Ickle Bubba Galaxy Review

Hva de sier:

"Galaxy-gruppen 0+ bilsete med Isofix Base passer fra fødsel til 13 kg (ca. 12-15 måneder). Forbedrede funksjoner inkluderer dobbeltlags beskyttelse mot sidestøt og en 5-posisjon, justerbar nakkestøtte som utvikler seg med barnet ditt. Det er et bakovervendt, første trinns bilsete som kan monteres trygt ved hjelp av et standardbelte eller ved å koble det direkte til Galaxy Isofix-basen (følger med) og leveres med en fotvarmer for å sikre maksimal komfort for den lille. "

Testet av mamma Ana Gomez for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Dette er et flott bilsete og veldig trygt, spesielt ved hjelp av todelt nyfødt innsats som gjør det veldig behagelig for nyfødte babyer. Når de er litt eldre og de ikke trenger det, er det fortsatt et veldig behagelig sete med flotte funksjoner. Stroppene er lette å justere og bilsetet er også veldig enkelt å passe med både setebeltet og ISOFIX.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

ISOFIX-funksjonen gjør det veldig enkelt å tilpasse seg bilen og også ekstremt sikker. På 3,4 kg er Galaxy en av de letteste bilseter jeg har kommet over. Det kommer også med et baldakin som holder seg rundt på setet og håndterer med sterke elastiske og elastiske løkker som det er veldig praktisk å beskytte babyen mot solen.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

En flott funksjon er at du kan bruke Galaxy på chassiset ditt med tillegg av adaptere som passer til Maxi-Cosi bilsete.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg vil gjerne se en bedre måte for hetten å festes mer sikkert til setet. Noen ekstra polstring i setebunnen når du fjerner spedbarnssettet, vil også være bra. Kanskje et bredere utvalg av farger ville være fint å se da designet kan være litt vanlig og kjedelig. Det kan også være litt varmt om sommeren, så kanskje å legge til en kjøligere polstring kan være et alternativ for sommermånedene.

Testet av mamma Kate Kirk for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Galaxy er en stor verdi bil sete alternativet. Jeg installerte ISOFIX-basen på sekunder og bilseteret klipper lett på bunnen. Hvis du vil ta setet inn og ut av bilen, så er det et bærehåndtak og setet er veldig lett å bære i forhold til andre merker, betyr dette ikke at det er dårlig kvalitet skjønt. Jeg var imponert over at ISOFIX-kontaktene er dekket av plast, og beskytter mot uhell under installasjon eller lagring

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Bruke ISOFIX er flott fordi det gir tillit til at et bilsete er riktig installert. Det gjør også å få setet inn og ut av bilen lettere. De fleste ISOFIX-baser jeg har brukt er tyngre og tar lengre tid å installere enn Galaxy One, noe som gjør det til et godt alternativ hvis du vil bytte mellom biler ofte. Jeg elsker også den justerbare nakkestøtten som gjør det veldig enkelt å få bilseteret til å passe til en voksende baby og holde dem trygt passende i setet.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ble overrasket over hvor mye jeg likte dette bilsetet. Jeg vil gjerne ha noe litt mer solid følelse til daglig bruk, men som et andre bilsete ville jeg kjøpe det uten tvil. Setet og ISOFIX er virkelig god kvalitet til prisen. Det er veldig enkelt å installere og justere godt til rask vekst av en baby i sitt første år.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Pute på stroppene og spenne kommer av for lett. Dette betyr at jeg i en hast bare forlot dem og strapped datteren min uten dem. De ville dra nytte av strammere hull eller noe slik at de ikke kom av ved et uhell. Jeg følte også at materialet generelt kunne være litt bedre kvalitet.

Testet av Sydoni Dixon for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale Ickle Bubba Galaxy til alle nye mødre, spesielt de som er på et budsjett som bilseteret er billig og ISOFIX-basen samt bilsete er også fantastisk verdi for pengene! Du kan til og med bruke adaptere til å sette bilseteret på vognen vår, som er en bonus. Det er ikke det plusseste bilseteret på markedet, men det gjør det som står på etiketten .... Holder barnet mitt trygt og sikkert. Den har til og med en fotmuff for å holde babyen min koselig! Det er veldig enkelt å bruke, selv når du prøver å binde den inn med et sikkerhetsbelte. Det er perfekt for det jeg trenger.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Å ha en ISOFIX-base er en slik bonus for meg som jeg alltid sliter med å binde bilseter i med sikkerhetsbelte og jeg er bekymret for om jeg har gjort det riktig eller ikke. Å ha basen tar den kampen bort og gjør livet raskere og enklere og sikrere for meg og min baby. Produktet er også lettere enn andre bilseter jeg har prøvd, og hvert pund gjør en forskjell som babyen din blir tyngre! Jeg tok litt tid på å løsne stroppene skjønt, siden du må sette fingeren i et hull så det kan ikke se knappen, men du blir vant til det etter en stund.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Det er en kompatibel pushchair kalt Stomp, og det er også stor verdi så fantastisk for mødre som handler på et stramt budsjett. Jeg har sett bilseter som synes å ha mer polstring og kan være litt mer behagelig for babyen, men babyen min liker ikke masse polstring rundt hodet, så dette var perfekt for oss. Jeg håper det kom i noen flere morsomme farger skjønt!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

I en ideell verden ville dette setet ha mer polstring på hovedbunnen, men jeg vet at det ville øke prisen og vurderer det er derfor jeg liker dette setet så mye, jeg er ikke sikker på at det trengs.Den nyfødte innsatsen er nydelig og polstret og selv kommer i to deler, så jeg tror det er flott. Jeg fortsatte å skyte solens hette av også, så kanskje det ville vært bedre om det var festet på en eller annen måte, jo mer jeg vant til hvor elastikken var, desto mindre poppet jeg den av, så det var ikke så stor en avtale. Noen lysere farger ville være en ekstra bonus for meg.

Se flere bilseter

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar