"Jeg var glad for å ha en nødsituasjon C-seksjon" Les denne mors fødselshistorie

Du tror du vil ha en naturlig, narkotikafri fødsel, men noen ganger måten babyen din ankommer ikke kunne være lenger fra hvordan du fant deg som denne mamma fant ut

Donna Hollands, 29, en forelder blogger, bor i London med partner Jesse, 29, og sønn William, 16 uker

"Jeg hadde ikke plaget meg om c-seksjoner, jeg var så fast på ideen om naturlig vannfødsel - jeg elsket ideen om å ha en rolig, narkotikafri levering. På fire dager forfalt, følte jeg de første strammingene i magen min. Fornemmelsene var klare og jeg kunne få litt søvn den kvelden. Da jeg dro til loa om morgenen, var det en væskeflod. Sykehuset foreslo at jeg kom inn, men de sendte meg hjem igjen fordi jeg ikke hadde begynt å utvide. Hvis arbeidet mitt ikke utviklet seg, ble jeg fortalt at jeg ville bli indusert den kvelden jeg håpet at sammentrekningene ville rase opp, men etter flere timer mild vondt måtte jeg akseptere at jeg skulle gå inn igjen. Jordemødrene gjorde ikke Jeg vil ikke risikere å utvikle en infeksjon siden noen av vannet mitt hadde gått.

'Mine sammentrekninger gikk gjennom taket'

Tilbake på menigheten, skjedde alt fort. En prostingel ble satt inn i livmorhalsen min, og jeg var koblet til en syntocinon drypp - jeg følte meg forvirret om hva det betydde, delvis fordi jeg hadde unngått å lese om induksjon. Etter 20 minutter gikk mine sammentrekninger gjennom taket. Smerten var som ingenting jeg noen gang hadde opplevd, jeg var knapt i stand til å snakke eller puste. Jeg hadde fortalt jordemor tidligere at jeg ikke vil ha smertelindring, så hun forlot meg alene. Men sammentringene kom en oppå den andre. "Jeg trenger narkotika," til slutt annonserte jeg. Jeg startet med gass og luft, men det hjalp ikke mye. Etter åtte timer hadde jeg nesten ikke nådd 1 cm. Jeg følte meg veldig skuffet. Plutselig virket ikke min plan for naturlig fødsel som et alternativ. Jeg trengte en epidural. Da anesthetisten ankom, var jeg så lettet over å se ham. Til slutt smerte ebbed bort. Min babys hjertefrekvens falt, så et team av leger ruste inn i rommet. De bestemte seg for at barnet trengte å komme ut raskt fordi hjertefrekvensen fortsatte å falle. De kunne ikke bruke tenger fordi jeg ikke var fullt utvidd. Jeg var for utmattet til å presse uansett.

«Vær så snill, gi meg en c-seksjon»

På dette tidspunktet begynte jeg å tenke, 'Vær så snill, gi meg en c-seksjon.' Til min lindring ble det endelig anbefalt. Jeg hadde vært helt imot å gå inn i teater, men her var jeg villig til legene til å kutte meg åpen. Da jeg lå tilbake, Jesse ved siden av meg og en skjerm som skjermet magen min, følte jeg en smertefri trekkfølelse øverst på bumpen min. En følelse av ro overtok meg. Da min sønn la ut sin første rop, ropte jeg med lettelse. Møte med ham var det beste øyeblikket i verden. Det er vanskelig å tro hvor dramatisk og raskt mine synspunkter på c-seksjoner endret seg. Jeg overrasket meg selv hvor mye jeg ønsket en til slutt. 'Hva jeg vil fortelle vennene mine

Vurder smertelindring

Spesielt hvis du må bli indusert, noe som kan være mye mer smertefull enn normalt arbeid.

Ta en essensiell olje vannspray

Selv da jeg var i teater, fant jeg det rolige og forfriskende å sprøyte det på ansiktet mitt.

Hvile mens du kan

Under tidlig arbeid er det så spennende at barnet ditt er på vei, men det er en feil å bruke for mye energi - tro meg, du trenger det senere.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar