Idris Elba Intervju: "Hvis jeg mislykkes, mislykkes jeg, men jeg vil ikke slutte"

Innhold

Skuespillere jobber alltid med "andre prosjekter". Ny duft? Kryss av. Mote linje? Kryss av. Gir tilbake til samfunnet? Sjekk, sjekk, sjekk. Men de aller fleste er fortsatt skuespillere på slutten av dagen (selv om Whiff for menn selger bemerkelsesverdig godt). Idris Elba jobber med ting utenfor å handle, men å tenke på dem som sideprosjekter ville være å selge dem kort. De er karrierer i seg selv.

Det er ment at Elba, 43, respekteres i mer enn en bransje og opprettholder en bred appell. Hans filmfans kan ikke være like interessert i sin musikalske karriere, som utfører som DJ Driis, mens revelers i Ibiza ikke trenger å sette pris på hans roller i Thor og Stillehavet å nyte god husmusikk. Og mellom kino og musikk designer han egne klær, styrer musikkvideoer og har til og med funnet tid til å slå "Flying Mile" britiske landhastighetsrekord. Det er riktig, mannen som spilte Nelson Mandela, slo en toppfart på 180,4 mph (290,3 km / t) langs en våt strand i Wales. For å høre ham fortelle det, med den hastigheten blir bilen i hovedsak et hovercraft.

Hvordan på jorden får han alt gjort?

"Alt jeg gjør er en del av en familie av ting," sier far til to som han tilbyr Menns Fitness noen popcorn i et hotellrom i sentrale London. "Arbeid med klærne mine, med min musikk og min film passer alle sammen sammen. Mitt produksjonsfirma er også en del av bindevevet, så ingenting er en bolt-on. Det er ikke "bolle ting på til Idris". "

For en mann som av og til refererer til seg selv i den tredje personen, er Elba veldig jordnær om sin travle timeplan. ("Jeg sitter noen ganger og går," Jesus Kristus, jeg gjør for mye! ") Han sier at han har lært å komme seg på mindre søvn, men innrømmer at når han blir eldre og travlere, blir det vanskeligere å gjøre.

Søvnmangel er ikke Elbas nøkkel til å få ting gjort. Det handler om hvordan du tenker på tid og dine forpliktelser. "Si at du vil lære å spille gitar og trenger å øve i ti timer i uken, sier Elba. "Ingen har ti faste gratis timer i uka. Men hvis du gjør to timer etter arbeid hver dag, vil du gjøre opp tiden lett. Det handler om å sette et mål og sette tiden inn.

"Selv om jeg har på seg en klokke, ser jeg ikke tiden," sier Elba, vinker håndleddet som bevis. "Så snart jeg begynner å fokusere på detaljer om noe, blir det så mye vanskeligere. Det er det samme med øvelsen. Hvis jeg begynner å telle lengder når jeg svømmer, sliter jeg, men hvis jeg legger hodet mitt, slutter jeg opp og går, '22 lengder? Woah!’”

Han understreker hvor viktig det ikke er å tenke på dagjobben som en byrde. "Dagsjobben gir deg økonomisk støtte mens du prøver nye ting. Du kommer ikke til å sitte på madrassen din en dag og plutselig kjører et imperium neste. "

Det er åpenbart at Elba har det gøy. Dette jobber ikke bare for å være opptatt eller relevant. Han beskriver følelsen av å bryte landhastighetsrekordet som som det øyeblikket du ser i speilet mens du har på deg et nytt par trenere, og du gjør en liten jig og tenker, "Ja, se på meg". Tross alt, hva er poenget hvis det ikke er morsomt?

Det er en holdning han tar i trening. "Jeg gjør ikke noe treningsprogram rutine, jeg kan ikke ... det er bare kjedelig," sier han. I stedet tilskriver han sin fine form til kickboxing. "Hvis det er kamptrening, er jeg over det. Den beste fysiske formen jeg har vært på er når jeg har vært kickboxing. Jeg kunne gå på treningsstudio hele uken og ikke føle noe, men trening kickboxing hver dag ... monster. "

Igjen, Elba betaler ikke bare leppeservice og treffer pads. "Min neste Ingen grenser dokumentar vil være om meg å gå fra amatør til pro, og jeg skal ha en muay thailandsk kamp i Thailand, sier han og biter i knyttneve. "Jeg skal trene hardt for det. Jeg vil ikke bli slått opp. "

Men er det ikke lett å snakke som dette fra en stilling til suksess? "Definitivt vurderer jeg at det kanskje ikke har virket som det har," sier Elba. "Men jeg er en bestemt person. Jeg har alltid vært fast bestemt på å se det gjennom. Alt som har skjedd med meg, bra eller dårlig, har fått meg her i dag. Hvis jeg mislykkes, mislykkes jeg, men jeg vil ikke slutte. "

Er det rett å ringe Idris Elba bare en skuespiller? Absolutt ikke. Han er så mye mer.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar