Jeg lurte på kjæresten min og føler meg mye bedre!

Jeg lurte på kjæresten min og opplevde noen ting som kunne hjelpe deg, hvis du tenker på å snyte på mannen din eller har gjort nettopp det.

Jeg har vært i et forhold i lang tid.

Syv år å være presis.

Og for å fortelle deg sannheten, har jeg alltid vært glad i kjærlighet.

Vi møtte på college og han wooed meg i noen måneder før jeg endelig ga ham nikket.

Og det kunne aldri vært bedre for oss begge.

[Les: 25 forholdsregler for vellykket kjærlighet]

Vi kom til og med på samme arbeidsplass og delte hvert øyeblikk lykkelig med hverandre.

Men omtrent seks måneder siden kom jeg til en annen organisasjon med en bedre lønnsslipp.

Og det var da ting begynte å spiral ut av kontroll.

[Les: Gjør valget mellom kjærlighet og karriere]

Hvis du ville ha bedt meg om jeg ville ha lurt på kjæresten min, ville du ha hørt meg forvise tanken i et blunk.

Men livet, som de sier, kan ta interessante og uforutsigbare svinger underveis.

Opplev min frihet

I begynnelsen var jeg nervøs for ikke å ha ham rundt meg for å stole på.

Men innen et par uker passer jeg rett inn i min nye arbeidsplass og alt var perfekt. Folket var flott og mye moro.

Samtidig møtte jeg en fin fyr i min nye arbeidsplass som hadde stor kjærlighet på meg. Han spurte meg hele tiden og flørte med meg. Det var en latter i begynnelsen, og snart nok hadde jeg mye moro med å flirte tilbake med ham. [Les: 20 tegn på tiltrekning i den første samtalen]

Det var ufarlig og en ny opplevelse, og det trodde spente meg.

Livet med kjæresten min

Kjæresten min og jeg ønsket å flytte sammen, men vi la den tanken vekk i noen flere måneder på grunn av min nye jobb og tidsplan. [Les: Ting å vite før du går inn med kjæresten din]

Vi tilbrakte våre kvelder sammen og en annen helg også, da han ikke hang ut med guttene.

Jeg vet ikke hvor vi gikk galt, men et sted underveis, begynte ting å komme på kant. Han begynte å stille meg mange spørsmål om arbeidsplassen min, og jeg begynte å bli irritert med sine konstante samtaler i mine travle arbeidstimer. [Les: Hvordan få kjæresten din til å føle seg mindre usikker og sjalu]

På en eller annen måte var vi ikke vant til det faktum at vi ikke var rundt hverandre lenger. Da jeg savnet ham, var han opptatt. Da han savnet meg, var jeg opptatt. Det var veldig frustrerende.

Snart begynte vi å kjempe over småaktige ting.

Til slutt begynte jeg å tro at kjæresten min hadde tatt meg for gitt alt dette mens. Han ville ikke like å møte meg i helgene fordi han var opptatt med å gjøre noe annet eller hengende seg med vennene sine.

Så jeg begynte å ta ham for gitt. Jeg lot som om jeg var opptatt i hverdagen.

Jeg begynte å like oppmerksomheten

Og midt i all denne forvirringen i mitt kjærlighetsliv begynte fyren fra kontoret som hadde en forelskelse på meg å spørre meg oftere.

Til slutt ga jeg en kveld og vi gikk ut for en drink. Og det var så fantastisk!

Jeg hadde en fin tid med denne fyren som var en så sjarmerende og glatt talker. Jeg kunne ikke slutte å tenke på ham og ventet i hemmelighet at han skulle spørre meg igjen.

Han spurte meg ut igjen til lunsj neste dag.

Snart nok begynte denne fyren som likte meg, å bege meg. Han tok meg ut til fancy middager og splurged på ekstravagante gaver og diamanter. Vi så på filmer og hadde stearinlys-middager. [Les: Hvorfor liker menn å forfølge kvinner?]

Men kjæresten min hadde ingen anelse om noe av dette.

Tar det neste stupet i lust

En dag, etter en bitter kamp med kjæresten min over telefonen, ringte jeg denne fyren som hadde en forelskelse på meg og ba ham om å ta meg ut fordi jeg ikke følte meg for godt.

Han kjørte straks til meg og vi dro for å få noen drinker. Jeg likte denne fyren mye fordi han alltid var der for meg. Han brydde seg om meg og bortskjemt meg, noe kjæresten min syntes å ha glemt nylig. [Les: Er kvinner svimlende forelsket?]

Og på vei hjem, delte vi vårt første kyss. Jeg likte det virkelig. Jeg inviterte ham tilbake til meg og den neste tingen jeg visste, var å lage beruset kjærlighet på sengen min.

Jeg følte meg bedre enn jeg følte de siste syv årene med kjæresten min. Jeg følte meg svak og lidenskapelig, som en brann som har vekket i meg. Jeg elsket hver eneste følelse jeg følte.

Han var ikke kjæresten min, men jeg likte ham veldig mye. Men dypt inne jeg elsket min egen kjæreste og visste at denne fyren aldri kunne ta kjæresten min sted. Men hver gang jeg ble forelsket i denne fyren som hadde en crush på meg, fikk det meg til å føle meg bra fordi jeg følte at jeg kom tilbake til kjæresten min for å behandle meg dårlig. [Les: Er han den for deg?]

Stepping dypere inn i lystfeltene

Jeg visste at jeg lurte på kjæresten min, men på en eller annen måte var det ikke dårlig. I stedet følte jeg seg dristig og bemyndiget. Jeg følte meg selv kraftig. Jeg ville ha mer.

Det var en fyr fra universitetet mitt som pleide å like meg. Jeg likte ham også, men jeg kunne ikke gjøre noe med det fordi jeg var dating kjæresten min. Og han visste det.

Jeg ringte ham og begynte å flirte med ham. Snart nok planla vi en dato den kvelden. Den kvelden jeg fikk ham inn i sengen min og hadde det beste sexet i livet mitt, for andre gang på en uke!

Jeg hadde så mye moro sjonglere tre gutter i senga, kjæresten min, en fyr fra jobb og en fyr fra college. Det føltes som en drøm gikk i oppfyllelse.

På det tidspunktet visste jeg at jeg bare elsket kjæresten min og ingen andre fyr, men buffeten av sex jeg hadde, var å gjøre meg skummel. Plutselig elsket jeg livet mitt.

Min uvitende kjæreste kommer tilbake

Det er lett å se hvorfor jeg slutter å bry seg om kjæresten min og våre småaktige kamper lenger.

Jeg fortalte kjæresten min at jeg ønsket en pause fra forholdet. Han trodde jeg var opprørt over småbruddene. Kjæresten min hadde ingen anelse om at det var fordi jeg hatet å få hans samtaler mens jeg hadde sex med mine nye elskere.

Han prøvde å woo meg tilbake. Han kom til meg i tårer og spurte meg om vi kunne jobbe med vårt forhold. Jeg elsket ham, men jeg var forvirret. Ville jeg virkelig gå tilbake til den livsstilen igjen? [Les: Hvordan håndtere et komplisert forhold]

Opplev mitt nye sexy liv

Jeg likte livet mitt. Det var for friskt til tider, og snart begynte jeg å bli lei av alle falske datoer og kjønn. Det begynte å føle seg det samme igjen. Det var bare sex etter alt. Men det var fortsatt bedre enn å bo hos bare en fyr hele livet ditt! [Les: Vil du være singel igjen?]

Men en natt kom fyren fra universitetet mitt ikke til å sove på meg. Jeg fant ut neste morgen at kjæresten hans hadde kommet over til hans sted, og han kunne ikke forlate henne. Jeg ble irritert først. Men da skjønte jeg hvem jeg var blitt. Jeg oppførte seg som en hore, hoppet fra en seng til en annen.

Hodet mitt var et forvirret rot på nytt, jeg likte ikke hva jeg gjorde. Jeg hadde flott sex, men jeg følte meg tom hele tiden. Jeg visste ikke hva som var galt med livet mitt, plutselig.

Kjæresten min kommer min vei

En kveld satt jeg alene hjemme og gråt på sofaen min.

Dørklokken ringte og jeg så kjæresten min. Så snart jeg så ham, ble jeg fylt med lykke og takknemlighet. Jeg vet ikke hva som skjedde neste, men han klemte meg, og jeg klemte meg bare tilbake. For første gang i flere måneder følte jeg meg elsket og trygg.

Jeg følte meg så god, bare hvilte meg på skuldrene. Det føltes som ingenting kunne skade meg eller problemer meg lenger. Det var et øyeblikk jeg aldri kan glemme.

Vi kom tilbake sammen og gjorde ting opp igjen. Jeg avsluttet mine ulovlige forhold med de andre mennene i mitt liv, og innså at ingenting virkelig var verdt kjærligheten som kjæresten min har for meg. [Les: Saker i et forhold og hvordan egoer fører til det]

Jeg har aldri fortalt kjæresten min noe om de få månedene. Jeg ser ikke hvorfor han må kjenne noen av disse detaljene. Det ville bare skade ham mer.

Lære av mine leksjoner

Kjæresten min har ingen anelse om at jeg lurte på ham med to gutter på kort tid. Han er fortsatt lykkelig glad for å ha gjort ting med meg.

Jeg, derimot, vet nå hvor lett det er å jukse og komme unna med det.

Jeg kunne alltid jukse om jeg ville, men jeg har nå forstått at fusk ikke fyller noen følelsesmessig tomrom. Det skaper bare en lustig forvirring som forstørrer noe tomrom i hodet ditt, og forvirrer deg videre. [Les: å jukse eller ikke å jukse?]

Hvis du bare leter etter sex og rask kjærlighet, vel, snyder fungerer fint. Men noen måneder nedover veien, vil det føles som et stagnert forhold igjen.

Og den eneste måten å få spenningen igjen på, er å jukse med en annen person.

Og syklusen går videre og videre for alltid. Du kan være en seriell snyder. Eller du kan jobbe med et forhold og gjøre det bedre.

Det er sant at forelskelsen og spenningen ikke varer for alltid i lang kjærlighet. Et varig forhold kan miste sjangre av forelskelse og sizzle of lust etter hvert. Men det kan gi ny mening til livet ditt og til sammenhold. [Les: Hvordan få et perfekt langsiktig forhold]

Tross alt kan en varm klem fra den som elsker deg, føle deg så mye bedre hver dag enn en usikker shag med en fremmed som blir kjedelig på en ukes tid.

15 ting jeg har lært etter at jeg lurte på kjæresten min

Jeg har lært av min erfaring, og på en måte, ikke angre på det. Jeg opplevde et helt nytt liv, og nå vet jeg at det jeg har er spesielt og magisk. Kanskje, det tar å miste noe for å virkelig forstå verdien.

Men hvis du bare har lurt på kjæresten din eller tenker på å snyte kjæresten din, kommer jeg ikke til å fortelle deg at det er en dårlig ting. I stedet deler jeg bare 15 ting som jeg har lært av min erfaring.

#1 Det er lett å jukse og komme unna med det.

#2 Hvis du er smart, vil du aldri bli fanget så lenge du holder det hemmelig.

#3 Det er alltid en konflikt mellom kjærlighet og lyst i våre sinn. Men den endelige avgjørelsen om å straffe ligger fortsatt i ditt eget sinn. [Les: Finn ut om det er kjærlighet eller lyst du opplever]

#4 Å få oppmerksomhet fra varme menn er ingen unnskyldning for å jukse, selv om de prøver å forføre deg eller woo deg.

#5 Sex føles det samme med noen etter noen ganger.

#6 Du føler deg brukt, hul og tom så snart du orgasmer.

#7 Du føler deg aldri så komfortabel eller intim å sove med en annen fyr som du føler med din egen kjæreste.

#8 Det er bedre å unngå å fortelle kjæresten din at du jukset med mindre du vet at du blir fanget. [Les: Skal du noensinne bekjenne å jukse?]

#9 Du vil føle deg skyldig og hate deg selv. Og ditt liv kan når som helst spiral ut av kontroll.

#10 Skylden vil hjemsøke deg for resten av livet ditt.

#11 Du mister fokus på lykke og bekymrer deg mer om hemmelighold og måter å unngå å bli fanget.

#12 Du kan lete etter motiver og grunner til å jukse. Eller du kan prøve å jobbe på ditt eget forhold og gjøre det bedre. [Les: Hvordan forbedre forholdet]

#13 Du forstår at på slutten av det hele var det bare ikke verdt smerten og forvirringene.

#14 Du kan slutte å tro på kjærlighet. Og det er ingenting som kan gjøre livet ditt mer verdiløst.

#15 Du kan miste et perfekt forhold i løpet av noen måneder med tankeløs lyst.

[Les: 25 grunner til hvorfor kvinner jukser så lett]

Jeg lurte på kjæresten min og har lært hva som virkelig betyr noe i livet mitt. Du kan ta en fin sjanse, eller du kan stole på hva som er bedre. Eller du kan bestemme deg selv og se hva som fungerer for deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar