opprettholde den "status" quo. Å være ubesluttsom, kjører imidlertid langt dypere enn å være redd for å vise følelser eller opprettholde en macho holdning.

Obsessighet kan skyldes frykt - vi alle har en viss frykt - eller det kan rett og slett være umodenhet, blåser varmt og kaldt på samme tid. Uansett årsak, å være ubesluttsom, er agonizing til personen i mottakeren, som en kløe, du kan ikke klø på.

Besluttsom oppførsel kan meget vel være en refleksjon av hvem en mann egentlig er, snarere enn en målrettet handling for å irritere sin partner. Det kan også være knyttet til mislykkede forhold, oppdragelse eller manglende evne til å begå seg. Alle disse omstendighetene utgjør uunnværlig frustrasjon og smerte for en ubesluttsom manns partner. [Les: Er usikre menn noensinne verdt å dele?]

Identifisere en ubesluttsom kjæreste

Så hvordan setter en slutt på et slikt scenario? Hvordan håndterer du din ubesluttsomme kjæreste? Under omstendighetene vil det være enkelt å bare si: "Og forholdet", men noen ganger er livet ikke så enkelt. Dette gjelder spesielt når du er i et seriøst forhold til ham.

Det er klart at en ubesluttsom kjæreste har engasjementspørsmål. Han ser ut til å ta avgjørelser, og så blir han vekk fra disse beslutningene på grunn av panikk eller frykt. Det kan også være et knep for å avlaste seg ansvaret.

Denne typen oppførsel, hvis den fortsetter, vil bare ødelegge forholdet. Du kan ende opp med å falle i fellen for å forsøke å hjelpe ham med å gjøre tankene sine og tilintetgjøre sin frykt, mens du glemmer dine egne behov. Dette kan midlertidig blinde deg og hindre deg i å gjenkjenne det større bildet: at han har et problem med å ta avgjørelser. [Les: 3 store grunner til at menn føler seg emasculated av verden vi lever i]

Adressering av ubesluttsomhet

Husk at en ubesluttsom person også er sannsynlig i en tilstand av plage også; beslutningstaking kan være ekstremt vanskelig - spesielt for folk som sliter med engasjement. Hvis kjæresten din bryr seg om deg, bør han være villig til å forlate sin ubesluttsomme oppførsel bak. Når du navigerer i forhold til en forsiktig beslutningstaker, må du huske disse trinnene.

# 1 Gjør kommunikasjon en prioritet. Kommunikasjon er viktig på dette stadiet av forholdet ditt. Finn ut hvorfor han er så ubesluttsom og fortell ham hva hans usikkerhet gjør for deg. Fortell ham at du vet at han er redd for å forplikte seg til forholdet eller de store problemene i livet, men du er villig til å ta troen på ham med ham.

Når du snakker, la han vite at du er i dette sammen. Hvis han virkelig ønsker å bli i forholdet og ikke bare leter etter en unnskyldning for trygghet, vil han sette pris på at du er kommisjonsfull med ham. Fortell ham at du forstår at beslutninger * spesielt en stor som å bli gift * kan virkelig være skummelt, men det må ikke være så vanskelig hvis du er både åpen og ærlig. [Les: 12 åpenbare tegn på at mannen din har veldig store forpliktelser]

Påminn partneren om at selv om ubesluttsomhet kan virke som den beste ruten, tar beslutninger og stadig tviler på dem (eller unngår dem helt), gir det et veldig hektisk, ensomt liv.

# 2 Gi ham en ideell tidslinje. Når du snakker, presenter en tidslinje som beskriver hvordan du vil at forholdet ditt skal gå. La ham vite at du vil gi ham tid til å bestemme hvordan han vil fortsette, men du vil ikke vente for alltid. Hans ubesluttsomhet kan være ødeleggende for deg, og du kan ikke plassere livet ditt på ubestemt tid, da dette vil ødelegge din egenverdighet.

# 3 Oppmuntre ham - ikke bare angripe hans feil. Prøv å ikke skjule ham for de avgjørelsene han tar, selv om du ikke er enig med dem. Poenget er å oppmuntre ham til å ta avgjørelser, så dersom en avgjørelse ikke fungerte bra, ikke bor det.

La han hjelpe deg med å ta enkle beslutninger, for eksempel å velge hvilket skjørt du skal ha på jobben, hvor du skal gå til neste ferie, eller hvor du skal gå ut på middag den kvelden. Gi ham enkle beslutninger til han får tillit og kan ta valg på egen hånd. [Les: 15 feil kvinner gjør når de vil at en mann skal forplikte seg til dem]

# 4 Hjelp ham å finne en terapeut eller rådgiver. Hvis kjæresten din fremdeles ikke kan ta en beslutning om fremtiden for forholdet ditt, eller ikke kan ta noen avgjørelser i det hele tatt, trenger han hjelp. Hjelp ham med å finne en terapeut. Du kan være empatisk, men når disse problemene kommer i veien for å smi et gjensidig og tilfredsstillende forhold, og det ikke er noen innsats for å løse dem, må du gå bort.

Å bestemme feil, gjøre feil, og til og med feile på forholdet ditt kan potensielt være bedre enn å unngå beslutninger helt. En utdannet rådgiver vil kunne forklare dette for kjæresten din med større autoritet, og vil være utstyrt med verktøy for å hjelpe ham å lære å være selvsikker og trygg.

# 5 Vis ham konsekvensene av hans ubesluttsomhet. Hvis din best innsats mislyktes, la han vite at han har forlatt deg med svært lite valg. På dette tidspunktet kan det ikke være lett å la gå, men det er sannsynligvis det beste alternativet. Jo før en kvinne kan finne ut at forholdet ikke går hvor som helst, jo raskere kan hun bryte seg rundt konseptet med å gå videre.

La ham vite at det å være ubesluttsomt er en avgjørelse i seg selv: den ene han allerede har gjort * til skade for forholdet * og å være på mottakersiden av hans ubesluttsomhet, er ikke bra for din sjel eller selvtillit.

Hvis alt annet feiler, la det gå

Ikke kartlegger ditt eget kurs med dine egne verdier og ønsker, eller forbli låst i en tvunget bekymringsløs tilstand, er deprimerende; Selv om du bor kan det synes å være det beste valget, gjør det så tortuous og en oppskrift på anger. Vi skal enten ta beslutninger for oss selv eller tillate noen å gjøre dem til oss. Du alene er ansvarlig for dine beslutninger. Hvis kjæresten din nekter å velge mellom deg og ditt forhold, er det opp til deg å gjøre ditt eget valg og søke et sunnere forhold.

[Les: 12 vanlige usikkerheter om menn som de fleste kvinner ikke innser]

Å ta beslutninger - spesielt livsforandrende seg - kan være skremmende. Dette betyr ikke at du kan avstå fra å ta avgjørelser helt og holdent. Hvis kjæresten din er kontinuerlig ubesluttsom, stol på din intuisjon og ta den avgjørelsen som er best for din egen helse og trivsel.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar