Forbedre kjøringen gratis med Odlo Run Club

Forbedre kjøringen gratis med Odlo Run Club - øVELSER 2023
Forbedre kjøringen gratis med Odlo Run Club - øVELSER 2023
Anonim

Etter å ha tatt en hiatus i løpet av de kalde månedene, er Odlo-runeklubben tilbake i 2017. Sportsklærmerket tilbyr 12 treningsøkter hver onsdag kveld i sentrale London fra 3. mai til 19. juli.

Hver sesjon vil inneholde nybegynnere og mellomliggende grupper, som gjør en rekke løp. Det betyr jevn jogger, trening på bakke, intervallspor og mer, alt sammen med sikte på å forbedre din generelle løping. Avstanden til hver ukes løp vil være rundt 5 km for nybegynnere og 7 km for mellomstasjonen.

Løpere som ønsker at en begivenhet skal trene mot klubben, kan gå inn i Richmond Riverside 10k lørdag 22. juli. Etter 12 ukers gratis coaching kjører du uten tvil raskere enn noensinne, så sørg for å sjekke ut vår 10K treningsplan for et personlig beste.

Hver sesjon starter kl 19.00 på Snow + Rock på Mercer Street i Covent Garden, som er omtrent like praktisk som det blir hvis du leter etter en løpegruppe i London.

Så klubben er gratis, lett å komme til og sikkert for å forbedre løpingen. Hvis det ikke er nok for å få deg til å spisse opp, får de første 20 personer på den første begivenheten en godbagspose full av kjøreredskaper. Hvis du ikke er vant til å komme tidlig for hendelser, ikke fortvil - alle deltakerne vil få en 20% rabattkode som skal brukes i Odlo nettbutikk.

Du kan få mer informasjon på Odlo Run Club og delta i gruppen på The Running Bug nettsted.

I lys av at Adidas, Nike og TomTom alle også organiserer gratis ukentlige løp i hovedstaden, kan du sannsynligvis nå fylle uken med gruppeløper uten å bruke en enkelt av de skinnende nye pundmyntene.

Populært emne