iGrow blogg del 2

iGrow blogg del 2 - øVELSER 2023
iGrow blogg del 2 - øVELSER 2023
Anonim

Det har gått åtte uker siden jeg begynte å bruke iGrow - et nytt produkt som bruker laserteknologi for å forbedre hårfollikelfunksjonen - for å stoppe eller til og med vokse min avtagende hårlinje.

Første ting først: det fungerer definitivt. For å bidra til å spore fremdriften, har jeg månedlige avtaler med konsulenttrikologen Iain Sallis (det er en "hårlege" for deg og meg). Ved vår siste kontroll opplyste Sallis meg gjerne at min "downey" hårvekst - de små babyhårene som til slutt tykes for å bli vanlige hår - er opp med mellom 10-15% på sidene av håret mitt, og selv om jeg var litt skeptisk gitt at de er for små til å se i speilet (eller på bildet nedenfor), bekreftet nærmere undersøkelsen av min entusiastiske kone den gode nyheten.

IGrow-nettstedet hevder at produktet kan gi synlige resultater innen 16 uker, så det faktum at jeg får ekte vekst - om enn for liten for meg å se - på bare 8 uker er gode nyheter.

På et praktisk nivå, med å inkludere tre ganger ukentlig 25-minutters iGrow-økter i min rutine har vært ganske grei, gjør jeg bare et poeng med å knuse hjelmen hver annen dag når jeg slapper av på å se på TV om kvelden. Det er relativt behagelig å ha på seg, og grensesnittet på kontrolleren kunne ikke vært enklere å bruke, selv om nyheten om å late som at jeg er Robocop har dessverre slitt seg av. Den eneste litt irriterende tingen er at det å ha en hær av lasere rettet mot skallen din i en halv time, gir deg et tøff kranium, noe som ikke er ideelt hvis du - som meg - bor i en leilighet over en restaurant som blir ekstremt varm i løpet av en halv time sommeren.

Start (venstre) Måned 2 (høyre)
Start (venstre) Måned 2 (høyre)

Mindre quibbles til side, jeg er chuffed at jeg gjør fremgang og ser frem til å se synlige endringer mellom nå og min neste blogg om to måneder, da når "downey" -hårene forhåpentligvis vil bli tykkere betydelig.

iGrow er tilgjengelig for kjøp på www.igrowlaser.co.uk

Populært emne