"Jeg ble fortalt at jeg ikke kunne oppstå naturlig": En mors historie

Hvordan kan noen savne disse telltale tegnene på kvalme og utmattelse? Vel, hvis du ikke forventer å være, erm, forventer, er det lettere enn du tror ...

Jade Atkin, 33, en arrangement arrangør, bor i North Yorkshire med ektemann Alex, 50, en bil restaurator. Hun er mor til Fletcher, fire og Tobyn, to.

'Legene sa at jeg skulle bli gravid, ville være vanskelig'

Jeg hadde fått IVF til å tenke Fletcher fordi jeg har polycystisk ovariesyndrom (PCOS), noe som forårsaker uregelmessige perioder og stoppet eggløsning. Vi var så glade for å ha Fletcher, vi tenkte ikke engang på en annen baby, spesielt siden Alex har to voksne barn fra et tidligere ekteskap.

'Jeg var utmattet fra å se etter min smårolling'

Fletcher var omtrent 18 måneder gammel da jeg begynte å føle meg veldig sliten. Jeg ville ta ham rundt til morens hus bare slik at jeg kunne sove mens hun tok over. Det var først da jeg kjørte Fletcher hjem fra å svømme en dag og følte meg ute av stand til å få oss ut av bilen at alarmklokkene begynte å ringe.

'Det plutselig klikket at jeg kunne være gravid'

Senere den dagen snudde en venn over og sa hvor trøtt en gravid venn av henne følte. Kan jeg også være gravid? Det var så lite sannsynlig. Men da jeg kjøpte en test, så jeg på som en annen blå linje dukket opp. Da jeg brøt nyheten til Alex, var han sjokkert, men veldig glad. Jeg ringte samfunnsmorloven, som arrangerte en skanning for noen dager.

"Det viste seg at jeg var 20 uker gravid"

'Jeg var bekymret for alle piña-koladene jeg hadde drukket på ferie tre uker tidligere'

Forvente sonografen å fortelle meg at jeg var et par måneder borte, jeg var overveldet da hun fortalte meg at babyen var nesten 20 uker gammel. Det som bekymret meg mer var alle piña-koladene jeg hadde drukket på ferie tre uker tidligere. Jordemødrene forsikret meg om at, som jeg ikke hadde drukket mye før det, og jeg ikke hadde drikke for resten av svangerskapet, burde alt være bra.

'Det tok to uker for oss å komme seg til det'

En annen skanning kort tid etter avslørte at mitt placenta var på forsiden og dyttet babyens spark, noe som forklarte hvorfor jeg ikke hadde følt noen bevegelse. En del av meg følte meg trist at jeg hadde savnet halvparten av graviditeten min, men jeg følte meg glad for å være gravid i det hele tatt.

"På min forfallstid våknet jeg med smerter i magen min"

Mine sammentrekninger ble sterkere i løpet av dagen, til midten av ettermiddagen da de var fem minutter fra hverandre og ganske smertefulle. Da vi kom til sykehuset, ble jeg fullt utvidd. Sammentringene var intense og smertefulle nå, men gassen og luften bidro til å roe nervene mine. Da jeg begynte å presse, holdt Alex hånden min, og 15 minutter senere kom Tobyn. Straks åpnet han lungene for å gråte og jeg gledet med lettelse.

Etter vår IVF-opplevelse, er jeg takknemlig, min andre graviditet skjedde i det hele tatt. Det er tider når jeg føler meg litt dum, men mer enn alt jeg vet er jeg bare utrolig heldig.

Hva ekspert sier:

  • Prøv graviditet pilates

Hvis du prøver å øke fruktbarheten, øker pilates sirkulasjonen til livmor. 'Frisk, sunn blodstrøm bringer hormoner, næringsstoffer og oksygen til livmorens liv og gir et sunnere miljø for et egg å implantere, sier fertilitetseksperten Clare Blake.

  • Finn en beroligende aktivitet

Velg en forfølgelse som slapper av, for eksempel meditasjon eller yoga, og trene det tre eller fire ganger i uka. '

  • Bytt diett

"Kutte tilbake på sukker, noe som kan ubalanse immunforsvaret og ha en innslagskraft på fruktbarhetsnivåene dine."

Les neste:

Hvordan bli gravid FAST! De beste tipsene eksperter vil at du skal vite ...

30 tidlige tegn på graviditet (for når det er for tidlig å ta en test)

Hvor snart du kommer fra pillen, kan du bli gravid?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar