"Jeg skiltet mitt ryggrad fra min pelvis": Slår oddsene med Travis Pastrana

Innholdsfortegnelse:

"Jeg skiltet mitt ryggrad fra min pelvis": Slår oddsene med Travis Pastrana - øVELSER 2023
"Jeg skiltet mitt ryggrad fra min pelvis": Slår oddsene med Travis Pastrana - øVELSER 2023
Anonim

Av alle sportene du gjør, noe som gir deg den største adrenalinsurmen?

Uansett hvilken jeg gjør på den tiden. Freestyle motocross er super moro, men tar mye tid når det gjelder planlegging og tenkning om hva som kan gå galt. Hvis du ikke gjør det og noe går galt, kan du ende opp igjen i lang tid. Akkurat nå skjønt, mitt fokus er på NASCAR.

Hvilke motocross-triks finner du mest givende?

Kreativt likte jeg virkelig det vi gjorde på Nitro Circus. Vi hadde et ganske stort budsjett for å se på ting som hadde vært utenfor mulighetsområdet før og tenk på hvordan vi kunne gjøre det mulig, noe jeg virkelig likte. Så langt som spesifikke triks går, for å kunne gjøre en dobbel backflip var fantastisk.

Hva er den enkleste måten å legge til rette for de slags massive triks?

Skumpitten er flott, men selv om det er mye tryggere enn smuss, gjør det fortsatt vondt! I Nitrosirkus-showet kan du sette opp rampen og landingen akkurat slik du vil - du kan til og med sette pads i landingen - slik at du kan komme over den opprinnelige fryktfaktoren. Du vet at hvis du lander litt av, vil du nok ha det bra, i motsetning til en innstilling som X-spillene hvor du kan falle 30ft [9m] på smuss pakket så hardt, er det egentlig som betong.

Snakker om å bli ødelagt, hva er den eneste verste skaden du har opprettholdt?

Min ankelskade for to år siden var den lengste varigheten jeg har vært ute. Jeg var i stand til å begynne å gå på bare under et år, men jeg ri ikke i 18 måneder - det var ganske livsendrende! I en måned ville legene ikke la meg få ankelen min under mitt hjerte, da jeg hadde 40 brudd og ledninger hele foten min, og de sa at hvis det svulmet, ville det skifte beinene og smelte på den måten.

Var det noen mulighet for å bli kuttet av?

Legene sa at jeg måtte miste hele greia. Men det ble langsomt bedre og de tok tappene og ledningene ut og alt var OK. Jeg trodde alltid at det ville vært bra og ikke ønsket å høre om det alternativet.

Har det vært tider når du har blitt skadet at du har vurdert å slutte?

Da jeg hadde nettopp vendt 15, separerte jeg ryggen fra bekkenet mitt. I utgangspunktet knuste ryggmargen min gjennom bekkenet mitt og gikk ganske mye ut Jeg var den tredje kjente personen som hadde lidd den skaden og de to andre var begge lammet - jeg var veldig heldig. Jeg var i rullestol i fem måneder og jeg blåste ut over halvparten av kroppens blod i den første uken, så jeg måtte ha flere blodtransfusjoner for å holde meg i live. Selv da tenkte jeg: "Jeg kan ikke vente å komme meg ut av denne rullestolen, så jeg kan gå på tur".

Føler du noen gang at ytelsen din i noen idretter lider fordi du er fokusert på så mange forskjellige utfordringer?

Vunnet jeg alle mesterskap i motocross jeg ønsket å vinne? Sannsynligvis ikke. Hvis jeg ikke fikk skadene fra karting, biler og andre ting, så ville jeg ha vært sunnere og hadde flere muligheter for suksess, men jeg ville ikke forandre det for verden.

Se relatert Legendary Free Climber Alex Honnold om hvordan å kontrollere FearSnowboarder Travis Rice: "Du må frykte din allierte" Hva skremmer verdens mest fryktløse instagrammer?

Er det andre sport du vil flytte inn i motorsykkelbolten?

Jeg tar bare tak i NASCAR. Jeg har alltid vært en skittør og har ikke vært så god på asfalten, så dette er en ekte utfordring for meg og noe jeg er veldig spent på.

Hva med formel en?

Jeg er egentlig ikke den typen sjåfør. Disse karene er veldig presise og beregnede - for ikke å si at jeg ikke er beregnet i det jeg gjør, men jeg liker friheten til å kunne fly rundt. Jeg gjør det bedre i verste fall scenarier mens de er som maskiner. Ærlig, jeg har ikke lyst til å være den perfekte.

Er det noe du regelmessig spiser for å brenne deg selv før en stor stunt?

Natten før er det viktigste for meg. Jeg har alltid hatt pasta med et par bokser med tunfisk og litt ragu saus natten før en stor motocross hendelse. Den har protein og karbohydrater og er ikke for tung, så du føler deg god neste morgen og full av energi.

Gjør du noen treningsøkt?

For meg er kjerneopplæring veldig nyttig fordi det forbedrer balansen. Vi har en klatrevegg, og vi kommer til toppen og bare dykker av i en skumkasse. Det høres ut som den dumeste tingen noensinne fordi du i utgangspunktet gir deg whiplash og spinalkompresjon, men det gjør deg super-holdbar.

Populært emne