'Jeg orgasmed under fødsel': Les denne mors historie

Denne mamma opplevde virkelig den type fødsel som resten av oss nesten ikke kan tro er mulig

Sue Walker, 34, teknisk assistent, bor i Hollins Green med ektemann John, 36. Hun er mor til Charlotte, tre og Sadie, 18 uker'Å gå til sengs en natt på 39 uker, magen min følte seg elendig. Det var ikke vondt, men noe fortalte meg at det var annerledes enn Braxton Hicks jeg hadde opplevd den dagen. Mens John og Charlotte sov, satt jeg i stuen og så på DVDer for å tenke meg på twinges. Klokka 1 ble de regelmessige, men jeg var glad alene, sirkelte hofter for å lette presset.

"Ved klokken 4 kom mine sammentrekninger raskt, så jeg våknet opp John. Vi hadde forberedt oss på et hjem fødsel, og da John oppblåste bassenget i vår spisestue, ringte jeg sykehuset for å fortelle dem at jeg var i arbeidskraft. Det var ikke noe poeng å sende en jordmor ut ennå, jeg forsikret dem, jeg håndterte det fint alene. Etter en tidlig morgen vandre i hagen for å lette presset, begynte jeg å føle at babyen flyttet ned og var desperat til å fordype meg i mitt fødselsbasseng.

"Jeg ville lese et sted at den fysiske skuespillet bidrar til å presse babyen ned, da jeg legger meg tilbake i vannet, satte John på en Peter Kay DVD. Jeg chucklet på TV, og syntes at arbeidet mitt ikke hadde vært så vondt så langt. Men sensasjonene intensiverte snart, og jeg lurte på hvor smertefullt det skulle bli. Jeg ba John om å ringe jordemor, mens jeg holdt fokus på positive tanker, for eksempel å tro at jeg var flytende på satin.

«Da jeg sto opp, slo noe til meg som følte meg annerledes enn en sammentrekning jeg hadde hatt før '

«Da jordemorene kom opp, ba hun meg om å komme seg ut av bassenget, så hun kunne undersøke meg. Da jeg sto opp, slo noe til meg som følte meg annerledes enn en sammentrekning jeg hadde hatt før. Det startet som en twinge, deretter utviklet til et rush som overveldet meg, sprer seg gjennom hele kroppen min og tar pusten min unna. Jeg skjønte at jeg hadde en orgasme! Jeg kunne ikke tro at dette skjedde. Det varte i omtrent fire sekunder, i hvilken tid jeg virkelig følte at jeg kunne oppnå noe.

'Jeg ville lese om orgasmiske fødsler, men jeg forventet aldri at det skulle skje med meg. Jeg sa ikke et ord til John eller min jordmor, da jeg var for sjokkert og flau. Og som jeg hadde vært stille hele tiden, var de uvitende. Jordemor fortsatte med undersøkelsen, bekrefter at jeg var fullt utvidd og klar til å presse. Da jeg knelte ved bassenget, med fokus på hvert trykk, skjedde det samme to ganger i løpet av 15 minutter. Hver orgasmisk rush følte seg fantastisk. Dette var ingenting som arbeidet jeg hadde forventet.

"Fortsatt knelende, jeg følte at babyens hode dukker opp, og i et stort puste følte jeg en utgivelse da babyen min jente slått på bena mine. Strålende med stolthet, jeg plukket henne opp og vi lå sammen på en oppblåsingsmadrass - jeg følte meg glad. Jordemorderen viklet henne i et håndkle og, da hun begynte å amme, leverte jeg morkaken og ble gitt tre sømmer - den eneste delen av arbeidet mitt som gjorde vondt.

"Jeg vet fortsatt ikke hvorfor jeg orgasmed, selv om jeg har lest det, kan babyen trykke på G-spot. Hittil har jeg ikke fortalt en sjel - det føltes for intimt - og når Sadie var her, var vi for innpakket med henne. Det er vanskelig å snakke om, men jeg er bevis på at det kan skje. '

Hva jeg vil fortelle mine venner

Ikke vær redd. Jeg fokuserte på ideen om at kroppen min ble designet for å føde, og det gjorde arbeidet mitt så mye lettere.

Read Ina May's Guide to Childbirth (£ 12,99, Vermilion). Denne boken ga meg selvtillit til å vite at jeg var i stand til å ha en positiv fødsel.

Opplær deg selv. Finn ut hva som skjer i kroppen din under arbeidet. Å lese hva du kan forvente, hjalp meg med å visualisere prosessen, slik at jeg bare kunne gå med strømmen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar