Hvilke jenter alltid merke på en dato!

Jenter og gutter har helt forskjellige prioriteringer når det gjelder å dele hverandre og legge merke til det som virkelig betyr noe på en date. Her er seks ting som jenter alltid legger merke til på en dato!

Vil du imponere en jente på den aller første datoen? Hvis du virkelig vet hva jentene alltid legger merke til på en dato, er det en god sjanse at du vil kunne imponere det ganske lasset innen de første minuttene.

Og du vet hva de sier, førsteinntrykk er alt når du prøver å ha en flott dato!

I motsetning til menn, som ikke legger merke til mye for mye, er kvinner mye skarpere på en dato.

De legger stor innsats, og de forventer at deres dato ser ut spruced opp og primped for dem. Så hva er tingene som jenter legger merke til på en dato? Menn, du kan bare bli overrasket.

Hvilke jenter merker alltid på en dato # 1 RENGJØRING

Du må definitivt være ren. Kvinner som gutter som kan gifte seg selv. Selv om du idretter en stubbe, bør det se ut som alle hårstrenger eksisterer for å fremheve ansiktet ditt.

Rengjør hender og negler, skarpe klær og et nytt ansikt. Og ikke dårlig ånde eller kropps lukt. Ingen jente ville like det! Kanskje noen kinky seg, men definitivt ikke på en dato. I en restaurant.

Hvilke jenter merker alltid på en dato # 2 LABELS!

Jenter elsker etiketter og fancy merker. Det er et tegn uansett, er det ikke det? Hvis du kan skjemme bort deg selv, kan du definitivt skjemme bort henne.

Gå figur om store merker. Noen etiketter kan være dyre, men de trenger ikke nødvendigvis å være de beste. Men de største navnene kommer ikke billig. Senor Ds Orsi tar over femti grand a dress og gjør fremdeles bare femti kostymer i året, men det kommer aldri til å se deg dårlig ut, ville det?

Og det kommer aldri til å skade. Kanskje bare din Louis Vuitton lommebok. En liten bit, du store, rike gutten!

Hvilke jenter merker alltid på en dato # 3 DIN KONVERSASJONSFARING

Jenter vil ha en fyr som vet hvordan han skal holde sin kvinne lykkelig. Så er du en jevn talker? Stammer du og spytter og går tom for ting å si halvveis gjennom middag og ty til "så sier du noe" nei nei, det sier du til å dekke det faktum at du ikke har noe å snakke om ? Det er ikke bra. [Les: Hva skal du snakke om på en første date med en jente] En kvinne vil være med noen som vet å snakke og snakke godt. Yup, tilbake da du var i tiende klasse, var backstreet gutter varme ting! Nå er det fortsatt en Simon Cowell.

Hvilke jenter merker alltid på en dato # 4 HVOR FÅR KAN DU GÅ?

Hvor langt kan du gå for din dato? Hva kan du gjøre for å skjemme bort henne? Blomster og musserende vin er gode forretter. Men kan du ringe tilbake servitøren din og be ham om flere blomster på bordet ditt? Eller kanskje et hvitt lys? Alt annet? En kvinne vil teste hvor langt en mann ville være villig til å gå for henne. Selvfølgelig, ubevisst.

Så skjem bort henne. Hun kan ikke bestemme seg for hvilken dessert å velge, bestille tre av dem. Prøv det. Det fungerer definitivt. Fortell henne å ta en bit av dem alle. Hun kan ha det hun vil, og servitøren kan ta resten. Hvis du må være hennes konge, behandle henne som dronningen, fortjener hun å være. Men vær aldri pompøs, og ikke glem å være en brat gutt nå og da.

Hvilke jenter merker alltid på en dato # 5 DITT ATTIRE

Varemerker er en ting, men kvinner merker definitivt hvordan du klær. En Gucci skjorte ser bra ut, men untucked og crumpled på en formell dato? Don t tror det. Klær for anledningen. Vær fornøyd med øynene hennes, og du vil aldri gå over bord. En ren skjorte eller en dress er den beste tingen å bære når du er ute på en flott restaurant i midten av paradiset. Og ja, ta henne til et flott sted.

Hvilke jenter merker alltid på en dato # 6 Ogling andre kvinner

Du har kanskje gjort alle de ovennevnte tingene for å imponere på datoen din, men dette ene feilflyttet kan være en morder! Det er ikke noe fornærmende for en kvinne enn å se at mannen hennes stirrer på andre kvinner eller kraner halsen til å hive på andre kvinner nå og da. Når du er ute på en dato, husk, alle øyne på din dato. Du kan ogle på alle de vakre kvinnene og stirre på en jente bryst eller hennes uendelige ben når du er med gutta. På en dato, bare fokus på datoen din, hvis du vil imponere henne.

På den neste datoen må du holde disse seks tingene alltid merket på en date når du prøver å imponere henne. Og oh ja, hold disse tingene jentene aldri merker på en dato i tankene også!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar