Jeg trenger en klemme: 20 Mood-Boosting Ting å gjøre når du føler deg nede

Det er ikke ofte at jeg føler meg så opprørt jeg trenger en klem. Men når jeg gjør det, er det definitivt noe galt. Slik får du deg i et godt humør igjen!

Vi går alle gjennom vanskelige tider. Ingen er glad 24/7, og hvis du tror de er, er det bare en handling. Når det er sagt, er det definitivt tider når jeg trenger en klem. Det er en bestemt følelse som jeg bare får når jeg er opprørt og utmattet, noen ganger også veldig trist.

Jeg vet at du har vært der før, også. Det er ikke uvanlig å føle seg slik - selv som en voksen. Når vi blir eldre, er det imidlertid ikke alltid noen som er lett tilgjengelige for å gi oss klemmer og få oss til å føle oss bedre. Det meste av det ansvaret ligger hos deg. Du må lære å få deg til å føle deg bedre.

Det er greit å innrømme når du trenger hjelp

Mange av oss vokser opp og tenker at det er galt å spørre om hjelp, bare fordi vi er voksne nå. Vi slutter å gå til våre venner og familie når vi er opprørt og sannferdig, dette er ikke en god ting. Jo, det er flott at du kan ta vare på deg selv, men du trenger ikke alltid å.

Det er greit å ha hjelp når du føler deg opprørt. Det er det venner, familier og betydelige andre er for. Det kan faktisk være mer skadelig hvis du holder alt inni og prøver å håndtere ting på egen hånd når du bare ikke kan. Så be om hjelp. Gå til en venn. Det er greit å ha hjelp. [Les: Hvordan hjelpe en venn til å føle seg bedre når de er triste]

Jeg trenger en klem - hvordan du får deg til å føle deg bedre når du føler deg nede

Når det er sagt, er våre støttesystemer ikke alltid tilgjengelige. De har sine egne liv å håndtere i tillegg til deres arbeid eller skole eller andre forpliktelser. Og det betyr noen ganger at vi må finne ut hvordan vi kan fikse vårt opprørt humør selv.

Heldig for oss, det er mange forskjellige måter å gjøre dette på. Når du føler deg nede, bare gjør en av disse tingene, og du vil begynne å føle deg bedre på kort tid!

# 1 Gå utenfor. Frisk luft og vitamin D kan bare gjøre deg litt bra når du er lei deg. Jeg vet at du kanskje ikke vil stå opp og gå ut, men det vil være verdt det. Nyt den friske luften og ta i naturen. Det hjelper utrolig!

# 2 Få litt trening i. En ting som faktisk kan øke humøret ditt, trener! Disse endorfinene kan hjelpe deg med å føle deg bedre med en gang. Den vanskelige delen er å diskutere deg selv nok til bare å gjøre det selv når du er trist. [Les: De ekspansive fordelene med trening på ditt sinn og kropp]

# 3 Snakk med noen nær deg. Venting er en fin måte å føle seg bedre på. Ofte kan andre mennesker hjelpe oss med å se at noen ting ikke er verdt å være opprørt over. Så ring noen venner og kom til å snakke.

# 4 Spis humørsvingende mat. Ja, det er en ting som mat som gjør deg lykkeligere! Og nei, jeg snakker ikke om din favoritt sjokolade dessert. Mat som nøtter, frø, laks, egg, ost og til og med ananas har vist seg å gjøre deg lykkeligere ved å øke nivåene av serotonin - den lykkelige kjemikalien - i blodet ditt.

# 5 Se en morsom film. Latter vil alltid få deg til å føle deg bedre. Jeg vet når jeg føler at jeg trenger en klem, en god komedie gjør det alltid bedre. Skremme bort mine bekymringer kan ikke bare holde meg distrahert, men smilende og ler naturlig trekker hjernen din til å gjøre deg lykkeligere. [Les: 15 føle gode filmer for den triste]

# 6 Les en god bok. Bøker er gode av mange grunner, og en av dem er at de kan få deg til å føle deg bedre. Når du fordyper deg i livene til tegn og glemmer verden rundt deg, vil du føle deg følelsen mye bedre.

# 7 Lytt til oppløftende musikk. Musikken er utover kraftig når det gjelder å få deg til å føle deg lykkeligere. Lytte til en optimistisk sang eller to kan faktisk endre hjernekjemien din slik at du føler deg lykkeligere. [Les: 9 flotte sanger for å få deg til å føle deg bra]

# 8 Skriv ned dine bekymringer i en journal. Ekstern behandling av følelsene du føler kan være veldig viktig. Hvis du er lei deg, skriv ned hva som plager deg. Å se ordene som er lagt foran deg, kan hjelpe deg å fordøye dem og finne en løsning.

# 9 Ta en lur. Naps gjør alt bedre generelt. Men hvis du føler deg trist, trenger du kanskje bare mer søvn. Sleeping hjelper også din underbevisste prosessinformasjon og følelser, slik at du våkner opp med å føle deg oppdatert. [Les: 14 virkelig gode måter å redusere stress og lade opp]

# 10 Gjør deg snill. Å være kreativ er en fantastisk måte å bekjempe et dårlig humør på. Å skape noe med hendene dine er i motsetning til noe annet der ute. Når jeg føler at jeg trenger en klem, tar jeg ut akvarellene mine og går på jobb. Jeg føler meg alltid bedre etterpå.

# 11 Gå ut for å spise med venner. Kombinere god mat med enda bedre folk vil være sikker på å løfte åndene dine. Ikke bare vil den yummy maten få deg til å føle deg bedre, men å le og sjokke med venner vil distrahere deg også. [Les: 31 galne ting å gjøre med venner og løft dine ånder]

# 12 Se på bilder av glade minner. Når du tenker tilbake til de gode tider - spesielt ved hjelp av noen flotte bilder - vil ditt humør definitivt bli bedre. Disse minner vil røre opp følelsene du hadde i den tiden, og det vil gjøre deg glad.

# 13 Cry hvis du trenger det. Gråt er tillatt.Du kan gråte alt du vil - bare begrense det etter en viss tid. Noen ganger trenger du bare å gråte det ut og la kroppen din gå gjennom bevegelsene. Når jeg trenger en klem, noen ganger trenger jeg bare et godt rop. [Les: 14 filmer du bør se etter et godt gråt]

# 14 Syng din favorittsang. Selv om du suger på sang, belte den ut uansett. Singing frigir faktisk endorfiner og ditt humør vil forbedre seg betydelig.

# 15 Spill et musikkinstrument. Hvis du er i stand til eller til og med hvis du bare vil prøve den, kan du spille noe musikalsk. Det vil ikke bare distrahere deg fra dine opprørte følelser, det kan også være veldig morsomt og avslappende også.

# 16 Gjør litt rengjøring. Jeg vet ikke om alle dere, men når jeg føler meg og jeg trenger en klem, blir jeg en rengjøringsmaskin. Prosessen med rengjøring og organisering kan faktisk hjelpe hjernen din å rydde ut følelser også.

# 17 Kjøp eller velg noen blomster. En ting som virkelig hjelper meg når jeg trenger en klem er å få litt blomster, sette dem i en vase og se på rommet ser lysere ut. Når du har friske planter rundt - spesielt fargerike blomster - vil stemningen din føles høyere. [Les: Hvordan fokusere på deg selv med 17 måter å bringe lykken tilbake]

# 18 Gjør noe fint for noen andre. Husker du en gang du gjorde noe fint for noen, og følte deg så mye bedre om deg selv? Å gjøre gode ting og til og med frivillig kan ikke bare sette situasjonen i perspektiv, det kan øke humøret betydelig.

# 19 Gå folk å se på. Dette er bare ren underholdende og distraherende. Hvis du vil komme vekk fra negativiteten til dine tanker, gå til en flyplass eller en park. Å se på folk samhandler med hverandre er ofte humoristisk og rett og slett interessant. Det vil distrahere deg fra dine problemer.

# 20 Få en klem. Når jeg føler at jeg trenger en klem, noen ganger er det alt jeg trenger. Vanligvis, hvis jeg kan, vil jeg ringe kjæresten min eller et familiemedlem og bare få en klem fra dem mens jeg lukker om mine kamper. Dette er super nyttig når jeg prøver å øke stemningen min.

[Les: 16 andre ikke-seksuelle berører for å føle seg elsket og glad igjen]

Noen ganger når jeg trenger en klem, er det eneste jeg kan gjøre faktisk å få en klem. Men resten av denne listen er sikker på å muntre deg på kort tid!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar