iGrow blogg del 3

Innhold

Jeg nærmer nå slutten av iGrow-rettssaken, og Robocop-esque hjelmen har blitt så mye en del av min ukentlige regime som å gå på treningsstudioet. Faktisk, oftest, ikke de 25 minuttene jeg bruker laser-zapping skalp foran TV-en tre ganger i uken føles som trening for hodet mitt. Jeg tok det med på ferie med meg til Spania uten å få noe morsomt å se på skikker.

Under sommers hvelvende høyder var iGrows oppvarmingseffekter litt ubehagelig i min ovnslignende flat. Men med temperaturer som faller som høsten nærmer seg, har dette faktisk blitt noe av en bonus fordel.

For å være helt ærlig, har resultatene ikke vært noe blåsende når det gjelder faktisk gjenvekst av håret, med de dårlige hårene som spire etter de første månedene, ikke klarer å stivne inn i vanlige tråder. Men etter min siste konsultasjon med konsulent-tricholog Iain Sallis (det er en "hårlege" til deg og meg), var jeg glad for å høre at jeg ikke har mistet noe hår i løpet av det siste halvåret - og på slutten av dag, forebygging er bedre enn kur.

Hvis mine ni måneder med tre ukentlige økter (etterfulgt av en gang ukentlig sesjon etterpå for vedlikehold) kan hjelpe til med å opprettholde min nåværende hårfjerning gjennom hele 30-årene min og utover, ville det utgjøre en stor suksess - spesielt gitt min families genetiske predisponering for eventuell uttynding og skallethet.

iGrow er tilgjengelig for kjøp på www.igrowlaser.co.uk

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar