Art of Seduction: 25 Forførende måter å Smolder og Ooze Sex Appeal

Vil du forstå forførelsens kunst og finne kjærlighet? Disse 25 forførende tipsene vil gjøre deg til en ekspert på smoldering sex appeal.

Forførelsens kunst, for mange, virker innhyllet i mysterium. Vi ønsker alle å være en av de menneskene som er i stand til å mestre hvordan vi smolder og oser seks appeal, og som alltid klarer å forføre de menneskene vi har lyst på.

I virkeligheten er det vanskeligere å forføre kunsten å forføre, enn det ser ut. Det tar en skikkelig innsats og trener for å bli veldig bra på det. Det er de der ute som synes å være enkle og helt naturlige når det gjelder å være sexy og forførende. Men det er definitivt ikke så lett som det virker.

Hva du trenger å vite om forførelsens kunst

Den gode nyheten er imidlertid at forførelsens kunst er noe som læres og læres. Med praksis, hvis du er villig til å gi det et virkelig skudd, kan noen lære å være mer forførende.

Så, hvis du vil bli en mester i forførelsens kunst, prøv disse 25 tipsene.

# 1 Vær mystisk. Å være mystisk er seriøst forførende. Enten du kommer over som den sterke, stille typen, eller bare en dame med en hemmelig luft. Det gjør gjenstanden for ditt ønske desperat å kjenne alle dine skjulte hemmeligheter. [Les: 33 subtile måter å forføre noen]

# 2 Gi lang, dvelende utseende. Ikke vær redd for å holde øyekontakt. Ikke stirrer, men lenge, forførende utseende og et lite smil får dem til å føle akkurat den rette mengden nervøs. [Les: Hvordan gjøre langvarig øyekontakt i flørting akkurat]

# 3 Lag fysisk kontakt. En børste av hånden eller forsiktig å lede noen mens du går ved å sette hånden på ryggen eller trykke låret ved siden av deres når du sitter ved siden av hverandre. Disse små øyeblikkene av fysisk kontakt kan føles veldig spennende.

# 4 Alltid la dem ønske mer. Vær den første til å gå bort eller for å avslutte samtalen eller datoen. Å forlate dem som ønsker mer, er alltid en god måte å sikre at de fortsetter å komme tilbake!

# 5 Se alltid ditt beste ut. En stor forfriskende ser alltid delen ut. Du vil ikke føle eller komme over som forførende i gamle joggingbunn og en farget t-skjorte nå vil du ?!

# 6 Still spørsmål. Hvis du vil være forførende må du være sjarmerende og interessert. Så sørg for at du betaler dem oppmerksomhet og flatter deres ego ved å stille dem mange spørsmål om seg selv - og bli fascinert av deres svar, selvsagt. [Les: De 20 beste spørsmålene å spørre på en første date]

# 7 Gjør dem le. Humor spiller en utrolig viktig rolle i forførelsens kunst, så sørg for at du har noen vitser opp i ermet og skjerpe din vits.

# 8 Vær intens. Å få dem til å føle seg litt ubehagelig ved ikke å kaste bort eller la det være stille i samtalen øker faktisk seksuell spenning mellom deg. Du vil ikke at den skal være vanskelig eller skumle - akkurat den riktige mengden slik at det blir de sommerfuglene som går.

# 9 Gjør dem spesielle. Hvis du vil forføre noen, få dem til å føle seg som om de er den eneste personen i rommet. Gi dem den oppmerksomheten de krever!

# 10 Kompliment dem. Flatteri får deg overalt når det gjelder forførelse. Så sørg for at du betaler dem mange komplimenter og at de vet hvor veldig attraktivt du finner dem. [Les: 25 måter å lage noen som deg på]

# 11 Whisper i øret. Whispering innebærer å komme nær, og følelsen av leppene dine børster mot øret og pusten på halsen sender rystelser ned i ryggraden.

# 12 Gå et sted romantisk. Kunsten å forføre innebærer å skape den perfekte stemningen, så sørg for at du tar dem et sted romantisk. Et eller annet sted koselig, stille, med svakt belysning og flimrende lys burde gjøre kunsten. Eller gå ut på en månelyset spasertur langs en strand under stjernene. Verden er østersen din, men husk, du vil gjøre det vanskeligere for deg selv hvis du velger et sted overfylt, lyst og støyende. [Les: 13 veldig romantiske middagsdagsideer]

# 13 Vær leken. Forførelsens kunst handler ikke om å være seriøs og mystisk, men! Vær også leken og flørtig.

# 14 Ikke tilgjengelig. Folk vil alltid ha det de ikke kan ha. Dessverre synes dette å være nesten en lov av naturen! Du trenger ikke å være helt standoffish, men ikke tilby deg selv på en tallerken, i stedet gjør dem til å jobbe for det gjør at du kommer over som desto mer ønskelig.

# 15 Vær trygg. Å være kraftig forførende handler om å ha tillit til å gjøre det. Pass på at du ikke er nervøs eller stottery. Tro på deg selv og dine forføringsmakter, og det er halvparten av kampen vant allerede!

# 16 Vær suggestiv. For å være forførende må du være i orden med å ta ting på et mer suggestivt og seksuelt nivå. Ikke vær redd for å gjøre det, men husk å ikke presse noe eller få noen til å føle seg ubehagelig. [Les: 15 måter å forføre uten ord]

# 17 Bruk kroppsspråket ditt effektivt. Bruk kroppsspråket ditt til å utstråle tillit og attraktivitet. Det gjør at du ser mer attraktiv og utfyller din forførelsesrutine godt.

# 18 Vær tålmodig. Fremfor alt, husk tålmodighet! Hvis du blir påtrengende, skifter du umiddelbart fra å være forførende til trengende eller overbærende - og det er et komplett avslag.

Hva ikke å gjøre i forførelse

Selvfølgelig, når du lærer kunsten å forføre, er det så mange ting å huske ikke å gjøre som ting å huske å gjøre.Hvis du vil være forførende aldri:

# 19 Vær trengende. Ingen liker noen som klamrer seg til dem eller kjemper for deres oppmerksomhet. [Les: 11 enkle måter å håndtere de trengende folkene i livet ditt]

# 20 Vær påtrengende. Ikke trykk for hardt. Lær hvordan du tar nei til et svar. Selv mesterforførerne blir avvist noen ganger!

# 21 Vær aggressiv. Ikke bli aggressiv eller sint hvis noen ikke faller for din sjarm.

# 22 Sulk. Igjen kaster en hissy passform eller sulking fordi ting ikke virker ut som du hadde håpet, er ekstremt unattractive og får deg til å se umoden og litt patetisk også! Godta at du ikke kan vinne dem alle og gå videre til neste.

# 23 Bli for komfortabel. Hvis du vil holde kunsten av forførelse levende, aldri bli for komfortabel og bare fortsett å øve.

# 24 Ta noen for gitt. Hvis du begynner å ta noen for gitt, mister du all din incitament til å forføre dem. Så husk hvorfor du ble tiltrukket av dem i utgangspunktet og fortsett å gjøre en innsats. [Les: Fraksjonering forførelse og hvordan menn forfører kvinner ved hjelp av følelser]

# 25 Gi bort for mye for tidlig. Husk det er en god ide å alltid holde litt tilbake. Det er mysterium og intriger som sterkt tiltrekker oss til andre mennesker, så vær sikker på at du ikke bare blærer ut hele livshistorien din på den aller første dagen!

[Les: Hvordan være mystisk uten å være for fjern]

Disse 25 dosene og ikke hjelper deg med å mestre kunsten til forførelse, fungerer så godt. Hvis du virkelig fokuserer og lærer å endre din oppførsel, og virkelig gjør en innsats for å øve, vil du definitivt bli bedre til å komme over som trygg og sexy.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar