Jeg hater min kone: 20 omstendigheter når det er greit å føle seg slik

Jeg skal bare si det - ekteskap er ikke lett. Hvis du ofte har lyst til å si, hater jeg min kone, ta hjertet. Vi hater hverandre noen ganger.

Det uttrykket bryter mitt hjerte. Hvis jeg hadde en krone for hver gang jeg har hørt en fyr, hater jeg min kone, jeg vil eie et jetfly ... Ja, det er riktig; Jeg gjør ikke. Den triste virkeligheten er at enhver kvinne ville være helt ødelagt å vite at en mann ville si at han hatet henne.

Hvis du er en fyr, og du føler deg som om du hater din kone, har du to alternativer. Du prøver å gjøre ting bedre, eller du går bort. Å gå bort er aldri lett etter å ha sagt "Jeg gjør", men hvis du ikke finner trøst i hennes nærvær, så er det litt mer enn irritasjon.

Jeg hater min kone: De 20 grunnene til å si at jeg ikke lenger ...

Vi hater alle våre viktige andre til tider. Noen av oss innrømmer det mens andre går på sin glede måte og begraver hodet i sanden. Det er normalt å hate hverandre en gang, men hvis det er en evig følelse og innebærer noen kritiske ting, så er det på tide å bare si farvel.

# 1 Kampene dine påvirker barna. Alle som vokste opp i et hus der kampene var normen, vet at det ikke er morsomt. Hvis du hater din kone til det punktet du ikke engang smiler på hverandre eller "gjør det bra", så er det på tide å flytte sammen og finne en ny glad.

Hvis du bor for barna, ikke gjør feilen i å tenke det gjør dem noen favoriserer. Selv om du grøfter ut av kampene for å unngå dem, er blodbadet rundt når du ikke er der. Hvis du hater din kone, lider hun sannsynligvis også. La alle av kroken og bare gå. [Les: Hvordan vet du når ekteskapet ditt er over: Og er det for sent?]

# 2 Hun er uvillig til å ta ansvar. Hvis din kone gjør at du føler at det alltid er feil, og hun har ingenting å gjøre med det, så er det ikke noe du kan gjøre med det. Å finne et kompromiss involverer to personer som jobber med et problem sammen.

Hvis hun tror at problemet ligger rett på deg, så er det på tide å forlate og la henne se hvordan ting er uten deg. Kanskje bra, kanskje dårlig, men du finner endelig din lykkelige.

# 3 Hun er eller har lurt på deg. Hvis din kone lurte på deg, så er det en god grunn til å føle seg forakt over henne. Tillit er hjørnesteinen, ikke bare for ekteskap, men kjærlighet. Hvis du ikke stoler på noen, så er det vanskelig å la henne i livet ditt.

Hvis tilgivelse ikke er noe du virkelig kan gi og du hater henne for det hun gjorde, har du rett til. Det er greit å føle at du ikke kan være med henne lenger hvis hun har forrådt din tillit. [Les: Skal du noen gang tilgi en juksepartner?]

# 4 Hun har på seg yoga buksene i familien og vil ikke gi opp noen kontroll. Hvis hun bestiller deg som en slave eller generelt bare ikke har noen respekt for deg eller dine følelser, så er det ikke noen som skal tilbringe resten av livet ditt med.

Noen kvinner føler seg som om mannen deres burde være i bekken og ringe. Det er normalt at en kvinne vil ha visse ting eller å ha en "honning" -listen en gang imellom, men hvis du føler deg som en innleid hånd eller en inntjenet tjener, så kan det være på tide å si "farvel".

# 5 Hun drenerer kontoene dine. Hvis hun tror at din sparekonto er sin småkasse skuff, så er det på tide å fortelle henne å kutte det ut eller kutte henne ut. Ingenting er verre enn å jobbe på full tid for å finne frem til at du aldri har noen penger.

Som en bunnløs grop er det vanskelig å elske noen som fortsetter å negere alt ditt harde arbeid ved å bruke alt du har på seg selv. [Les: 10 største leddene du daterer en ekte 24K gullgraver]

# 6 Hun er så kontrollerende at du ikke kan puste. Hvis du ikke kan tisse uten hennes tillatelse, så er det ikke en sunn måte å leve på. Et partnerskap innebærer bare det, et partnerskap.

Hvis du ikke kan ta halvparten av avgjørelsene om forholdet eller noe om ditt eget liv, er det ikke slik du kan bruke det. Hvis du hater henne fordi hun eier deg, så er det på tide å flytte sammen.

# 7 Hun bruker sex som et verktøy, hvis du vil ha det med henne lenger. Hvis sex har blitt noe annet enn et verktøy for å manipulere og kontrollere deg, så er det ikke en veldig kjærlig union. Sex er ment å være om å fornøye hverandre. Hvis hun bruker den til å manipulere eller straffe deg, gjør det noen som hater sin kone.

# 8 Hun bekjenner deg. Hvis hun forteller hvem som vil høre hvor mye du feiler, de dumme tingene du gjør i privatlivet til ditt eget hjem, eller hvordan du bare er dum som bergarter, så har du grunn til ikke å like henne.

Du fortjener å være med noen som synes du er noe spesielt og ikke bare forteller deg, men alle andre også. Vi alle gjør dumme dritt, det er derfor personen du gifter deg med er å akseptere din idiocy og holde den under omslag. [Les: Hvordan din egen respekt påvirker deg og forholdet du er i]

# 9 Det er ingen takknemlighet i kroppen sin. Hvis hun ikke setter pris på noe du gjør, som noe, så kan det være bare å la henne gå sin egen vei. Å være elsket og verdsatt er noe som alle fortjener.

Hvis alt du gjør, forventer hun bare, og sier aldri, takk, det kommer aldri til å endres. Hun føler selvsagt at hun har rett til deg, noe som ikke er sant.

# 10 Hun bidrar ikke annet enn regninger til husholdningen. Hvis du jobber på heltid, og hun sitter på sin rumpetid, er det ikke så vanskelig å begynne å føle seg harmig. Det er greit hvis du har et arrangement der hun kjører husstanden, og du driver penger. Men hvis du løper rundt å gjøre alt, hva er fordelen for deg?

For bedre eller verre betyr det ikke for henne bedre og verre. [Les: Blir jeg tatt for gitt? 16signs du definitivt er]

# 11 Hun angriper deg fysisk. Hvis i sjeldne tilfeller kampens varme blir så intens at hun kaster vann over hodet ditt, er det en ting. Men hvis hun tar en sving på deg, kaster veldig tung dritt på hodet, eller sparker deg rundt på ukentlig basis, er det på tide å komme seg ut.

Før eller senere kommer noen til å bli skadet, og hvis det er henne, vil du ikke være på kroken for å slå tilbake for å forsvare deg selv.

# 12 Hennes ubøyelige verbale overgrep slutter aldri. Hvis hun ikke kan stoppe muntlig accosting deg hver gang du går gjennom døren, så er det på tide å fortelle henne at hun enten må begynne å vise deg respekt eller du skal finne noen andre.

Noen ganger kan verbalt misbruk være langt verre enn noe fysisk. Kutt og blåmerker helbrede, følelsesmessige sår har en tendens til å forbli i sjelen for alltid. [Les: 15 tegn på et verbalt fornærmende forhold]

# 13 Ingenting du noensinne gjør, vil noensinne være god nok. Hvis ingenting du noen gang gjør, er det godt nok, så er det på tide å si farvel. Visst, i hvert forhold kommer det et punkt der den andre personen tilsynelatende ikke kan være fornøyd.

Men hvis du bevisst har prøvd å lytte til henne og forandre dine veier, og du ikke mottar svar eller endring fra henne, så er det ikke verdt det. Tilbringe en levetid som er feil og tullet, er ikke rettferdig eller rett for noen.

# 14 Hennes jente helger slutter aldri. Hvis hun tilbringer all sin tid hjemmefra mens du spiller pappa, kjære, først og fremst, vil du kanskje sørge for at de er "jentehelger." For det andre vil du kanskje bare begynne å ta deg tid til å få litt frihet .

Ekteskapet skal være om to personer som har like store mengder tid sammen og fra hverandre. Ikke en person kommer til å gjøre hva de vil, når de vil.

# 15 Hun har en visdom viktigere enn familien din. Hvis hun er narkoman, alkoholist, eller har en annen vice som ødelegger familien din, holder hun seg med henne, bare gjør deg kjernependent og holder henne fast. Hvis du hater henne, men virkelig elsker henne, gå bort, eller hun vil aldri rette ut eller oppe. [Les: 10 skummelt tegn på kodependens i ditt forhold]

# 16 Hun ligger om alt, eller du kan ikke stole på henne. Liggende er noe som ikke kan tolereres i et ekteskap. Hvis du ikke kan stole på hva hun sier, kan du ikke dele sengen sin.

# 17 Du kan ikke synes å finne en måte å komme sammen med. En kontinuerlig berg-og dalbane er ikke moro! Hvis du ikke ser ut til å komme forbi det samme gamle argumentet som fortsetter å surfe gang på gang, så er det på tide å komme seg og finne noe normal. Du finner kanskje at du ikke hater henne så mye når du ikke kontinuerlig kjemper.

# 18 Du tror ikke at hun er en god person. Hvis du ikke tror at hun generelt er et godt menneske, og du ikke lenger ser kvinnen du ble forelsket i, så er det på tide å komme ut av ekteskapet for begge dine ting.

# 19 Tanken på henne gjør deg engstelig. Hvis du hellere vil kjøre en bor gjennom tennene dine enn tilbringe en ekstra sekund med henne, så vet du hva du må gjøre. [Les: Hemmeligheter til et kjærlighetshat-forhold - kan det fungere?]

# 20 Du er redd for henne. Hvis du er redd for å være deg, gjør et trekk, eller gjør noe, trenger jeg ikke å fortelle deg at før eller senere må du gjøre et trekk. Det kommer ikke til å være noe mindre smertefullt hvis du venter. Du spilder bare tid og gjør ditt eget liv elendig for noe uunngåelig uansett.

Hvis din kjærlighet viste seg å hate, er det svært lite håp om at det vil vende seg omvendt. Når du prøvde alt du vet for å gjøre ekteskapet lykkelig, og det er bare ikke, noen ganger må du rive bandasjen av og la helbredelsen begynne.

Hvis du bare opplever ebb og flyt av ekteskap, er det kanskje på tide å sette seg ned og ha en ekte samtale om hva som skjer. Kanskje hvis du kommuniserte hva dine behov er for henne, ville hun imøtekomme dem.

Kanskje har hun ingen anelse om at du føler deg som du gjør, og vil gjerne endre for å møte deg halvveis. Hvis det ovenfor ikke gjelder for deg, så kjære, har du det ganske bra.

[Les: 25 tegn på respektløshet i ekteskap som ikke bør tolereres]

Uttrykket, jeg hater min kone, er noe hver mann sannsynligvis sier på et tidspunkt i ekteskapet. Noen ganger er det bare i varmen i det øyeblikket du har fått nok. Ingen ekteskap eller forhold er perfekt, men hvis du føler det for ofte, er det på tide å gå videre.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar