En tilståelse - Jeg vil være singel igjen!

Er du forelsket i en flott person, men kan ikke hjelpe med å komme seg ut? Så søt som å være forelsket kan være, noen ganger etterlater det en dårlig smak i munnen. Jeg vil være singel igjen, og jeg vet hva jeg vil. Men gjør du det?

For så lenge jeg kan huske, har jeg alltid vært forelsket.

Jeg er glad i kjærlighet, og har alltid vært glad for å vite at jeg har noen spesielle som vil ha meg og ønsker å være med meg.

Men plutselig vil jeg være singel igjen. Og jeg vil ha det dårlig!

Jeg hadde min første kjæreste når jeg slo puberteten, og jeg har vært i bare fire relasjoner i nesten to tiår.

Og overraskende, jeg har aldri vært i stand til å spare mer enn et par måneder for å være single mellom alle de kjære.

Jeg har aldri opplevd å være single, noensinne!

Jeg har aldri hatt et problem å være forelsket. Faktisk, jeg har alltid elsket det. Kjærestene mine misunnelig fordi jeg alltid har de fineste gutta. Og mine relasjoner varede alltid lenge og endte på grunn av uunngåelige omstendigheter.

Jeg er nesten tretti og forelsket i en god fyr de siste syv årene. Vi har levd sammen de siste fem årene, og jeg kunne ikke be om mer. Ahemâ € | til nylig.

Har du noen gang hørt den linjen, har bryllup få folk til å føle seg mer romantisk?

Jeg var på en god venns bryllup nylig med vennene mine, og jeg husker å se på bruden og brudgommen. De var et sparkly par og det virket fint.

Jeg satt tilbake, nyter den myke brisen under den åpne himmelen og prøvde å forestille kjæresten min og meg på alteret. Og så sjokkerende som det virket, kunne jeg ikke visualisere oss sammen. Og jo vanskeligere jeg prøvde, desto mer forstyrret det meg. Jeg mistet tanken de neste par timene skjønt, og vennene mine og jeg bestemte meg for å gå klubb. Vi var ute av byen, og våre kjærester var ikke med oss, noe som var nok av en grunn til å drikke og ha det gøy med jentene.

Klipp en lang og forvirrende historie kort, jeg møtte mange gutter som var interessert i meg, danset med noen, slo øynene mine på noen få andre og hadde livet mitt. [Les: Skal en jente godta en drink fra en fremmed?]

Det har vært seks måneder siden den begivenhetsrike dagen og siden, jeg kunne ikke hjelpe, men lurer på hva if? |?

Det er en forferdelig ting å lure på, spesielt når du har en kjærlig, forvirret kjæreste som prøver å finne ut hva som skjer med kjæresten sin. Den fyren jeg var dating var perfekt for meg. Han elsket meg, forsto meg og definitivt gjorde meg til en bedre person. Men jeg var ikke glad lenger, og det var ikke hans feil.

Jeg var bare syk på å alltid tenke på en annen person uansett hvilken beslutning jeg tok. Jeg var irritert med mangelen på personvern. Jeg kunne aldri vært alene og nyte rommet mitt. Vi kjente hverandres sosiale nettverk passord. Alle vennene våre behandlet oss som om vi var et gift par. Og for å gråte høyt, ville han gifte seg da vi begge traff tretti!

Jeg følte meg klaustrofobisk og ville bare flykte, og være fri. Ja, det høres tøft ut og betyr, men du vet, hjertet vil ha det hjertet ønsker. Jeg visste at jeg ønsket å være singel igjen.

Hvis jeg må gi noen kreditt til vitenskapen, har mennesker utviklet seg til å mate og vokse, ikke slå seg ned med en person og leve resten av livet ditt, lurer på hva? Hvis?

Jeg endte mitt forhold til min sjokkert kjæreste med henvisning til at det ikke er deg, det er meg og noen millioner andre grunner, inkludert den ubehagelige, jeg vil være singel igjen. Gosh, jeg vet, jeg føler meg forferdelig om det! [Les: Hvordan avslutte et forhold på riktig måte]

Kanskje jeg hadde min egen kvartskrisekris. Jeg ville oppleve å være singel, fordi jeg egentlig aldri hadde vært singel gjennom mine tenåringsår og voksenliv. Og jeg var ikke klar til å bosette seg i et gift liv uten å ha hatt moro som en eneste jente. Jeg ønsket å møte gutta, flørte med noen fyr jeg likte uten å måtte tenke to ganger eller føle seg skyldig. Og jeg ville ha sex? Strålende sex med hvem jeg ønsket!

Etter å ha slått med kjæresten min følte jeg meg fri. Men så igjen lurte jeg på om jeg ville være singel fordi jeg ikke hadde noe flørtende mor med andre menn, eller var det fordi jeg satt fast i et forhold som bare ikke var i ferd med å utvikle seg og utvikle seg. Jeg antar det er en av de tingene vi aldri vil vite.

Et par måneder har gått siden min metamorfose i det enkelte liv, og ungracefully må jeg innrømme at jeg har den beste tiden i mitt liv. Jeg har møtt nye gutter hele tiden, og jeg elsker oppmerksomheten jeg får. Det er spesielt spennende å bli wooed av en ny fyr nesten hver andre dag. [Les: Slik flirter du ved å røre]

Jeg vet ikke hva livet holder for meg eller min kjærlighet karma * gisp *, men jeg er glad nå og det er alt jeg kan tenke på.

Vil du være singel igjen?

Alle av oss får en flyktig tankegang nå og da og lurer på om vi skal være bedre alene eller i et forhold. Og hvis du er i et forhold, og du lurer på om du kan ta en pause i noen måneder og komme tilbake igjen, vel, glem det.

Du kan ikke ta en pause fra kjærlighet i noen måneder, og få dine tømmer og kanaler fylt og komme tilbake med kjæresten din og forvent at det blir normalt igjen. Det er en latterlig tanke!

Men for alle de forvirrede elskere der ute som vurderer over den mystifiserende setningen, vil jeg være singel igjen, her er noen spørsmål som kan hjelpe deg med å gjøre tankene dine.

Er du villig til å risikere å miste din partner for alltid?

Så fristende som håp om å ta en kort pause fra partneren din og ombord dykking i en seng full av vakre menn og kvinner kan virke, er det ikke et akseptabelt forslag for de fleste elskere. Forholdet kan trenge til tider, men i de fleste tilfeller vil det være for følelsesmessig forstyrrende for partneren din som kanskje foretrekker å gå ut av livet ditt enn å vente på å rengjøre seksuelle væsker når du kommer hjem. [Les: Åpne relasjoner]

Ville det være enkelt for en stund, får deg til å føle deg bedre?

Jeg vet at jeg vil være singel, men hvor sikker er du? De fleste av oss lurer av noen dager med moro med flørtende venner og flyktige blikk. Men hvor sikker er du om hva du vil? Gresset er alltid grønnere på den andre siden. Vi har alle hørt den linjen før. Men hvis du noen gang må gå ut av et godt forhold, prøv å være sikker på hva ditt hjerte ønsker. Du kan virkelig ikke komme kravle tilbake til din gamle elsker og be om tilgivelse. [Les: Hvordan kysse en venn]

Hvorfor vil du være singel?

Er det håp om bedre sex? Eller er det et kjedelig forhold? Mens flørtende samhandling med motsatt kjønn er en av de største årsakene til at du vil være singel, er det ikke bra nok en grunn. På et tidspunkt vil du bli lei av variasjonen og vil bare være med noen som kan elske deg for personen du er. Så med mindre du er i et forhold som du ikke er så glad for, ikke bruk unnskyldningen for bedre sex som en grunn til å gå ut. [Quiz: Vil du noensinne være utro?]

Kunne du oppnå mer i livet ved å være single?

Dette er faktisk en av de beste grunnene til å gå ut av et forhold. Hvis du virkelig ønsker å være singel, sørg for at det er en god grunn. Hvis du er singel, kan du gi deg et mer oppfylt liv, en som gjør deg lykkeligere og gir deg en grunn til å hoppe ut av sengen neste morgen, så helvete ja, du må være singel!

Hvorfor vil jeg være singel?

Jeg tok noen måneder for å gjøre meg oppmerksom, og jeg har satt fast på det. Jeg har ikke banket på min exs dør helt siden, og jeg beklager ikke min beslutning heller.

Men du burde vite dette skjønt, hele verden søker etter kjærlighet. Og millioner av mennesker ønsker bare ekte kjærlighet og håper å oppleve det en dag. Det er ikke lett å finne noen som vil elske deg og respektere deg for personen du er, og hvis du har funnet den elsker allerede, kanskje, trenger du egentlig ikke å være singel igjen.

Livet er et spill av skygger og stiger, og hvis du har vært heldig nok til å klatre opp de store stiger og oppnå sann kjærlighet tidligere, trenger du virkelig ikke å angre over hoppene og de små flingene. Du kan presentere deg selv til hundre nye mannspakker eller bryster, men de kommer alle til å begynne å se ganske likt etter en stund. Det er det som er inne i det som kommer til å matter. [Les: Fusk i et forhold]

Du lurer kanskje på hva som gjorde at jeg gikk ut av et perfekt forhold uten tilsynelatende grunn. Vel, jeg kunne ikke se kjæresten min på toppen av stigen min lenger. Jeg var forelsket, og likevel var han ikke en del av livet mitt lenger. En foxy del av meg tror jeg fortjener bedre også.

Heck, jeg har ett liv og jeg tok et skudd av tro. Eller kanskje, jeg var villig til å miste min eks i håp om noe bedre.

[Les: Hvorfor er kvinnene ufattelige forelsket?]

Jeg har veiet mine fordeler og ulemper, og jeg kan angre på min beslutning om å forbli single på et tidspunkt. Men for nå vet jeg virkelig at jeg vil være singel igjen! Men gjør du det?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar