Hvis du elsker noen bør du la dem gå?

Innholdsfortegnelse:

Hvis du elsker noen bør du la dem gå?
Hvis du elsker noen bør du la dem gå?

Video: Hvis du elsker noen bør du la dem gå?

Video: Hvis du elsker noen bør du la dem gå?
Video: Benny Jamz, Gilli, Kesi - Ibiza ft. B.O.C 2023, September
Anonim

Tror du på linjen? Hvis du elsker noen, la dem gå. Hvis de kommer tilbake, var de alltid din. Hvis de ikke er, var de aldri? Vel, det er ikke sant.

Har du noen gang latt noen du elsker, gå vekk fra deg?

Noen sa en gang om dette sitatet. Hvis du elsker noen, la dem gå. Hvis de kommer tilbake, var de alltid din. Hvis de ikke er, var de aldri.

I dag er det flere variasjoner av denne linjen, og ingen vet sikkert hvem som kom opp med linjen først.

Men de forkynner alle de samme detaljer.

Men hvor sant er dette utsagnet, og hvor gyldig er det i dagens verden?

[Les: 50 forholdsspørsmål for å teste kompatibiliteten din]

La noen gå når du elsker dem

For det første, låser du ikke partneren din i et bur. Så hvor er det snakk om å gi deg den du elsker, gå vekk fra deg?

Og for det andre, hva er det med den triste, ynkelige å vente på din tapt kjærlighet til å returnere?

Er det noen gang som kommer til å hjelpe deg eller forholdet?

Så hva betyr denne linjen egentlig?

Verden er full av fristelser. Selv om partneren din er i et forhold med deg, er de fortsatt fristet til å straffe seg i andres armer av og til.

[Les: Hva skal du gjøre når du faller for noen andre?]

Og til tider som disse, hva linjen sier er å unngå å prøve å holde din partner tilbake. La dem gå der ute og knekk andre. Du kan sitte stramt med fingrene krysset mens de er på den.

Når kjæresten din delte sengen med mange andre elskere, skjønner de forhåpentligvis at du er den bedre partneren og kommer tilbake til deg igjen. Seriøst skal det få deg til å føle deg bedre?

Og tenk på dette, svindelpartnere bortfaller hele tiden. Og de kommer alltid tilbake, ikke? Betyr det at bedragerpartnere er sanne lojale elskere? [Les: 25 grunner til hvorfor kvinner jukser så lett]

Kjærlighet er ikke en test

Kanskje, i gamle dager, hadde folk mye mer tid til å sette sitt liv på vent, skrive dikt av elendighet og knuste hjerter, bli full og vent på at deres kjære kom tilbake. Men hvor lenge kan du virkelig vente på at en eks skal forandre seg i disse dager? Tross alt er kjærlighet ikke en test. Når det er over, er det over.

I disse dager er det mange distraksjoner hele tiden. Selv de mest lojale av oss finner andre attraktive nå og da, enten det er på jobb eller på fest. Men du vet hva, et lykkelig og engasjert par krysser alltid gjennom disse distraksjonene uten saker eller argumenter.

Og sannhet bli fortalt, hvis din elsker vil forlate deg plutselig, er det ikke fordi de føler at de trenger å teste vannet for andre parringspotensialer. Det er fordi ditt perfekte forhold har begynt å utvikle sprekker som en eller begge av dere ikke har prøvd å reparere. Eller din elsker tror bare du suger, og at de kan finne noen bedre. [Les: 7 hemmelige tegn på et forhold som begynner å gå dårlig]

Så selv om partneren din vender tilbake til deg etter å ha datert andre mennesker, er det ikke fordi du er den beste. Det er fordi de ikke kunne hekte seg med noen bedre! Du kan se på det som et kompliment. Eller du kan innse hvor ille partneren din er på å bli hekta på noen som er verdige.

Du kan ikke tvinge noen til å elske deg eller bli med deg

Du lar ikke kjæresten din gå. Din elsker forlater deg. Du har ikke noe å si i det annet enn å prøve å overbevise dem om din kjærlighet. Og kanskje en ny sjanse hvis du er heldig. Hvis et forhold har feilet, er det mange grunner som har blitt oversett i forholdet.

Når kjæresten din forteller deg at de forlater deg, er det fordi din elsker tror de er for gode for deg. Eller det er fordi du er en dårlig elsker selv.

Skal du la noen gå uten en kamp?

Hvis du virkelig elsker noen, ikke la dem gå uten en kamp. Hvis du ikke er forelsket lenger, glem det. Men hvis du fortsatt har et mykt sted, la kjæresten din vite hvordan du føler om den forestående bruken. [Les: Hvordan bevise at du elsker noen på den riktige måten]

Hvis du lar en partner gå bort mens du står stille, vil du alltid føle at du kunne ha gjort mer for å få forholdet til å fungere. Du vil bruke hele tiden på å lure på om det var en sjanse for at forholdet ditt trente. Og når du forlater et forhold med uferdige setninger, vil det alltid plage deg, og du vil tilbringe dager som fantaserer om situasjoner hvor du kan fortelle din elsker nøyaktig hvordan du føler om dem.

Venter på at kjæresten din kommer tilbake

Når du lar noen gå, hvis du tilbringer hele tiden og venter på at de kommer tilbake, ødelegger du livet ditt. Piner over en tapt elsker vil forverre ditt hjerteslag, og du vil aldri virkelig kunne fortsette og finne lykke.

Din elsker kan møte noen nye, og til og med starte et nytt forhold og være lykkelig. Men du kommer til å bli den ødelagte hjerte taperen som ikke gjør noe annet enn å vente tålmodig og dessverre for din * sanne kjærlighet * å komme tilbake. [Les: 10 fantastiske ting du bør gjøre etter en pause]

Donâ € ™ t være en martyr

Det er noen mennesker som får smerte på seg selv til å føle seg bra. Don ikke være den personen. Noen kan ha sagt år siden at hvis du elsker noen, bør du slippe av dem.Men egentlig, hvis du elsker noen, hvorfor på jorden vil du slippe av dem i utgangspunktet?

Noen av oss får en syk følelse av tilfredshet ved å påføre smerte på oss selv, spesielt i kjærlighet. Når vi føler at vi mister den vi elsker, i stedet for å prøve å få forholdet til å virke, går vi inn i et skall og aksepterer feil selv når vi ikke vil. Vi trives imidlertid godt, fordi hele episoden får oss til å føle oss som martyrer. Vi ofret vår lykke bare for å se noen andre glade. Du føler deg som en helgen fordi du har utført en slik edel gest. Men gjett hva, din partner vil aldri se det. Din elsker vil bare tro at du var for lat til å prøve og forfølge dem.

Hvis du er en ekte romantiker, og du tror at kjæresten din virkelig er den for deg, ikke la ting gå til sjanse, og håper at ting vil fungere. Ingenting går til du arbeider for å oppnå det. [Les: Topp 20 grunner til skilsmisse som par overser]

Når egoer går inn i bildet

Noen ganger kan du slippe av den du elsker. Men du kan gjøre det ikke ute av kjærlighet, men på grunn av det store egoet som svulmer rundt deg. Hvis dere begge ikke ønsker å gjøre det første skrittet, er det kanskje ingen av dere som virkelig er forelsket i hverandre. [Les: Hvordan slippe et forhold som er ille for deg]

Tider når du skal la din elsker gå

#1 De er forelsket i noen andre.

#2 Din partner er bare ikke interessert i å prøve å gjøre romantikkarbeidet.

#3 Når dere begge ikke gjør hverandre lykkelige.

#4 Din partner fortsetter å gå vekk fra livet ditt og komme tilbake og blåses varmt og kaldt. [Les: Hvordan falle ut av kjærlighet når du ikke ser en fremtid sammen]

#5 Din elsker elsker deg ikke lenger.

Den riktige måten å la noen du elsker, går bort

Å gå bort uten å gi det hele er en cowards vei ut. Hvis du ikke er forelsket, må du ikke holde fast i din partner. Men hvis du virkelig elsker dem, så prøv å vinne dem igjen ved å gjenskape de øyeblikkene med lykkelig kjærlighet, begge dere opplevde i begynnelsen av forholdet.

Det er bedre å ha elsket og tapt enn aldri å ha elsket i det hele tatt. Dette er et bedre sitat for å leve av forelsket. [Les: Hvordan elske noen uten å smitte dem]

Prøv å se etter måter å gjenopplive romantikken i forholdet ditt. Prøv hardt og hjelp partneren din til å se hvor vakkert livet kan være i hverandres armer. Men hvis du mister kjærligheten selv etter at du har gitt alt ditt, vil du i det minste vite at du prøvde alt i din kontroll for å la noen få vite hvor mye de mener for deg.

[Les: 25 viktige forholdsregler for vellykket kjærlighet]

Så hvis du elsker noen, la dem gå. Men først etter at du er overbevist om at det ikke er noe du kan gjøre for å forandre seg. Enhver annen måte vil gi deg følelse vondt, elendig og fortryllende i lang tid.

Anbefalt: