Øk sjansene for å bli gravid: 8 Veldig effektive måter

Å prøve å bli gravid er en spennende * og skummelt * tid. Disse nyttige tipsene bidrar til å øke sjansene for å bli gravid.

Enten du prøver for en baby eller ikke, forstår hvordan kroppen fungerer når det gjelder sjansene for å bli gravid, er viktig. På skolen blir vi ofte strenge advarsler om å øve trygt sex for å sikre at vi ikke ender opp uventet gravid.

Selvfølgelig, mens trygt sex er en god ide for alle som ikke bevisst prøver å få barn, er sannheten at graviditet ikke bare skjer. "Det kan være litt vanskeligere når du faktisk prøver å bli gravid.

Når du og din partner bestemmer deg for at du vil begynne å prøve en baby, er det en veldig spennende tid. Først vil du holde det uformelt og ikke legge for mye press på det. Bare å komme ut av hvilken form for prevensjon du er på og ha sex, jobber regelmessig for mange par. [Les: 10 prevensjonsalternativer og hva hver av dem kan gjøre for deg]

Øk sjansene for å bli gravid

Imidlertid kan noen bli overrasket over å finne ut det er bare en liten periode under en kvinnes syklus hvor det er mulig for dem å bli gravid. Mangler det mulighetsvinduet skjer ganske enkelt. Mange par blir raskt frustrert over prosessen, med kvinner blir forvirret og opprørt hver gang perioden kommer.

Så er det noe som gjør at du blir gravid? Mens det ikke er noen garantier, er den gode nyheten at det er mange tips og triks for å øke sjansene for å bli gravid. La oss ta en titt på noen av dem.

# 1 Det handler om timingen. Å forstå din menstruasjonssyklus og den mest sannsynlige tiden for deg å bli gravid hver måned er en av de beste måtene å øke sjansene for å bli gravid. En kvinnes menstruasjonssyklus har forskjellige stadier. Det varer vanligvis mellom 23 og 35 dager.

Den første dagen er den første dagen i perioden * dag 1 * som vanligvis varer mellom tre og syv dager. Etter dette begynner kroppen å forberede seg på eggløsning, et hormon som kalles FSH stimulerer eggstokkene dine til å produsere modne egg, og livmorforingen begynner å bli tykkere.

I neste trinn frigir egget * eggløsning * og beveger seg mot livmoren. Det er i denne fasen du er mest fruktbare. Et egg overlever bare i ca 24 timer uten å bli befruktet. Hvis det ikke er, kaster kroppen din livmorforingen og unfertilized egg som er så starten på neste periode og syklus. [Les: 15 ting kvinner ønsker menn visste om kvinnekroppen]

For de fleste kvinner skjer eggløsningen midt i syklusen din. Å sørge for at du har sex i løpet av denne perioden er viktig hvis du vil at egget ditt skal bli befruktet. Den gode nyheten er at sædceller lever i kroppen din i opptil fem dager.

Hvis du savner en dag eller to rundt den tiden, blir sjansene for å bli gravid ikke helt utryddet! Å vite når du eggløsning kan være litt vanskelig. Å forstå hvor lenge menstruasjonssyklusen varer, hjelper, og du kan bruke en eggløsningskalkulator til å bestemme dine mest fruktbare dager.

Alternativt, ved hjelp av eggløsning er testpinner en annen god og pålitelig måte å forstå når du er mest fruktbar. Disse kan være spesielt nyttige for kvinner som har uregelmessige perioder.

# 2 Har kjønn regelmessig. Dette kan være en no brainer, men å ha vanlig sex er den beste måten å sikre at du blir gravid. Noen kvinner synes det er en god ide å bare vente til de er mest fruktbare. Men ikke å ha vanlig sex betyr at mye av det sperm som frigjøres, allerede er dødt.

Å ha sex hver to til tre dager sikrer at ung, sunn sperm frigjøres. Gir deg den beste sjansen for at en av dem kjemper seg for å komme til det egget! [Les: Når kvinner er i sitt horniest og hva menn kan gjøre med det]

# 3 Ta prenatale vitaminer. Så snart du har bestemt deg for å prøve en baby, er det en god ide å begynne å ta prenatale vitaminer. De bør tas gjennom hele svangerskapet. Å ta folsyre har vist seg å ha en betydelig innvirkning når det gjelder å redusere sjansene for abort, nevrale rørfeil og spina bifida.

De som også inneholder B6 og Omega-3 er optimale. B6 bidrar til økt fruktbarhet og Omega-3 hjelper kroppen din til å absorbere vitaminer.

# 4 Spis et sunt kosthold. Å være overvektig påvirker fertiliteten din negativt. Prøv å få vekten ned og spis så sunt som mulig for å sikre at du har mottatt alle næringsstoffene du trenger for å forberede kroppen din til graviditet.

Redusere mengden alkohol og koffein du spiser og slutte å røyke, hjelper også. Dette gjelder også for partneren din som overvekt, overskytende alkoholforbruk og røykingskvalitet. [Les: Unhealthy vaner: Hjelper partneren din å slå dem]

# 5 Hopp over smøren. Mens du regelmessig bruker smøring for å øke din glede når det gjelder soveromaktiviteter, gjør du det mens du prøver å tenke, senker sjansene dine for å gjøre det.

Smøremidler påvirker sædmobilitet, så det er mindre sannsynlig å komme til hvor egget ditt venter! Det er noen fruktbar vennlige alternativer der ute, så du trenger ikke å gi opp på det helt.

# 6 Ta det lett. Mens det er viktig å holde seg i form og sunn både før og under graviditeten, trenger du ikke å presse deg selv til det ytterste. Tro det eller ei, det er en ting som for mye trening!

Overdriver det plasserer unødvendig press på kroppen din og forårsaker problemer. Hold deg til en mild øvelsesrutine for alltid å være aktiv.Men prøv å ta opp mindre anstrengende sport for å forbedre din kjernestyrke som Pilates eller yoga. [Les: 10 babyfri grunner til at du savnet din periode]

# 7 Slapp av. Å sørge for at du tar deg tid til å slappe av, hvile og gjenopprette er viktige når du prøver å få en baby. Hvis du fokuserer all din tid og energi på å bli gravid, blir det raskt, overveldende, stressende og forstyrrende.

Å sette for mye press på deg selv og din partner gir også problemer i forholdet ditt. Ingen ønsker å komme seg til forretninger hvis de nettopp har hatt en kamp! Så, prøv å slappe av og la ting skje naturlig.

Vi vet at en baby føler seg utfordrende og tidkrevende, men hvis du finner deg selv opprørt og irritabel, prøv å ta et skritt tilbake. Husk at sex fortsatt skal være morsomt og hyggelig, uansett sluttresultatet. [Les: 10 frie sexspill for par å føle seg veldig kåt på kort tid]

# 8 Vær med i det sammen. Å arbeide for å bli gravid faller ofte utelukkende på kvinnen. Det er imidlertid mye partneren din kan gjøre også. Å vedta en sunnere livsstil er det første trinnet. Ved å holde testiklene avkjølt, ha på seg løst passende undertøy og holde mobiltelefonen ut av bukselommer, bidrar alle til å forbedre sædkvaliteten og sjansene for å bli gravid.

[Les: De fantastiske fordelene med å ha sex mens de er gravid]

Vi vet at forsøk på å bli gravid, føles som en skremmende oppgave, men det trenger ikke å være. Ved å følge disse tipsene gjør du alt du kan for å gi deg den beste muligheten til å bli gravid. Fremfor alt, husk å nyte reisen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar