Hvis du er en mamma, Katie Hopkins sannsynligvis bare fornærmet deg ...

Innhold

Det har vært en stund siden Katie Hopkins regisserte hennes kontroversielle syn på mødre (vel, noen uker i det minste), men hun er tilbake ... med hevn

Katie Hopkins har latt oss alle vite hva hun synes om mødre igjen. De Lærling konkurrent har delt sine følelser på hennes fem mest utrolige typer mum - og prøv ikke å bli fornærmet hvis du føler at du er "nevnt" som Katie sånn ser ut til å dekke stort sett hver mamma.

«Jeg hater fete mødre, hjemmeskole mødre, øko mødre og hjemme hos mødre og damer,» skriver mamma på to i henne Yahoo! kolonne. "Unngå foreldrenes lærerforening mamma for enhver pris," sier Katie. «Etter å ha gitt opp en jobb hun elsket for barna sine, har PTA mamma funnet sin oppringning som leder av foreldrenes lærerforening ... Smug kommer ikke engang i nærheten. ' Katie fortsetter å angripe mødre som hjemme på skolen sine barn, skriver: "Hun har valgt å fjerne sine dyrebare barn fra all menneskelig kontakt og tilbringe henne hvert våkne øyeblikk i deres selskap ... Hjemmeskole barn har en tendens til å ende opp med skremmende og brede øyne; slått opp for å ringe "Frøken" - "Mummy" og gjemmer seg i toaletter fra Brandon, og prøver å kutte bort sitt absurde lange hår.

«Jeg hater fete mødre, hjemmeskole mødre, øko mødre og hjemme hos mødre og damer '

Og miljømødre oppfyller heller ikke Katies standarder. 'Eco-mum sykler til skolen med uvaskede barn som klamrer seg til rammen av sykkelen hennes, hjelmen sitter fast i sitt egghvide vasket hår. Frykt for barna, sier hun.Den 38 år gamle kolonnisten stopper ikke hos mødre. Katie skriver også om hennes misliker (for å si det pent) å bli hjemme dads - hvem Katie kaller "pappa mødre". "Noen trenger å fortelle oppholdet hjemme pappa for å vokse et par og mannen i helvete," sier Katie. 'Imagining sex med pappa-mamma gjør deg gag i munnen din. Noen trenger å fortelle ham å vokse et par og mannen i helvete.Men den mest forferdelige beskrivelsen fra Katie går til "fett mamma". Og det er ikke hyggelig å lese. «Fat mamma slipper av og tar opp uten å faktisk forlate bilen og belches ut sine fete barn i en sky av sigarettrøyk og skarpe pakker,» sier Katie. 'Stare åpnet munnet på hennes rene størrelse, bare iført lycra og en sneer.' Ouch. Sjekk ut Katie Hopkins 'topp 10 foreldringsjibber her. Så, hva synes du om Katie Hopkins siste syn? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar