Hvis du elsker noe, sett det gratis: Slik gjør du det riktig

Vi har hørt ordtaket før - hvis du elsker noe, er det gratis - men ikke mange kan klare å gjøre det. Så her er hvordan du kan klare smerten.

Vi må alle ofre noe i våre liv. Vi må gi opp noe på et tidspunkt, selv om vi elsker det. Uttrykket "hvis du elsker noe, setter det gratis", høres vanligvis når du henviser til en person du er forelsket i.

Virkeligheten av å la noen andre gå for at de skal finne lykke, går imot stort sett hver instinkt vi har som mennesker. Vi pleier å holde fast på ting som gir oss lykke og kjærlighet fordi vi ikke ønsker å være elendige.

Setter andres lykke over ditt eget

Å være i stand til å se i speilet og fortelle deg selv at det å stille noen gratis er den rette tingen å gjøre, uansett hvor mye det gjør vondt, er ikke en enkel ting å gjøre. Men noen ganger er det nødvendig for at de skal finne lykke.

Dette er noe som ikke mange mennesker er i stand til å gjøre. Det er vanskelig å sette andres lykke over oss selv fordi vi alltid har blitt lært å holde fast på de som gjør oss lykkelige. Men for at noen skal finne sann lykke, er det noen ganger en realitet du må leve med.

Hvis du elsker noe, sett det gratis: 10 måter å klare å gjøre dette på

Selv om det vil bli vanskelig, og du vil gå gjennom perioder når du ønsker at du ikke ville la dem gå, blir det lettere. Du vil ikke alltid føle vondt som setter inn når du først la dem gå.

Sannheten er at etter en tid lærer du å være fornøyd med din beslutning. Inntil den dagen vil du imidlertid føle deg som en absolutt crap. Slik kan du håndtere disse følelsene og komme deg ut og føle deg bedre om å gjøre det riktige valget. [Les: Hvis du elsker noen, må du lære å la dem gå]

# 1 Husk hvorfor du gjorde det. Folk blir så opptatt av å beklage sin beslutning, og hvor elendig de føler om det, at de ofte glemmer hvorfor de gjorde det valget i utgangspunktet. De slo seg opp. Men gitt muligheten til å gjøre ting igjen, ville de faktisk ikke forandre noe.

Å huske hvorfor du setter dem fri, kan hjelpe deg med å forstå hvor mye det suger, og du vil huske at du gjorde det med en god grunn. Glem aldri din grunn til å sette dem fri.

# 2 Vet at det var riktig beslutning. Til slutt må du innse at valget du gjorde var det rette. Hvis du virkelig elsket dem, og vil ha dem til å finne lykke * og vet at det ikke kunne være med deg *, måtte du sette dem fri.

For eksempel, hvis du er med noen som ønsker å reise verden og finne eventyr, men du er helt redd for å fly eller gå noe nytt - det kommer ikke til å fungere. For at de skal kunne leve et lykkelig liv, må du la dem gå slik at de kan være de de egentlig er. [Les: Hvordan bryte opp med noen du elsker og ikke skade dem]

# 3 Finn glede i deres lykke. Det er så lett å bli fanget opp i smerten som du føler deg fra å slippe av med noe du virkelig elsker. Men du kan finne glede i å vite at på grunn av deg er de virkelig glade * eller vil være *.

Hvis du husker at du er grunnen til at de finner så mye lykke i livet, vil du finne stor glede i det enkle faktum. Du vil kunne trekke av deres lykke med å vite at de ikke ville føle den måten hvis det ikke var for deg.

# 4 Hold deg opptatt med ditt eget liv. Den beste måten å håndtere denne typen situasjon er å bare være opptatt. Ikke sitte hjemme alene og vikle i din egen selvmedlidelse. Kom deg ut og ha et eget liv.

Gå på film, besøk med venner, og bli involvert med nye mennesker og aktiviteter. Distansere deg selv fra enhver situasjon som kan føre deg til å føle deg ensom og fortryllende, vil gjøre underverk i å hjelpe deg med å håndtere dette. [Les: Hvordan gå videre fra en oppbrudd med et smil]

# 5 Gi deg selv tid til å komme over det. De fleste blir frustrert og enda mer opprørt over det faktum at de ikke kan komme over smerten med en gang. Ikke tenk slik. Du må innse at hvis du elsket dem, vil det ta mye tid å fortsette.

Du må gi deg selv en viss tid til å takle det og gå gjennom sorgprosessen før du kan begynne å føle deg bedre.

# 6 Hold tabs på deres resultater. Du kan tenke at det virker motstridende å holde tabber på personen du lar deg slippe for at de skal kunne finne sin egen lykke, men det er faktisk veldig gledelig.

Hvis du elsker dem og måtte sette dem fri for deres eget gode, kan deres suksesser ofte hjelpe deg til å føle deg berettiget i din beslutning. Det vil gi deg trygghet for å vite at du har gjort det riktige valget. [Les: Hvordan bli forelsket igjen]

# 7 Ikke hold deg på det som kunne ha vært. En annen ting som mange mennesker gjør etter at de har satt inn noe de elsker, er å holde på hva som kunne ha skjedd. De tenker så mye om hva "hva hvis" at de ikke lar seg gå videre.

Ikke tenk på fremtiden du kunne ha hatt, fokus på fremtiden som du kan lage for deg selv - og at de vil at du skal ha.At tankegangen kan hjelpe deg med å håndtere realiteten ved å la noen gå som du virkelig elsker.

# 8 Finn noe - eller noen - å okkupere ditt sinn. Det er så mange måter du kan distrahere deg selv fra hvordan du føler, og å finne noe nytt eller noe nytt er en av de beste.

Hvis du kommer deg ut og prøver en ny hobby eller møter noen som spenner deg, vil ditt sinn bli okkupert, og du vil ikke engang tenke på dem lenger. Hvis du finner noe som spenner deg, og du vil kunne håndtere dette mye lettere. [Les: Leksjoner du kan lære av dine egne oppbrudd]

# 9 Få støtte fra venner eller familie. Hvis du har en veldig vanskelig tid, kan det hjelpe deg å føle deg mye bedre når du snakker om hvordan du føler deg med nære venner eller familie. De kan gi deg innsikt, og til og med snakke om en tid da de måtte gå gjennom det samme.

# 10 Godta din beslutning og gå videre med livet ditt. Den beste måten å håndtere virkeligheten som følger med uttrykket, "hvis du elsker noe, la det være gratis", er å akseptere det som sant.

Dette er noe som kan gi deg fred. Hvis du velger å godta det og godta skjebnen som følger med det, vil du kunne håndtere det med nåde og forståelse. Ting blir vanskelige for de som kjemper sitt eget valg og legger seg ned om det. [Les: Hvordan komme over et ødelagt hjerte]

Den kalde, harde sannheten som følger med setningen, "hvis du elsker noe, gjør det gratis", er at det er en veldig vanskelig ting å gjøre. Men hvis du lar dem gå, og de kommer tilbake til deg, vet du det er ment å være.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar