Jeg vil bare være glad: Unlikely grunner til å føle denne måten

Ikke alle får til å leve sitt liv med de varme fuzzy følelsene av å bli elsket. I stedet sier noen, jeg vil bare bli elsket. Her er hvorfor.

Vi kan ikke alle bruke dagene våre til å føle oss elsket av alle, og alt vi kommer i kontakt med. Faktisk er det ganske normalt å ikke føle seg elsket nå og da. Men hvis du ofte tenker eller sier, "Jeg vil bare bli elsket," så kan det være mer til situasjonen enn å møte øyet.

Å være uloftet er ikke en uvanlig forekomst. Jeg tror at alle av oss tror vi er uoppløste med håp om å bli elsket når vi nettopp har gått gjennom en grov oppbrudd eller etter å ha sett en spesielt romantisk film. Problemet starter når vi føler seg håpløse om kjærlighet hele tiden.

Hvorfor er følelsen elsket så bra?

Du kan tro at det ikke er noe som er så bra om å bli elsket. Tross alt er det bare en annen følelse for at du skal leve uten, ikke sant? Feil. Å være elsket føles så utrolig fordi det er en så kraftig følelse som driver oss, som mennesker, for å eksistere.

Vårt medfødte ønske er å finne andre å elske oss og bli akseptert. Det er derfor følelsen elsket så bra. Det er i vårt DNA for å bli elsket for at vår art skal overleve. Problemet med dette er at når du ikke føler det, påvirker det deg mer enn noen annen følelse. [Les: 15 måter du vil oppleve hvilken kjærlighet virkelig føles som]

De usannsynlige grunnene til følelsen som deg vil bare bli elsket

Det kan være mer til det faktum at du ikke føler deg elsket annet enn folk som ikke elsker deg. Det er vanligvis ikke egentlig tilfellet. Alle vil bli elsket. Men noen mennesker vil ha det av forskjellige grunner.

Hvis du ofte finner deg selv å tenke og sier, "Jeg vil bare bli elsket," så kan du gjøre det på grunn av noen usannsynlige grunner. Dette er noen grunner til at du kanskje ikke føler deg elsket selv om du virkelig er.

# 1 Du er deprimert. Depresjon er et svært alvorlig problem som mange, mange mennesker lider med daglig. Det er ikke bare tristhet. Det er en følelse av håpløshet, fortvilelse og ensomhet du bare ikke kan synes å riste.

Du kan føle deg uslørt og som om du ikke engang vil gå foten ut av sengen den dagen. Hvis du plutselig føler denne måten, kombinert med dine følelser av bare å bli elsket, kan du lide av depresjon og ikke engang innse det. [Les: Hvordan stoppe overthinking: 11 strategier for mer fred]

# 2 Dine forventninger er for høye. Noen mennesker skjønner ikke at de forventer altfor mye ut av livet og følelsen av å bli elsket. Du kan sette dine forventninger alt for høyt. Det gir deg følelsen av at du er unloved selv når du ikke er.

Sett deg inn i en realistisk tankegang når det gjelder å føle deg elsket. Du kan ikke forvente at følelsen av noen andre som elsker deg, plutselig vil løse alle dine problemer. Hvis du har en vane å si, "Jeg vil bare bli elsket," hele tiden, dette kan være ditt problem. [Les: 14 urealistiske forventninger som kan ødelegge ditt kjærlighetsliv]

# 3 Du gikk bare gjennom en oppbrudd. Det er veldig normalt å føle at du ikke er elsket når du kommer ut av et forhold. Du kan også finne at du føler at du aldri blir elsket igjen hvis det var en spesielt dårlig oppbrudd.

Hvis du nettopp har vært gjennom en situasjon der en person sluttet å føle kjærlighet for deg, kan du føle deg som om alle i livet ditt sluttet å elske deg. Det gjør deg desperat nok til å si noe som, "Jeg vil bare bli elsket."

# 4 Du er ensom. Hvis du er singel og har vært en stund nå, kan du begynne å tenke at du er ulovlig og at du bare vil bli elsket. Hvis du ikke har følt romantisk kjærlighet i lang tid, er det lettere å begynne å si dette igjen og igjen.

Hvis du er ensom eller bor alene og tilbringer mesteparten av tiden bort fra andre mennesker, føler du sannsynligvis at du bare vil bli elsket. Når du ikke bruker tid med de som faktisk elsker deg, er det lettere å glemme at de faktisk gjør det. [Les: Jeg føler meg ensom: 30 måter å overvinne følelser av ensomhet]

# 5 Dine venner er opptatt med livet deres. Alle har et liv, og noen av vennene dine kan være travlere med sine enn du er med din. Dette gjør at du føler deg utelatt, ensom, og du kan til og med savne å ha dem rundt.

Du føler deg som om vennene dine er så investert i sine egne liv at de ikke har tid til deg. Forstå at bare fordi noen er opptatt betyr ikke at de ikke elsker og bryr seg om deg lenger.

# 6 Du har sett altfor mange romantiske filmer eller shows. Dette er en av hovedårsakene til at du kanskje føler deg så desperat etter å bli elsket. Hvis du er ensom, kjedelig, og har sett en masse romantiske filmer som griper brystet i desperasjon, så er det derfor du føler deg uforpliktet.

Disse filmene er laget for deg å ønske deg den kjærligheten i livet ditt, men det er ikke realistisk. Hvis du fortsetter å fokusere på å ha kjærligheten som er i en film, vil du aldri være fornøyd med kjærligheten du har i livet ditt. [Les: 8 berømte filmer som lærer dårlige leksjoner om kjærlighet]

# 7 Du har ingen som er veldig nær deg. Hvis du bare er gode venner med menneskene i livet ditt, kan du føle deg ufløkt. Det er en viss følelse av å være virkelig knyttet til noen på en nær måte - selv om det bare er vennskap - som gjør at du føler deg varm og uklar inni.

Hvis du ikke føler dette, kan det være fordi du ikke har funnet den vennen du kan åpne opp for. Du kan ikke ha noen til å være intim med på en følelsesmessig måte. Det kan få deg til å føle at du mangler noe i livet ditt.

# 8 Du bruker for mye tid med unloving folk. Omfatter du deg selv med folk som bryr seg om deg og er faktisk vokal om det, eller bruker du tiden med de som ikke er veldig hyggelige og kjære mot deg? [Les: Hvordan gjenkjenne og stoppe egoistiske mennesker fra å skade deg]

De menneskene du bruker mesteparten av tiden med, har evnen til å forme måten du føler om deg selv. Hvis du bruker tid med feil mennesker, føler du deg mindre enn elsket. Det holder deg trang til kjærligheten.

# 9 Du elsker ikke deg selv. Hvis du ikke har kjærlighet for deg selv, vil du føle at du mangler noe stort i livet ditt. Dette har du prøvd å fylle det tomrommet med kjærlighet fra andre mennesker. Etterlater deg alltid å si, "Jeg vil bare bli elsket." Først, elsk deg selv. [Les: Hvordan slutte å elske noen andre ... og elske deg selv mer]

# 10 Du er sjalu av andres kjærlighet. Hvis alt du gjør er oppmerksom på måten noen andre får kjærlighet på, kommer det til å få deg til å tro at du ikke har "riktig" kjærlighet. Du kan være besatt av et visst par på sosiale medier, og det blinder deg til kjærligheten du faktisk mottar. Dette gjør at du føler at du bare vil bli elsket, selv om du er.

[Les: Å føle for alltid alene? 13 trinn for å føle seg umiddelbart elsket over alt igjen]

Alle føler at de ikke er elskede til tider, men hvis du har en vane med å si, vil jeg bare bli elsket, hele tiden, du kan få noen problemer. Dette er de usannsynlige grunnene til at du kan føle denne måten.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar