Hugh Jackmans Wolverine Workout for over 40-tallet

Hugh Jackmans personlige trener, Michael Ryan, regner med at alder er ingen unnskyldning for å la deg gå. Han forklarer hva han gjør under trening for å holde Jackman, 45, se sitt beste for filmer som The Wolverine.

Har du endret trening med Hugh som du har begge blitt eldre?

Vi elsker den tradisjonelle treningsformen - heiser, benkpresser og slike ting. Men de fleste av disse øvelsene begynner å forårsake problemer etter hvert som du blir eldre. Hugh og jeg inkluderer nå DMT [dynamisk bevegelsestrening] i våre økter for å redusere risikoen for skade. Når du blir eldre, er det viktig å opprettholde en rekke bevegelser og mobilitet for å få bedre resultater. Jeg gjør mye arbeid for å sikre at Hugh kan opprettholde full mobilitet. Det er noen enkle øvelser du kan gjøre for å teste for full mobilitet - ved hjelp av en ViPR, for eksempel. Nivå 1 ville holde en ViPR på den fremre knepposisjonen og se hvor lavt du kan gå mens du holder hælene på bakken. Nivå to ville holde den ViPR over hodet ditt og fortsatt komme til den posisjonen.

Hva er noen av de største feilene som menn i 30- og 40-årene gjør når de trener?

De holder seg til samme rutine, spekter og reps og utvikler seg ikke. De blir stillestående på den måten de trener, og åpner ikke for nyere stilarter for å innlemme. En annen feil er å holde tallet ti i tankene. Kroppen er programmert til å senke da du har nådd nummer ti. Noen ganger kan det hjelpe deg med å heve linjen, men det senker det ofte. Det er tider når du må lure tankene dine for å la kroppen din gjøre ting som den ikke tror det kan gjøre.

Har du forandret kosttilskudd og diett som du har blitt eldre?

Hugh og jeg tror på det vi kaller low-HI dietten. Dermed mener jeg "menneskelig forstyrrelse". Så vi tror at du kan få en stor mengde næringsstoffer, mineraler og alt du trenger fra lav-HI matvarer. Alt som har blitt forstyrret av mennesker, er utenfor menyen vår. Det betyr at vi får protein og karbohydrater fra næringsrik frukt, grønnsaker og økologiske matvarer. Vi bruker proteinpulver og BCAA også.

Hvis noen ikke har en trener, hva er en god måte for dem å måle hvor intensivt de trener?

Tren med en venn eller i en gruppe. Selv om vennen din er under ditt nivå, begynner du i begge fall å forbedre og du får en måling av ditt eget nivå. For eksempel kan de være to eller tre representanter bak deg, men når de kommer til en bak, betyr det at de blir sterkere mens du ikke vokser eller forbedrer. Trening med noen er en av de enkleste måtene å få konsistens og resultater.

Hvor lang tid tar det normalt for den gjennomsnittlige personen å begynne å se resultater når de begynner å trene?

Du kan ikke se resultatene i den første uken, men hvordan du føler er et nyttig utgangspunkt. Så jeg nærmer alltid folk etter treningsøkten for å se hvordan de føler seg. Folk begynner å se resultater om lag seks til åtte uker og deretter mer alvorlige endringer på rundt tre måneder. Men det må være en langsiktig satsing på rundt ni måneder for den store kroppen du virkelig vil se. Jeg fokuserer på den mentale siden av hvordan personen føler seg etter trening fra dag ett, for å opprettholde positivitet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar