Uvitenhet er lykke? Debatten om fusk og bekjennelse

Vil du vite om din kamerat hadde begått det ultimative svik og lurt på deg tidligere? Disse svarene kan overraske deg.

De fleste sier at uvitenhet er lykke * det du ikke vet vunnet, vil ikke skade deg *, men kan noen bruke denne svarsetningen til en juksekammerat?

Vil du vite om din kamerat hadde begått den ultimate svik? De fleste menneskers knepistreaksjon kan være en rungende "Ja!", Men svaret er ikke alltid så svart og hvitt. Noen sier hva deres kompis ikke vet at de ikke vil skade dem, mens andre insisterer på at de ønsker å vite umiddelbart om en affære, slik at de kan bestemme med fullfakta om å gi sin elsker en ny sjanse.

Hvis du hadde vært med din kamerat i 20 år, og de hadde tidligere hatt en affære som nå var 100% over, ville du vite om det? Dette svaret er ikke så lett, og her er hvorfor? [Les: Du snyder bare en gang, skal du fortelle eller bare holde kjeft?]

Fordeler og ulemper med å kjenne sannheten

PRO: Du vet absolutt sannheten. Din kamerat har forrådt forholdet ditt, og nå kan du fortsette med din beslutning å vite alt som er å vite.

LURE: Hva virker som for alltid siden din kompis er en jordskrekkende sannhet som bare rammer deg nå. Dette kan ha en katastrofal effekt på psyken din, spesielt siden din kameras reaksjoner på ting ikke lenger vil være "friske". Hvis du holder deg i forholdet, har du fått tillit til smithereens.

PRO: Nå som du vet at det skjedde en gang, vil du ikke bli det igjen i fremtiden.

LURE: Å holde seg i mørket om det kan føre til at kompisanten din med rette tror at de har blitt borte med noe, og det kan be dem om å ha en annen affære i fremtiden.

PRO: Hvis du vet om affære og forlater partneren din, vil du ikke lenger leve med løgner, svik og forræderi.

LURE: Hvis du holder deg sammen, kan denne informasjonen være unødvendig skadelig, spesielt hvis affære avsluttet for lenge siden. Nå har du bygget et liv sammen for X mange år, og du vil begynne å stille spørsmål til hva som var sant og falskt om forholdet ditt.

[Les: Saker i et forhold og den store rollen som ego spiller i utfallet]

Polling for svar

Vi har spurt menn og kvinner i varierende aldersgrupper som de tar på â € œignorance er blissâ € i forhold, og vi tror at svarene deres kan overraske deg! Hvis du var i et 20+ års forhold og partneren din tidligere hadde en affære som var over, vil du vite om det?

Vi ser på 10 tar på lurekammerater i relasjoner, og om disse parene ønsker å vite om tidligere feil!

#1 "Hvis jeg var glad og på et bra sted, og saken var sikkert for lenge siden, så nei, jeg tror ikke jeg vil vite det. På det tidspunktet ville vi ha bygget et liv sammen, og jeg ville ikke ha â € œmyâ € livet bli ødelagt bare fordi partneren min gjorde en dum feil.â € œJen, 21 år gammel.

#2 "Er uvitenhet virkelig lykke når det gjelder denne typen ting? Avhenger. Er det barn involvert? Hvis vi hadde barn så sier jeg det. Ja, fortell meg om det, og vi skal klare det, hvis ikke for oss selv for barna våre. Jeg tror på en eller annen måte at jeg vil vite om det, siden jeg ikke vil være en løgn med min partner. "Matthew, 32 år. [Les: 9 praktiske måter å gjenoppbygge tillit etter at du Jeg har lurt meg

#3 â € œHonesty er alltid den beste politikken. Jeg bryr meg ikke om vi hadde vært sammen i 60 år, jeg ville definitivt vite om jeg hadde blitt utrodd fordi fordi det hadde vært så var kjærligheten aldri det jeg trodde det var. Jeg vil definitivt ha sjansen til å bli eller gå. "Alysa, 30 år gammel.

#4 â € œJeg antar jeg vil gjerne vite om hun lurte â € | jeg mener om ingenting annet ville fortjener en natt av lidenskap med noen andre â € | et øye for et øye, har jeg rett? â € "Omar, alder 43.

#5 â € œJeg ville ikke, ikke, vil ikke vite. Hvorfor kaste bort et 20-års ekteskap? Hvis det er sikkert over, og vant 锟 斤 拷 t skje igjen, så sier jeg holde meg i mørket! Â € "Hillary, alder 18.

#6 â € œJeg slutter det uten å nøle hvis jeg visste det. Jeg bryr meg ikke om detaljene eller noe, jeg kan bare ikke tolerere å lyve. Jeg ville straks bryte opp med henne og hate meg selv for å kaste bort så mye tid med noen som kunne behandle vårt forhold som det. "Jack, 23 år. [Les: Skal du tilgi en fuskespiller?]

#7 "Løgnen er verre enn gjerningen i noen tilfeller, og jeg tror det faktum at min kompis kunne lyve for meg for lenge og late som om alt var hunky-dory, er all den tiden nesten verre enn det å jukse!" € "Shay, 31 år gammel.

#8 â € œJa, jeg vil vite, så jeg kunne dumpe jenta. Jeg bryr meg ikke om det er over. Hun lurte på slutten av historien. "Henry, 18 år. [Les: Skal du tilstå din partner? Les dette for å gjøre tankene dine]

#9 â € œJeg vil vite, selv om det nok ville ødelegge hele mitt liv. Jeg kunne bare ikke holde tanken på at han bar på en affære som en haug med folk sikkert visste om.Jeg ville ikke være en latter av min sosiale sirkel. "Karen, 45 år gammel.

#10 â € œJeg sier ja, fortell meg. Å kjenne meg selv, og med forsikringen om at saken var lang over, og bare hadde skjedd med en person, så vil jeg trolig tilgi henne også. 20 år er bare for lang til å kaste bort med noen. Du elsket dem en gang, du kan elske dem igjen, ikke sant? I det minste ville dette gi meg muligheten til å finne ut hvorfor det skjedde og arbeid på ekteskap / forhold derfra. Bare ikke la meg være i mørket om det. "Andrew, 27.

[Bekjennelse: Jeg lurte på kjæresten min og føler meg mye bedre nå!]

Uvitenhet er lykke når det kommer til mange ting, men vi er ikke sikre på at forholdet ditt er en av dem. Hvor lander du på juksedebatten? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarene nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar