Ignorerer en fyr: Hvordan gjøre det riktig og la ham jage deg

Gutter har en måte å handle som om de ikke trenger oss rundt. Men prøv å ignorere en fyr og se hva som skjer. Det er en utmerket måte å få ham på og beholde ham.

Ofte møtes de vanskeligste tingene med de beste belønningene. Når det gjelder å få en fyr til å falle hodet over hælene i kjærlighet, noen ganger er veien til hjertet hans ikke gjennom magen hans, men ved å komme under huden hans. Å ignorere en fyr kan være den beste måten å pique sin interesse på og få ham til å be om din oppmerksomhet.

6 gode argumenter for å ignorere en fyr

Gutter er forutsigbare skapninger. Hvis du jager dem, løper de. Hvis du er for trengende, trekker de seg bort. Fordi hvis du ikke er en utfordring, er du ikke så attraktiv. Kanskje av instinktuelle årsaker, kjærlighet elsker jakten på jakten. Hvis du ikke gjør deg selv jakten i stand, så er du ikke så lokkende. Hvis du ignorerer ham, stol på meg, det driver ham gal.

# 1 Ta ut "jeger "i ham. Menn er egentlig «jegere». Det er ingenting de liker mer enn å jakte etter noe de vil ha som de ikke kan ha eller fange. Hvis du ignorerer ham og får ham til å føle seg som om han ikke kan få deg, vil han ha deg enda mer. Jeg vet, helt dumt. Men det han ønsker mest, er vanligvis det han ikke kan ha. [Les: Alle grunnene til at jage en fyr aldri hjelper]

# 2 Ignorer ham hvis han krever kraft. Gutter liker å føle seg kraftig og vellykket. Hvis du er noe uovervinnelig, vil det være alt han søker. Hvis du ignorerer en fyr, føler han seg maktløs for å vinne deg.

Ønsker å være i kontroll, driver det bokstavelig talt han nøtter som uansett hvor hardt han prøver, du bare bryr deg ikke nok til å anerkjenne ham. Hvis du bekymrer deg for at han vil gi opp og slutte, tenk igjen. Ignorerer han bare, får ham til å jobbe hardere. [Les: Hvordan få ham til å bekymre seg for å miste deg]

# 3 Gjør ham til å tro at du er noe spesielt. Vanligvis, når jenter som en fyr, kan de ikke gjøre nok for å få oppmerksomheten deres. Flørting, de henger på en fyrs hvert ord og får ham til å føle seg super spesiell om seg selv.

Hvis du vil at en fyr pleide å jentene faller over seg selv for å fange øyet, må du sette deg fra hverandre ved å være det som alle de andre jentene ikke er.

Ignorerer ham forvirrer ham til ingen ende. Jentene han ikke vil, kan ikke synes å rive seg bort, og den han gjør, vil ikke ha noe med ham å gjøre. Det får ham til å tro at det er noe spesielt som du alene har. Det gjør at han må ha deg. [Les: Slik spiller du hardt for å få med en fyr og la ham ønske seg for deg]

# 4 Få ham til å kreve din oppmerksomhet. La oss bare være ærlige. Gutter krever oppmerksomhet og beundring. Hvis du late som om du ikke bryr deg mindre om ham, får han ham til å jobbe overtid for å fange øyet.

Jo mer han ikke kan få din oppmerksomhet, jo mer obsessiv blir han. Å ignorere en fyr er som å få ham til å vente på å ha sex med deg. Hvis du ikke lar ham få den oppmerksomheten han krever, krever han det så mye mer. [Les: Hvordan få en fyr til å innse at han mister deg]

# 5 Lær ham ikke å rote med deg. Hvis du er i et forhold med en fyr som heller ikke gir deg nok oppmerksomhet eller med et vandrende øye, viser han hvordan det føles for noen å redusere sine følelser eller få ham til å føle seg mindre enn.

Den eneste måten å tamme en fyr på som tilsynelatende ikke kan bli plaget med forholdet ditt, er å vise ham stikket av hva det føles når du dumper hans rumpa. Han slår ham ut og ignorerer han helt og holdent, og han tenker to ganger om hva du egentlig mener for ham.

Og det lærer også ham at hvis han ikke kan få sin skit sammen og begynne å behandle deg riktig, har du ikke noe problem å gå bort og si farvel. For å holde fast på ham, få ham til å tro at han er engangs, og også, det er du ikke. [Les: 15 shitty måter å lede en fyr på og ta ut hevn]

# 6 Ignorer ham for å holde freden. Noen ganger må du ignorere en fyr for å holde ham i kø. Det er mange menn der ute som liker å presse kjærestenes knapper, spesielt når de ser etter et lite drama.

Hvis du er med en fyr som syklisk gjør ting som gjør at du vil hoppe ut av huden din, er den eneste måten å håndtere det bare å ignorere oppførselen. Akkurat som med små barn, hvis du slutter å anerkjenne deres dårlige oppførsel, slutter de til slutt å skille seg ut.

Hvis en fyr lærer han, får han ikke lenger en økning av deg fordi du lærer å ignorere ham, sannsynligvis, slutter han å gjøre hva det er som gjør deg gal. Og kanskje, kanskje bare, du finner litt fred i forholdet ditt. [Les: Hvordan spille en spiller - 12 måter å returnere favør som en sjef]

Å ignorere en fyr er et super kraftig verktøy for å få tak i hans oppmerksomhet, holde oppmerksomheten eller begrense hans dårlige oppførsel. Selv om gutta pleier å late som om de ikke bryr seg mindre om kvinner er rundt, kan du prøve å ignorere ham. Hva du finner, er han trenger deg mye mer enn han lar på.

Hvis du prøver å fange oppmerksomheten til en fyr som kan ha en jente han vil, være den som ikke gir den til ham. Ironisk nok gjør det at han vil ha deg mer og mer.

[Les: Hvordan få en mann til å jage deg - 15 måter å få ham til å falle hardt]

Det de fleste gutta vil ha mest, er tingen de ikke kan ha, så vær den tingen han ikke kan synes å fange ved å ignorere en fyr.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar