Jeg hater kjæresten min: 13 Surefire måter å få ham til å dumpe deg

Så, sier du, "Jeg hater kjæresten min, og han irriterer helvete ut av meg"? Hvordan får du ham til å dumpe deg? Les opp på disse surefire tipsene for å sette deg fri.

Noen gang har du opplevd å bryte med en fyr fordi du ikke bare er i ham, han pisser deg av all den freaking tiden, eller du bare elsker ham ikke lenger? Det er vanskelig, ikke sant? Vil du noen gang ønske han bare vil bryte opp med deg og spare deg fra angst og være den dårlige fyren? Hvis du sier, hater jeg kjæresten min, det er tid for handling!

Hvordan få ham til å dumpe deg

Hvis du har det vanskelig å bryte opp, og en enda vanskeligere tid som holder deg i forholdet, får du det hele med og få ham til å tro at han er den som dumper deg i stedet for den andre veien. Les disse tipsene for å finne ut hvordan.

# 1 Sett ham på en sokkel. Eller i det minste, få ham til å tro det. Gjør det som om du hadde en plutselig åpenbaring. Du kan nå se med tydelig syn at du bare er en liten landpike som aldri er i nivå med noen som han. Praksis dine linjer som du forteller ham hvor mye du ikke fortjener ham, at han fortjener noen bedre, noen mer sofistikert, mer moden, mer av alt du aldri kan være.

Fungerer best: for yuppie-gutter, eldre menn eller gutta som generelt er overakievere og velstående i livet. [Les: Hvordan bryte opp med ham: 10 av de fineste måtene]

# 2 Kald skulder, kald kalkun. Akkurat når han tror han er sikker i forholdet * og hele tiden blir du kjedelig som helvete *, gi ham en plutselig lydløs behandling. Som du falt plutselig av jordens overflate. Ikke svar på hans tekstmeldinger, e-postmeldinger, chatmeldinger, kommentarer - enda bedre, bare slå av telefonen din.

Ikke vis deg på steder hvor du vanligvis møtes. Hvis han går til din plass, bekymrer alle, viser en fullstendig mangel på apati og bare skyve den av. Eller si til ham at du har vært opptatt, og du har glemt ham.

Fungerer best: hvis du allerede har etablert en kommunikasjons- og datorutine, eller hvis fyren er klossete og trengende.

# 3 Ex-faktor. Dette er bedre hvis du bygger dette opp over tid, som et par uker. Nevn litt om hvor exen din pleide å jobbe, og etter hvert snakke om alle dine andre exes og hvordan dette eller det minnet deg om dem.

Og så en dag, gå ut og snakk om dine exes hele tiden. Hvis du finner en måte å sammenligne ham med noen eller alle dine exes, så mye bedre.

Fungerer best: for gutta som er usikre på dine vellykkede, rike, kjekke, langsiktige exes. [Les: 17 store tegn på en sjalu og besettende kjæreste]

# 4 Navn dråpe. Mens du har sex, skri, "Ja, åh ja! Danny Arquette! "Eller nevne noen andre fyres navn * som en ex eller noen han kjenner fra kontoret din *. Eller, hvis han har en fyr, vet han at han er sjalu, nevner det navnet mens du kommer. Han vil bli blåst ut av hans wits så mye at han virkelig vil vurdere å bare bøye seg ut. Bingo! * men han vil virkelig hate deg for dette! *

Fungerer best: for nesten alle gutter!

# 5 Glem utseende. Ja. Ta ut den uhyggelige, unsexy, unappetizing side av deg. Siden som alltid kommer opp når du er alene og på din tid, og helst vil være i svetten din, spise is og ikke ta et bad i flere dager.

Slutt å bli pen, ha på seg forferdelige baggy klær, grøft sminke, og bedre, men kast bort deoen i søppel. Jo større av en slob du er, jo raskere vil han løpe vekk fra deg.

Fungerer best: for gutter som er nitpicky, metrosexual eller overfladiske seg, eller de som alltid komplimenterer deg for hvor pen eller sexy du er. [Les: Kjørens veiledning for å få din partner til å bryte opp med deg]

# 6 Glem helligdager. Og bursdager. Og andre viktige dager du ville ha brukt sammen på en spesiell eller festlig måte. Hvis han forventer at du skal dukke opp med ham på foreldrenes jubileum, fortell ham at du helt glemte eller bare innrømme at du ikke vil komme. Gjør ham til å føle det han finner viktig er trivielt for deg. Du vil ikke kaste bort hviledagene dine for de tingene.

Fungerer best: på gutter som er store på ferie og familie.

# 7 Gjør ham sjalu. Ingenting gjør vondt til en manns ego mer enn hvis du får ham til å føle seg underordnet foran en annen mann. Gjør ham sjalu, alt du kan. Ut i en bar med drinker? Flørt med bartenderen. I en utstilling? Koselig med kunstneren. I supermarkedet? Knip og smil sexig på hver fyr som ser på deg. I hans familiegjenforening? Flørt med sin bror eller pappa, hvis du er så dristig.

Fungerer best: for nesten hver eneste fyr, spesielt de klossete og selv de over-selvsikker seg også. [Les: 25 tips for å avslutte et forhold uten å gjøre det rotete]

# 8 Gå ut med hans beste bud. Finn ut hva du kan om sin beste venn og når tiden er riktig, ta den beste vennen alene og prøv å bli frisk med ham. Eller spør den beste buden for favoriserer, som om han kan fikse rørleggerarbeidet ditt, sjekk ut bilens motor, ledsager deg med å handle for gaver til kjæresten din - men til slutt slår du deg på ham. Hvis du ender med å ha sex, så vær sikker på at kjæresten din vet alt om det.

Fungerer best: fordi dette er hver manns verste mareritt.

# 9 Glem sex. Det er ingen hemmelige menn * og ja, kvinner også * er svært seksuelle vesener. De elsker å berøre og bli rørt, kyss og bli kysset. De forventer også sex fra sine kjærester selvfølgelig. På din dato natt, i stedet for den vanlige rutinen for å lage ut og ha sex rett etter middagen og litt vin, avslår du hans fremskritt.

Fortell ham unnskyld hvorfor du ikke vil ha sex hver gang en mulighet kommer. Før eller senere vil han vandre rundt og glemme deg.

Fungerer best: Hvis du pleide å alltid ha sex eller hvis han er en veldig seksuell person. [Les: Bruk sex som våpen? 10 sterke sannheter du trenger å vite]

# 10 Cling on. Vær super clingy. Som den typen som ville skrive ham hvert 30. minutt og ha en nervøs sammenbrudd hvis han ikke svarer innen to minutter av din siste tekst.

På jobb, dukker opp uventet fordi du bare vil se ham. Ring ham midt om natten bare fordi du savner ham og ikke kan sove. Send ham hundre "Jeg elsker deg" med alle de søte emojiene du kan bruke. Før eller senere vil han knuse og bryte sammen med deg.

Fungerer best: hvis du allerede vet at han er en selvstendig type som lett blir slått av trengende, klamede kvinner. [Les: 13 klamrende kjæreste flytter som kjører noen fyr langt unna]

# 11 søppel ham Vær sang og dans mens du nipper til fruktglattet, og selv om han synes du er skummende over hele huset, går det hele ned når du spiser drikken din over hele datamaskinen, iPhone, spillkonsoller og samling av dyrebare, dyrebare Pokémon-kort.

Fungerer best: for techie, geeky, gamer gutter som bruker hundrevis av dollar på sine gadgets og gizmoer.

# 12 Lag en scene. Når du er ute på middag, la deg late at kjæresten din flirte med servitøren eller en annen jente i restauranten. Hvis han nekter det, øker du langsomt stemmen til alle begynner å se. Og det er din kø.

Stå opp og rop på toppen av lungene dine, "Ikke nekte det! Jeg så deg flørt med henne! "Og pek på noen tilfeldig kvinne i rommet. Vær helt ulogisk og pinlig. Vi slår på at kjæresten din kommer til å være så flau, han vil bryte opp med deg der og da.

Fungerer best: hvis du tok skuespillere * eller i det minste praktisert i speilet * og hvis han er den stille, broody typen fyr som ikke engang liker PDA.

# 13 Bare si det. Bare si at du hater hans tarm. Si det høyt og si det klart, så det er ikke noe rom for misforståelse. Hvis han ikke tror på deg, si det igjen. Du hater ham. Du hater hvordan han bare forlater sine skitne klær på gulvet og ikke på hamperen, hvordan han ikke åpner dører for deg lenger, hvordan han øynene andre damer som du ikke er der, og hvordan han fullstendig irriterer levende bejeezus ut av deg. Si det.

Fungerer best: for nesten enhver fyr som du nettopp har lært å hate for å være ufølsom, ringete pricks. [Les: Måter å avvise noen og hva du kan forvente etterpå]

Du kan gjøre en kombinasjon av to eller tre av tipsene ovenfor på samme tid. Gå videre. Gjør gal. Hvis det er et øyeblikk du bare vil opptre og bli gal og kanalisere all den angsten du har følt mot verden, ta den ut på kjæresten din. Hvis han lurte på deg, misbrukt deg, skuffet deg utallige ganger, eller bare brukt deg, fortjener han å bli oppstartet. [Les: 22 tidlige varsels tegn på en dårlig kjæreste du bør aldri ignorere]

Også, du kan alltid gi ham en kake som sier, "Jeg tror vi skal se andre mennesker." Og så dump det på ansiktet hans. Foran sine venner. Før du gjør en grasiøs utgang. Det er alltid en god ide.

[Les: Hvordan bryte opp med en fyr uten rotete kamp]

Gutter trekker de samme triksene på oss hele tiden, så det er rettferdig kamp. Og ikke tro at du vil gå lett på ham mens han er en rykk og ikke behandler deg riktig. Før du mister ditt sinn, bare bruk disse tipsene for å få din forferdelige kjæreste til å dumpe deg.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar