Hvis det er ett land som vet hvordan man gjør frakker, er det Canada

Hvis det er ett land som vet hvordan man gjør frakker, er det Canada - STIL 2023
Hvis det er ett land som vet hvordan man gjør frakker, er det Canada - STIL 2023
Anonim

Med festivalsesongen truende, kan du tenke på å sprute ut på en ny jakke - noe som kan håndtere uforutsigbart britisk vær og kalde netter på et felt, uten at du ser ut som en rambler som er blitt skilt fra sin gruppe.

Nobis (Latin for "oss") ble grunnlagt for over tiår siden med det formål å lage strøk som tåler alle elementene, ikke bare ekstrem kulde. Den kanadiske etiketten blander det beste av klassisk yttertøydesign med premium tekniske stoffer og detaljer, noe som gir stykker garantert for å holde deg beskyttet mot dårlig vær. Merkerens grunnlegger selv regelmessig sover på frosne innsjøer og rir snøscootere over tundraen i Nobis jakker.

Jakkene er i stand til å takle alle slags vær på grunn av Nobis insistering på ekte effektive tekniske funksjoner. Sympatex og Embrace membran stoffer sikrer vanntetting, vindtetting og pusteevne, mens glidelås underarmsventiler, sterke magnetiske fester og søm-forseglede konstruksjonsutlåner temperaturregulerende egenskaper - som alle gir opp til utrolig varmeffektive jakker.

I tillegg til tekniske stoffer bruker Nobis etisk hentet andebryst og pelse kjøpt fra ansvarlige leverandører ved hjelp av bærekraftige kilder, samt gjør hvert stykke maskinvaskbart - eliminerer behovet for miljøskadelig rensing.

Samlingen inneholder den slanke Fisherman-overdraget, som kombinerer skarpe epauletter og lærrør på brystlommene, med formbar ledning i toppen av hetten for å holde regnet av.

En av våre favoritter er den tidløse Parka, laget med pustende ned og en avtagbar nedfylt hette. Hvis du leter etter noe litt mer lett, er den vintage-utseende Sir Salvador med skinntrimmer og intern dynefoder verdt å sjekke ut.

Med en kult som følger over hele verden, vil Nobis ikke forbli en skjult perle lenger. Bare husk hvor du hørte det først. nobis.com

Populært emne