Ickle Bubba Orb Highchair Review

En stilig høy stol med et roterende sete. Et minneskum seterinnsats gjør det behagelig, og vippebelgene er praktiske for en ettermiddags-snooze. Den brettes til to stykker for kompakt oppbevaring eller reisebruk. Høydeinnstillingen og fotstøtten er justerbare, og matbrettet er avtakbart. Seterinnlegg er tilgjengelig i seks farger.

Testet av Tami Anderson, 33, mamma til Edith, seks måneder. Hun sier:

Dette var det vanskeligste å montere - det tok omtrent 15 minutter og noen valgord! Det er vanskelig å brette seg, så det er ikke ideelt hvis du må lagre det mellom måltider. Den roterende funksjonen er strålende, men det betyr at Edith kan se meg hvor jeg er uten at jeg må dra stolen om. Jeg måtte stikke henne opp med puter, skjønt. Den avtagbare liner gjør rengjøring enkel.

Testet av Sarah Smith, 36, mamma til Ralph, 12 måneder. Hun sier:

Virkelig fiddly og tidkrevende å samle - ikke gjør det når babyen din er sulten! Det er uhyggelig utformet, og Ralph stod stadig på sitt beker på gulvet. Fotstøtten er tynn og lett sparket av, og det er vanskelig å kaste seg. På plussiden elsker jeg den høye seterposisjonen, og det tar opp minimum gulvplass - pappa gikk ikke over denne!

Testet av Baccara Gallacher, 22, mamma til Indie, 21 måneder. Hun sier:

Dette stod ut som en sår tommel i mitt beskjedne hus. Og jeg snakket med øre siffer, jeg stubbet tåen på basen gjentatte ganger. Det var veldig allsidig og lett å rengjøre, og Indie virket veldig behagelig i det, som var ned til den justerbare seteposisjonen. Men det virker stivt, plasticky og overpriced. Det var upraktisk for daglig bruk i huset vårt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar