Jeg hater min eks: 12 måter å håndtere kampen og flytte på

Innholdsfortegnelse:

Jeg hater min eks: 12 måter å håndtere kampen og flytte på
Jeg hater min eks: 12 måter å håndtere kampen og flytte på
Anonim

Hvis du har blitt slått ned av den ødeleggende tanken, hater jeg min eks, med ekstrem lidenskap, her er 12 måter å håndtere denne irriterende kampen og fortsette.

Å være opprørt med eller misliker din eks er helt naturlig. Ditt forhold endte, og det var kanskje på grunn av ugunstige forhold. Men det som egentlig ikke er normalt er å tenke, jeg hater min eks. Misliker noen du en gang elsket med en slik lidenskap, er bare ikke en sunn følelse.

Det er imidlertid forståelig at du kanskje føler denne måten om noen som gjorde deg urettferdig i forholdet. Enten de lurte på deg, gjorde deg ikke virkelig glad, eller var bare en dårlig partner, helt og fullt, å hate dem er ingen måte å leve livet på. [Les: Slett av noen du elsker - minus bitterheten]

Negative effekter av å hate noen

Mens følelsen av hater for noen kan være naturlig etter en stor hendelse, bør den følelsen aldri stå lenge i lengre tid. Det viser seg at slike negative følelser mot noen faktisk gjør vondt på mange måter.

Ved å føle så mye hate for din eks, setter du deg selv i fare for høyt blodtrykk, overdreven stress, angst og dårlig sirkulasjon. Det forårsaker selvsagt hyppige hodepine. Alle disse symptomene blir til alvorlige forhold hvis de fortsetter for lenge.

Måter å håndtere din eks

Du har dine egne grunner til å hate din eks som jeg er sikker på, er helt forsvarlig. Men jeg er også sikker på at du ikke vil hate dem så mye fordi følelsen av hat setter deg i et forferdelig humør.

Hvis du ikke kan beskrive ditt tidligere forhold uten å si, jeg hater min ex, så trenger du hjelp til å håndtere disse følelsene. Dette er alle måtene å håndtere kampen om å hate din eks med nåde og modenhet.

# 1 Få noen nedleggelse. Søk lukking om hva det er du er så sur på. Hvis de lurte, finn ut hvorfor eller med hvem. Hvis de bare behandlet deg feil, får du en grunn.

Å finne lukning hjelper hjernen din til å forstå hvorfor du er så sint, slik at du kan slippe ut noe av det hatet. Du vil kanskje ikke vite svarene på noen av disse spørsmålene, fordi det faktisk kan skade deg. Men det er første skritt å håndtere hvor mye du hater din eks. [Les: Hvordan finne nedleggelse med deg selv etter et forhold]

# 2 Oppdag dine sanne følelser. Noen bestemmer seg for å føle hat fordi det er lettere enn å møte sanne følelser. Mesteparten av tiden føler de seg virkelig vondt og følelsesmessig smerte. De slår ut i hat som en form for å beskytte seg selv.

Dekkifferer hvordan du virkelig føler om det for å få følelsene dine i sjakk. Hvis du er trist og vondt, så vekk deg i smerte og ta vare på de følelsene i stedet for å skjule dem med hat.

# 3 Bekreft at ditt hat er skadelig. Du har allerede lest om hvor ille å hate noen er, men når noen føler seg hater, ignorerer de noen advarselsskilt om hvor ille det kan være. Bekreft ved å hate din eks, du skader dem ikke bare, men du gir deg også litt skade. [Les: Selvoppdagelse etter en oppbrudd: Hvordan lykkes du videre]

# 4 Diskuter ting med ditt støttesystem. Dine venner og familie er der for å hjelpe deg gjennom de tøffe tider. Det er i utgangspunktet i deres ikke-eksisterende støttesystemkontrakter. De er der for deg å bruke for å løse problemer og være lykkelige.

Så stol i dine venner og familie. Åpne opp for dem og fortell dem hva som foregår og hvordan du føler om det. De kan ha et rimelig synspunkt siden de ikke er oversvømt av hat for noen.

# 5 Vær sint på den riktige tingen. Det er veldig lett å hate noen spesielt, heller enn å hate en situasjon fordi det i det minste er noen som tar ansvar. En ting mange mennesker gjør er å skape hat mot noen andre, når de egentlig bare hater det som ble av en bestemt situasjon.

Grav dypt og vær ærlig med deg selv. Hater du virkelig din eks, eller hater du situasjonen? Denne enorme forskjellen svømmer helt slik du føler om dem, og det gjør det vanskelig å hate din eks.

# 6 Praksis beroligende mekanismer. Had gjør en person til å gjøre galne ting hvis det ikke er kontrollert. Hvis du virkelig hater din eks og kan ikke hjelpe, men gå gal og latterlig når de er rundt, praktiser beroligende mekanismer.

Prøv dyp pusting, meditere, eller til og med bære rundt en stresskule. Alt for å hindre deg i å lage en scene eller bli så sur du gjør noe du angre. [Les: Sett den galne bort: 15 måter å roe helvete ned]

# 7 Hold avstanden fra dem. Hvis du hater din eks, så hold deg borte fra dem! Det er så enkelt. Hvis du holder avstanden fra dem, vil du finne at ditt hat minker med tiden siden du ikke alltid blir minnet om personen du hater så mye.

Hvis du to skjer til hyppige samme etablissementer, bare ikke gå til de stedene lenger - bare for en liten stund. Du trenger ikke å permanent unngå din eks, men hold deg unna til dine følelser av hat dør ned.

# 8 Ikke snakk om dem til noen. Du vil bare brenne din raseri hvis du stadig tar dem opp. Jeg vet at det kan virke nyttig å lufte om hvorfor du hater dem så mye. Sannheten er, hvis du gjør dette hele tiden, blir det bare verre.

Selvfølgelig kan du diskutere dine følelser med ditt støttesystem, men gjør det bare en gang i mellom.Hvis du føler deg spesielt plaget, snakk det ut; Ellers ignorerer du emnet helt.

# 9 Realiser at du kanskje tenker på ting som er ensidige. Sett deg i skoene sine. Kanskje det er visse omstendigheter du ikke forstår som kan forandre følelsene dine for dem.

Vær litt empatisk og tenk på hvordan de må føle om hva som skjedde. Dette hjelper deg definitivt til å håndtere og til og med kvitte seg med hatene du føler for dem. [Les: Upopulær mening: Hvorfor ikke søke nedleggelse etter en oppbrudd]

# 10 Tilgi dem. Tilgivelse er et veldig kraftig verktøy du vil bruke hvis du hater din eks. Uansett hva de gjorde, uansett hvor forferdelig det er, tilgi dem. Å holde på hat som gjør vondt er bare ikke sunt. Tilgi dem og fortsett, slik at du kan bli glad igjen.

# 11 Gjør amends-ærlig. Siden du hater din ex, antar jeg at det var en stor, dramatisk, forferdelig hendelse som førte til din oppbrudd. Hvis du har slått og skadet hverandre med hatefulle ord, gjør du det.

Å gjøre amends gir deg ansikt til ansikt med ditt hat. Det får deg til ikke bare å erkjenne hvor sint du er, men det hjelper deg å helbrede. Så gå til dem og be om å gjøre endringer. Du vil bli overrasket hvor mye bedre du vil føle. [Les: Et brev til min ex: Her er det jeg alltid har ønsket å si]

# 12 Finn ut profesjonell hjelp. Ikke alle hatefulle følelser kan løses av deg selv. Derfor er det fagfolk dedikert til å hjelpe deg med å bevege deg forbi slike følelser for å finne deg selv og lykke igjen.

Det er ikke noe galt med å ta ut hvor mye du hater din eks til en profesjonell og lar dem hjelpe deg med å håndtere det. Hvis ditt hat er så sterkt at det påvirker ditt hverdag, er det beste alternativet å søke profesjonell hjelp.

[Les: Å føle seg ensom? Her er legitime grunner til at du mangler din eks]

Det kan være normalt å ha hatefulle følelser om din eks, bare fordi de en gang var noen du elsket, og nå må du avstå selv. Men hvis ditt hat er snøballing ute av kontroll, trenger du disse tipsene på hvordan du skal håndtere det.

Populært emne