Huggies DryNites Review

Et øyeblikk:

Vårt panel av mum testere fant disse bleene myke, komfortable og elsket Frozen og Spiderman designene, noe som gjør deres tots begeistret for å ha på seg dem. Perfekt hvis din lille trenger den ekstra hjelpen til å holde seg tørr om natten.

Hva de sier:

"DryNites® Pajama Bukser er spesialdesignet for å hjelpe barn med å håndtere bedwetting-fasen. Designet for å ligne en bukse mens du bruker diskrete materialer for å føles som ekte undertøy. "

Testet av mamma Tonya Fay for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja, mest definitivt! Mine barn har sagt at disse er veldig komfortable å ha på, med Frozen og Spiderman-designene er utrolig gamle, og de elsker å ha på seg. De trekker seg ned uten å berøre beina altfor, så er de perfekte for nattpottetrening, og for enhver gutt eller jente trenger den ekstra hjelpen

Hvordan gjorde produktet ditt enklere?

De er så, så enkle å bruke! Begge barna mine er i stand til å trekke dem opp og ned akkurat som knickers, uten at jeg trenger å hjelpe. Yay, ikke mer bleie endringer! Når de er brukt, setter de ikke for mye heller! De har virkelig oppmuntret barna mine til å bruke potten om natten, samtidig som de gir dem tryggheten om at de ikke vil våte sengen hvis de skulle glemme. Perfekt produkt!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror dette er et standout-produkt, med en flott design som også er utrolig behagelig for barna mine å ha på seg. Min eneste strid ville være prisen. Jeg har to jenter; så heldigvis kan de ha den samme designen, men hvis jeg hadde ett av hvert kjønn så ville dette være ganske kostbart, og til samme pris kunne du bare kjøpe en plastplate til sengen. Når det er sagt, vinner designene for meg, som mine barn elsker å ha på seg!

Hvilke endringer vil du gjøre på produktet?

Selv om vi elsker designene, vil jeg at de skal endre designene kanskje en gang i noen få måneder. Mine jenter elsker Frozen, men den nyeste dypen er Moana, og jeg håper de vil følge hva crazes er, ellers ville samme design for et år eller mer snart gjøre barna mine lei av å ha på seg dem.

Testet av mamma Gina Gale for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

De er enkle å bruke, og ingenting kan være enklere enn å trekke dem opp! De virker som de er designet ganske bra, og føles veldig lik bleier, så det er ikke for mye av en forandring for de små til å bli vant til. Det eneste problemet vi fant var at de ikke absorberte noen væsker på riktig måte, så hvis det var noen ulykker i natt, ville det etterlate datterens hudsåre om morgenen.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet gjør livet mitt lettere fordi jeg kan trekke dem opp som knickers i stedet for å måtte gjøre en bleie, noe som betyr at jeg kan forklare for min lille jente at hun er en stor jente nå, og at hun trenger å beholde sin store jente natt buksene 'tørr, akkurat som hun holder henne på dagen, tørker klærne. Dette gjør også sengetider raskere og enklere.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville ikke, dessverre, bare fordi hvis det var en nattulykke, så virket DryNite ikke å absorbere all væsken. Væskens fuktighet og sure natur vil bli gnidd opp av datterens hud halv om natten, noe som da vil føre til ømme flekker og ubehag.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Absorpsjonen Som jeg har sagt ovenfor, var DryNite våt å røre hvis det var en ulykke om natten, som ikke går bra med sensitiv hud. Også, jeg ville endre tegnet designene - gutter er biler og jenter er prinsesser. Datteren min elsket å ha på seg prinsessene, men hun elsket også å ha på seg bilene, og ønsket at jeg skulle blande dem sammen for å lage en rosa bil!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar