10 umodne ting par kjemper om hele tiden

Selv Cupidâ € ™ s pil kan ikke forhindre utbruddet av smålige sammenhenger irritasjoner. Ja, disse parkampene er umodne, men de er også her for å bli.

Ordet â € œcoupleâ € er ganske lurende en. Det fører oss til å tro at menneskene i spørsmålet er en enkelt, udelbar enhet, sammen med ubestridelig følelsesmessig kompatibilitet. Men uansett hvor mye to mennesker er forelsket, er de fortsatt individer, og de har egne måter å gjøre ting på. Det er disse forskjellene som ofte fører til tvil om de to.

Fjell ut av molehills

Hvis to personer har kommet sammen under lykkelige forhold, er sjansene at alle viktige deler av forholdet er akkurat slik de burde være. Tross alt ville de fleste ikke tenke for et sekund å komme sammen med noen hvis prinsipper var klare mot sine egne. I stedet oppstår de ovennevnte poengene fra små, småaktige ting.

I utgangspunktet kan disse bli slått av eller ignorert, men etter hvert som tiden utvikler seg, vil listen bygge opp og påta seg en uopprettelig påtrengende karakter, som utvikler seg til et stort problem i sin egen rett. Og hva er disse småaktige problemene som forårsaker så mye forskjell i rekkene? Ting som synes nesten latterlig på papir, men har potensial til å kjøre en kil mellom et tidligere lykkelig par.

Hvilke små problemer kjemper par om?

Les videre for noen av de vanligste problemene, med alle deres strålende umodenheter på fullskjerm.

# 1 Chill out. Den første på vår liste over umodenhet refererer til innholdet i kjøleskapet. Det er utrolig hvor mange mennesker tar alvorlig sak med hva deres partner holder der inne. Det kan være et reelt alvorlig poeng på dette dersom ett medlem av paret for eksempel er vegetarianer, og den andre holder maten i kontakt med kjøtt.

Men i det hele tatt viser det seg å være avsky og / eller misfornøyelse ved å ha andres smak på displayet, både barnslig og småting. Definitivt en fremtredende kandidat for â € œGa en lang, hard titt på deg selvâ € Â pris!

# 2 Cap i hånden. Hvorfor er det at den ydmyke tannkremsdekslet har oppnådd en slik global beryktelse innen interpersonelle relasjoner? Handlingen om å ikke erstatte den etter bruk av tannkrem er blitt et nesten universelt poeng og er en av de vakreste og mest silleste tingene som kan tenkes å argumentere over.

Gutter og jenter, det er et stykke plast! Det måler omtrent en tomme i lengden, og erstatning tar det et sted i området på 1,5 sekunder. Er det virkelig verdt å kjempe over? Hvis du ikke vet svaret på det ganske åpenbare spørsmålet, kan det være tid du bestilte deg selv, en krympe.

# 3 Arbeidsdeling. Selv om det fortsatt er et umodent poeng, er spørsmålet om hvem som gjør hva som skal gjøre og hvor mange er litt mer forståelige i sin splittelse enn noen av poengene på denne listen. Hvis en person forventes å gjøre nesten alt, kan den for eksempel understreke dypere spørsmål om respekt og takknemlighet. Men å kjempe over dumme biter og bobber, som å ta bassen ut eller bytte toaletten, er det virkelig ikke en natt verdt av den stumme stillheten som følger.

Den enkleste måten å håndtere dette umodne objektet med en fallout er å lage en liste. Fordel arbeidet jevnt, og ta også hensyn til hvem som gjør det arbeidsmessig hele dagen, og det bør ikke være flere problemer. Å lage en tidsplan kan virke litt av en rolle i seg selv, men det kan spare mye hode og hjertesorg underveis. [Les: 10 samlivstips for å leve sammen lykkelig]

# 4 Den idiot boksen. Det ydmyke TV-apparatet med sine banale og inkonsekvente tilbud kan føre til noen av de hardeste innenlandske argumentene. Sjansene er, selv om det er vanlig for hus i dag å ha TVer prikket rundt hvert rom, at hovedstuen inneholder mastertaket som alle føler at de har rett til å dra nytte av.

Enten det er mannen i huset som inviterer sine venner til det store spillet, damene med en cheesy rom-com, barna med den siste episoden av SpongeBob, eller enhver rollevariasjon derav, er tilgangsrettighetene til TVen ofte veldig omstridt. Sikkert er det noen form for enkelt system som kan redde en sammenhengskonflikt i forhold til hvilket TV-program og når? Unnlatelse av å sette grenser på denne enkleste av problemer er et sikkert tegn på en situasjon som trenger en seriøs titt på.

# 5 Bedtime? Dette er et problem som ikke snakker omtrent halvparten så mye som noen av de nevnte ovenfor og under, men det er likevel ganske vanlig. I utgangspunktet, når et par først kommer sammen, går det å gå i seng alltid med unisont-for ganske åpenbare grunner.

Likevel, ettersom bryllupsreiseperioden svinder, har gamle vaner en tendens til å reoccur. Å se på en sen nattfilm og gå til sengs i de små timene om morgenen, kan ha vært en favorisert vane i tidligere tider, men det vil trolig gi irritasjon når partneren din tålmodig venter på din nærvær i sengen.

Sengen varmere vil klage på at forholdet lider av mangel på intimitet, mens filmen buff vil forsvare sitt behov for plass. Svaret er, som alltid, et simpelt sunn fornuftsseminar - så lenge filmen ser bare sporadisk, hvilken skade kan det gjøre?

# 6 går ut. Man liker mye, og den andre foretrekker en rolig natt i.Igjen, det er bare et spørsmål om å balansere behov, men når disse to forskjellige tilnærmingene til hvordan man bruker privat tid, er i loggerheads, er strid ofte det endelige resultatet. [Les: Den introvertens dårlige veiledningen til å danse en ekstrovert]

# 7 Toalett sete. Alle gutta er skyldige i å forlate setet fra tid til annen, og likevel kan denne enkle handling av likegyldighet føre til de mest forferdelige argumentene. Kvinner vil argumentere for at de ikke skal håndtere toalettsetet etter at en fyr har kommet inn for å få den tilbake i riktig posisjon for seg selv.

Gutter kanskje lurer på hva som gjør kvinner så spesielle at de bør ha en eksklusiv rett til å unngå å berøre porselen. Enhver med en unse sunn fornuft vil trolig si, "WHO CARES?!" Er det virkelig verdt å argumentere over?

# 8 Venner. En halv liker ikke de andre halvpartens venner. En partner mener vanligvis at de er en dårlig innflytelse, og at de bør bli stilt fast i fortiden. Vel, dårlige nyheter, gutter og gals. Uansett hvor mye du kanskje vil ha dem til å dike sine irriterende venner, har de sannsynligvis et mye lengre forhold enn du har, og noen "meg eller dem" -tal vil trolig komme tilbake. Hold tilbake på "Det er meg eller dem", og fokus på de tingene som faktisk betyr noe. [Les: 13 tegn på at vennene dine ødelegger forholdet ditt]

# 9 Windows åpen. Man har blodet av en isbjørn, den andre som av en ørken slange. Du kan bare ikke være enig i temperaturen, og det er en konstant kilde til strid, da dere begge forsøker å unngå ubehag for å være for varmt eller for kaldt. Et slikt lite lite argument å ha. Hvis du er kald, bruk en genser. Hvis du er varm, ta av et lag, eller gå en tur utenfor hvis det er kult. Disse tingene er virkelig ikke rakettvitenskap!

# 10 Ornamenter. Uber trad, eller uber moderne? Kjærer en av dere mørke skoger og hestekopper og de andre moderne, slanke linjene og spartansk minimalisme? Fyller man sitt hjem fullt av familiefotografier, porselen statuetter og kuttet glass, mens den andre mener at selv med et tak gjør plassen rodd?

Personlig smak er så vanskelig å være enige om, men hvis du ikke er enig, skiller du deretter rommene til å dekorere i henhold til lunken til hver. På den måten vil hver av dere ha minst ett mellomrom å være tilfreds med.

[Les: 8 måter å unngå den vanskelige spenningen etter et argument]

Smittsomme forholdsirritasjoner er vanligvis ubetydelige saker, men de kan forårsake alvorlige problemer. Følg rådene ovenfor for å sørge for at noe så dumt som en forsvunnet tannkremdeppe ikke kommer til å føre til separasjon!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar