Jeg brukte en datingside uten et bilde, og dette skjedde

En av de vanskeligste oppgavene når du oppretter en online dating profil, er å velge hvilket bilde du vil laste opp. Så jeg bestemte meg for ikke å bruke en, og dette skjedde.

Bruke online dating nettsteder er en relativt ny og effektiv måte å finne en partner som du kan være kompatibel med. Med alle algoritmer og markedsføring er det som eksisterer, hvem ville ikke bruke det? Online dating gir deg flere alternativer. Det utvider eksponeringsområdet. Det gir deg muligheten til å engasjere folk som du aldri ville forvente å møte i virkeligheten.

Det er de tingene som gjør online dating så spennende og positive, men det er fortsatt noen kinks som må strykes ut. Da jeg prøvde et nettsted som brukte spørreskjemaer og profilord, ble jeg veldig overrasket med valget. Jeg vil si at jeg ikke var tiltrukket av mange av mennene på den på grunn av mine standarder, men jeg ble mer overrasket over det faktum at jeg fant menn som jeg endte med å smake.

Jeg er ikke ny til online dating. Problemet var at etter år med å bruke det med mer negative resultater enn positive, ble jeg ganske uensartet til ideen om å finne Mr. Right. Men selvfølgelig kom jeg tilbake på hesten og bestemte meg for å gi det et nytt forsøk.

Men det var en fangst. Jeg var klar over at de fleste av mine venner og kolleger brukte disse datingsidene. Jeg var ikke skamfull for å gå på en datingside i seg selv, men jeg var litt motvillig, på grunn av reaksjonene jeg forventet å få hvis de fant meg. Det er hvordan jeg bestemte meg for ikke å bruke et bilde enda. [Les: 9 nettsteder du kan bruke til å få deg en date]

Hvorfor brukte jeg ikke et bilde

Uansett hvilken vei du ser på det, er det fortsatt et stigma på å bruke datingapps og nettsteder for å finne et forhold. Jeg visste at jeg ville finne folk jeg kjente og ville støte på gjennom min arbeidslinje. Jeg ville ikke at de skulle se meg og anta at jeg var ute av alternativer når det gjelder organisk dating. Jeg ville heller ikke at de skulle tenke at jeg skurte Interwebs for et lett lek - det er ikke noe å skamme seg over. Det er bare noe som ingen snakker om.

Jeg er en av de få menneskene i min sosiale sirkel som virkelig tror på kraften i online dating, men å høre andre mennesker ignorerer det og legger det ned som noe desperat, patetiske spinsters gjør egentlig en downer på min online søken etter kjærlighet.

Jeg tror ikke at for et sekund, men selvfølgelig er jeg bare menneskelig. Trykket i samfunnet kom til meg, og jeg bestemte meg for å avstå fra noe som ville avsløre min identitet, som bilder, steder og arbeidsplasser.

Hvordan det hele startet

Jeg var ikke seriøst ute til dato da jeg åpnet en ny konto på nettstedet. Jeg ønsket å teste vannet før jeg bestemte meg for å avsløre identiteten min. Det betydde å finne alle jeg kjente og daterte og blokkerte dem av frykt for å få en tekstmelding som sa: "Så jeg så deg på [sett inn navn på app eller nettsted]. Hvordan gjør du det?

Bortsett fra det kunne jeg ikke gi noen informasjon om meg selv, med mindre det var innenfor en personlig melding. Jeg var Googlable, så jeg ville ikke gi etternavnet mitt også. Det var et problem for meg, siden jeg hadde ingen anelse om hva jeg skulle sette på profilen min.

Istedenfor å skrive noe falsk som jeg senere ville angre på, for ikke å bestemme meg for faktisk å date noen, satte jeg en enkel taglinje i bioseksjonen. â € œJeg er pen og smart. Nå, tenk hva det profilbildet ser ut

Jeg skrev også under meldingen om å sende meg beskjed: "Jeg vil ha en rivende samtale om politikk og global økonomi." Vær sikker på at jeg virkelig trodde disse ordene. Etter at jeg skrev det og begynte å surfe, begynte moroa.

Kjærlighetsbrevene

Trolling uten bilde er alltid morsomt. Bortsett fra det faktum at du kan se på profiler igjen og igjen uten å ha ansiktet ditt som en stalker, har du også en utrolig mengde tillit til å sende meldinger til tilfeldige personer med tilfeldige quips.

Det var lettere å gi komplimenter til gutta uten å føle seg dårlig da de ikke ville svare. Det var også morsomt å utvikle rare personas og bruke rare pick-up linjer på folk du aldri ville se i virkeligheten. Jeg hadde en blast. Men jeg ble lei av å gjøre folk ubehagelig, så jeg bestemte meg for å ringe den galte og la meg stå alene.

Da jeg kom tilbake noen uker senere, var jeg overrasket over å finne dusinvis av meldinger fra gutta jeg så på, og noen som jeg aldri hadde klikket på. Alle av dem var en rekke blide hilsener og kreative quips om min taglinje. Jeg var veldig fascinert. Noen av meldingene gikk slik:

Merk: Brukernavnene til brukerne har blitt redaktert for å forhindre eventuelle søksmål og fysiske forandringer i det brede dagslyset.

# Du spiller med vår fantasi!

# Du har piqued min nysgjerrighet.

# Sannsynligvis en vakker, foxy dame.

# Fascinerende og spennende samtidig.

# Jeg kan forestille meg profilen som lett vil skremme de fleste gutta. Ha ha.

# Smart alecky erklæring der på profilen din. (smiley emoji) (smiley emoji)

# Hei, pen og smart person! La oss være venner.

# Wow. Ganske bra med hjerner? Hva mer kan en mann be om?

Og noen av mine personlige favoritter:

# En kvinne med selvtillit og åpenbart intellekt, til tross for at hun hadde mindre enn hundre ord på profilen hennes. Jeg må si, jeg er ganske fascinert. Mystikken legger til sexiness også. Jeg vil gjerne lære deg bedre. (smiley emoji)

# Hei du.

Jeg tar på saken

Det er bare noen få av meldingene jeg mottok.Resten var en rekke de samme setningene, mens noen var ganske døde forretter. Husk at jeg ikke hadde noe bilde da jeg mottok alle disse meldingene. Det var veldig overraskende hvordan ting endte slik de gjorde. Jeg hadde ingen anelse om disse mennene var seriøse eller bare helt eventyrlystne ... eller galne.

Jeg bestemte meg for å humor sa hilsener og endte opp med å ha mange intelligente samtaler med gutter som spenner fra moderat kjekk til helt nydelig. Jeg gikk til og med med noen av dem, men disse historiene kan vente til neste artikkel.

Alle gjennom disse utvekslingene holdt jeg meg lurer på hvorfor de insisterte på å sende en profil uten et ansikt og en skikkelig taglinje. Hva om jeg løgn? Hva om jeg var en mann? De hadde ingen anelse, men de fortsatte å flirte uten å be om et bilde. Det var en forfriskende opplevelse, men jeg ville fortsatt vite hvorfor disse tingene skjedde. Så hva gjorde jeg? Jeg spurte dem.

Hvorfor ønsket disse mennene å date min ansiktsløse profil?

Uten å vite noe om meg, var disse mennene veldig fast bestemt på å flette seg inn i mitt personlige liv. Da jeg var sikker på at jeg ikke hadde noen forbindelse til dem i det virkelige liv overhodet, begynte jeg å fortelle dem om meg selv.

Da jeg følte seg komfortabel nok med samtalen, spurte jeg dem om at de var tomme, hvorfor de bestemte meg for å sende meg beskjed. De fleste av dem ga det samme svaret: Jeg var fascinert av ditt bio. De innrømmet at de ønsket å finne ut om det jeg sa var sant.

Noen av dem testet min oppriktighet ved å åpne opp om emnene som jeg uttrykte interesse for som økonomi og politikk. Da de skjønte at jeg hadde noe nyttig å si, ble de så mye mer interessert. Fortsatt ingen bilde på dette tidspunktet. Jeg var også seriøst vurderer å sende dem en meme i stedet for bildet mitt, bare for å tilfredsstille deres nysgjerrighet.

Et av svarene som virkelig interesserte meg, var fra en fyr som ikke flørte med meg. Han ville bare snakke om politikk også. Så spurte jeg ham hvorfor dette skjedde. Svaret var ikke overraskende, men det var veldig kortfattet: Menn er tiltrukket av mysteriet. Jo mer de avdekker, desto bedre er det for deres egoer.

Min reaksjon: Damn den. Han har helt rett. Så antar jeg at svaret ikke var noe som de fleste ikke allerede ville vite. Det var rett under nesen min, men horder av kjærlighetsramte menn blindet meg til det faktum at den menneskelige psyken er forutsigbar, i beste fall, og irriterende nøyaktig, i verste fall. [Les: 12 ting menn som i andre kvinner enn hennes utseende]

Skulle du slutte å legge inn bilder på din online dating profil?

Absolutt ikke. Hvis du er seriøs om å lete etter en partner der ute, må du komme med programmet. Det som skjedde med meg var en fluke, og ikke alle gutta jeg daterte var i alle fall keepers. Hvis jeg hadde lagt opp et bilde med samme tagline, satte jeg på at jeg ville ha fått mer svar enn jeg gjorde uten en.

Likevel var det utilsiktede eksperimentet ikke en feil. Det støtter faktisk hva forskere og forholdseksperter sier i dag. Tilliten til min taglinje overskygget den usikkerheten som min mangel på et bilde presenterte. Styrken på det jeg sa hadde gjort å snakke med meg, virker som en god innsats.

Bortsett fra å sette en nøyaktig, men foreløpig representasjon av deg selv på profilen din, må du sørge for at biografen din og andre aspekter av profilen din er på punkt. Ikke vær redd for å sette deg der ute. Bask i din selvtillit, men prøv å ikke se nedlatende og arrogant. Med en kombinasjon som det, vil du definitivt få massevis av forslag og invitasjoner.

Jeg hadde en fantastisk tid å forbinde med folk uten å bruke et bilde, men jeg synes det er bedre for meg å faktisk vise at jeg er trygg nok til å sette et bilde på profilen min - ektefellevenner blir forbannet. Jeg foreslår at du gjør det samme og ser hvordan det går.

[Les: 14 dos og don'ts av online dating]

Du kan prøve det jeg gjorde bare for moro skyld, men jeg tror du vil gå bedre og få flere alternativer hvis du bruker bildet ditt på din profil. Bare ikke glem å være trygg og utføre en sosial media bakgrunnskontroll før du møter mennesker i person.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar