8 viktige spørsmål å spørre når du er rask dating

Innholdsfortegnelse:

8 viktige spørsmål å spørre når du er rask dating
8 viktige spørsmål å spørre når du er rask dating
Anonim

Å stille de riktige spørsmålene under speed dating kan hjelpe deg med å finne ut hvem du skal forfølge. Prøv å stille disse spørsmålene for å gjøre beslutningen enklere!

Speed dating kan være spennende, men likevel nervevrak på samme tid. Det kan være en overveldende blanding av nerver, fordi du møter nye mennesker, engasjerer seg i tilfeldige samtaler og setter deg der ute for å forhåpentligvis finne en potensiell kompis. Den beste delen om speed dating er at ingen virkelig kan vite hvem du er, med mindre du bestemmer deg for å fortsette prosessen med å bli kjent med noen på et mer personlig nivå.

Det er imidlertid viktig at du går inn i hastighet med et åpent sinn. Et åpent sinn hjelper deg å være åpen for de mange mulighetene for dating og engasjerende med forskjellige personligheter. Folk ser ut til å glemme å stille de rette spørsmålene som vil hjelpe dem til å ta en god beslutning om hvem de skal gi nummeret sitt til på slutten av natten.

De rette spørsmålene å spørre når du er på farten

Selv om speed dating bare gir deg en håndfull minutter for å bli kjent med personen du står overfor, kan du fortsatt klemme på noen svært viktige spørsmål. Her er noen spørsmål som kan hjelpe deg med å bli bedre på speed dating.

# 1 Hvor kommer du fra? Dette spørsmålet bidrar til å gi deg innsikt om en persons bakgrunn. Det gir også informasjon om hvordan noen ser på familie, kultur, tradisjon og ikke-tradisjon, og så videre. Å vite hvor noen er fra, hjelper deg å forstå litt om dem og deres perspektiv på livet på kort tid.

Hvor noen kommer fra, kan kaste lys på den typen personen de er, men selvfølgelig må du grøfte noen stereotyper eller forutgående forestillinger som kan komme opp med hensyn til dette spørsmålet. Ingen vil føle seg dømt eller misforstått på grunn av hans eller hennes bakgrunn. Således er det sanne formål med dette spørsmålet å være oppmerksom på måten personen snakker om hvor de er fra, og stolthet eller mangel på stolthet de føler når de snakker om det.

# 2 Hva er du lidenskapelig om? De fleste har en tendens til å lyse opp når de blir bedt om å snakke om hva de er lidenskapelige om. Dette spørsmålet gir deg muligheten til å føle den fantastiske energien noen kan ha for den ene tingen som gir dem en livsstil. På den annen side vil det tillate deg å luke ut de som mangler i denne avdelingen. Det er svært attraktivt å være lidenskapelig om noe og å jage etter det nådeløst, fordi det viser at noen har ambisjoner.

Ved å stille dette spørsmålet, vil du avgjøre om denne personen samsvarer med din ambisiøse ånd. Å være lidenskapelig om noe, viser at personen kan bringe den samme lidenskapen til et forhold. La oss møte det, ingen ønsker å date noen som ikke har noe på gang. Det kan være ekstremt kjedelig. De fleste av oss søker folk som kan lære oss nye ting og bringe nye ting til bordet. [Les: 11 dårlige sosiale vaner som gjør deg uutholdelig]

# 3 Hva er dine planer for fremtiden? Ja, de sier "leve i nåtiden", men fremtiden er også viktig. Du må stille dette spørsmålet for å få en klar forståelse av hva noen har planlagt for fremtiden. Dette avslører retningen de beveger seg i, og det hjelper deg med å avgjøre om du vil ta ting videre for å tåle den reisen med dem. Selv om noen kan snuble på dette spørsmålet, kan du fortsatt spørre dem hva noen av deres fremtidige mål er, om det har noe å gjøre med karrieren, deres familieliv eller til og med deres lidenskap.

Hvis noen svarer med â € œh, vet jeg ikke. Jeg har ikke tenkt så langt, det kan være et rødt flagg at denne personen ikke virkelig har en retning i livet, så de kan ikke ha en klar retning på deres romantiske bestrebelser heller.

Akkurat som det er viktig å vite hvor folk har vært, er det viktig å vite hvor de er på vei. Pluss, hvis deres fremtidige planer ikke stemmer overens med ditt, så kan du spare deg selv og gjøre ting der. [Les: 7 ting du trenger å vite før du daterer noen med type A personlighet]

# 4 Hva er noen av dine dating deal breakers? Å lære om en persons avtalebrytere på forhånd gir ingen rom for feil hvis du bestemmer deg for å ta ting videre. Alle har en liste over forholdsdoser og donâ € ™ ts som de holder i nærheten. Den gode tingen om dette spørsmålet er dessuten at det gir deg et lite innblikk i noen av de tingene personen har håndtert i sine tidligere relasjoner. Vanligvis bryter avtalebrytere fra tidligere dilemmaer og blir deretter implementert, slik at det neste forholdet ikke vil lide av samme skjebne.

Å stille dette spørsmålet vil fortelle deg om personens standarder. Donâ € ™ t vi alle vil ha noen med standarder? Og wouldnâ € ™ t du vil vite om du passer inn i disse standardene? Men hvis noen har for mange avtalebrytere, så er den personen kanskje problemet. [Les: 10 vanligste forholdsavtalebrytere å passe på]

# 5 Hvorfor endte ditt siste forhold? Uh, det uunngåelige siste forholdsspørsmålet. Ikke vær redd for dette spørsmålet, fordi det er din venn, ikke din fiende. Dette er et høyt innsiktsspørsmål, spesielt hvis du vil lære om personens fortidssammenheng. Det er også et probing spørsmål som vil gi deg beskjed hvis noen fortsatt er hengt opp på deres ex, eller hvis de virkelig er klare til å fortsette.

Ingen ønsker noen med mye ekstra bagasje. Dette spørsmålet er også nyttig å spørre, fordi noen andre røde flagg vil lyde av.Hvis noen beskriver en dårlig slutt, så kan de være på rebound. Men hvis det siste forholdet endte på gode vilkår, så kan det være et tegn på at denne personen er i stand til å avslutte et forhold uten å være hengt opp i fortiden.

# 6 Er seksuell kompatibilitet viktig for deg? Vi er alle voksne her, så prøv å ikke cringe når du spør dette spørsmålet. Visninger på seksuell kompatibilitet varierer fra person til person. For noen er det veldig viktig å ha en sterk seksuell forbindelse med en potensiell venn, og til andre, ikke så mye.

Du vil kanskje spørre dette spørsmålet for å sikre at visningene dine stemmer overens når det gjelder seksuell kompatibilitet. Hvis en person føler seg sterkt og den andre ikke, kan det føre til problemer i soverommet nedover veien. Unngå potensielle problemer ved å bare stille dette spørsmålet.

# 7 Hva gjør du for moro skyld? Dette er et så lett og enkelt spørsmål som kan lyse opp stemningen. Det vil også fungere som en måte å se om du deler noen av de samme interessene. Folk elsker å snakke om hva de liker å gjøre for moro skyld, så dette spørsmålet vil tillate dem å dele interessante aspekter av livet med deg. Det er alltid en god ide å starte med de informative spørsmålene, og deretter lette inn i de lette spørsmålene for å avslutte samtalen på et høyt notat. [Les: 7 fantastiske tips for å danse en musikk elsker]

# 8 Hva er en ting du vil dele om deg selv? Dette gir deg muligheten til å lære om den ene tingen de føler er viktig nok til å dele med deg. Folk er noen ganger strategiske om hva de deler, så ikke tenk for hardt når de deler noe lys med deg.

Dette spørsmålet tillater også at deres personlighet skinner gjennom, og det kaster litt lys på deres sanne essens. Basert på hobbyer, kan du avlede om denne personen er en intellektuell, en våpenhvile, den atletiske typen eller artsy-typen. Ikke å sette dem i en kategori eller noe, men å ha en ide om hva en person er i, lar deg komme med et raskt sammendrag av hva en person kan være.

[Les: 60 bli kjent med spørsmål til en ny romantikk]

Samlet sett er speed dating det du gjør, og det er viktig å prøve å ha det gøy med det. Disse 8 spørsmålene kan hjelpe deg med å forstå noen viktige innsikt om noen på kort tid. Hvert spørsmål fremhever deler av noens personlighet, bakgrunn og forholdsvisninger. Husk å spørre de harde tingene først, og deretter lette deg inn i lysspørsmålene.

Populært emne