Hvordan telefonen din kan hjelpe deg å være mer produktiv

Innholdsfortegnelse:

Hvordan telefonen din kan hjelpe deg å være mer produktiv - øVELSER 2023
Hvordan telefonen din kan hjelpe deg å være mer produktiv - øVELSER 2023
Anonim

Du bærer rundt en supercomputer, men bruker den bare til å sjekke e-post og knusende godteri? Så bortkastet. Slik forvandler du telefonen til din personlige assistent

Angi påminnelser

"En måte å være motivert er å sette mikromål hele dagen," sier Magill. "Angi telefonaktiviteten din for å be deg om å stå i minst ett minutt hver time, og gjør det i 12 timer i løpet av dagen." Alternativt kan du oppgradere til noe litt vanskeligere hvis du ikke er på kontoret.

Bytt standardverdiene dine

Hvis de første tingene du ser når du slår på telefonen din, er Instagram-varslene og Clash Of Clans logg inn, vær ikke overrasket hvis du havner i en produktivitets tidssynk og til slutt glemmer hvorfor du plukket opp det. Bland dine standardapper rundt slik at Notisblokken, e-postadressen din og andre, mer produktive apper er foran og senter.

Lag bedre notater

Diktatprogramvaren har aldri vært bedre, så det er ikke nødvendig å doble det gjennom ideen din for en kostholds app som retter seg mot nye farger. Finn bare en notatbar app som passer dine behov, og trykk på mikrofonknappen. Google Keep er ideell for de korte formene - handlelister og stilnotater - men for all-around-funksjonalitet, få OneNote, som lar deg lagre all slags multimedia.

Sorter ut e-postene dine

Dette er ikke telefonspesifikt, men de fleste moderne innboksene tilbyr et svimlende utvalg av måter å sortere ut e-post utover "trudge gjennom alt". Det enkleste er det beste: Gmail og andre tjenester tilbyr alternativer for å markere folk eller samtaler som "viktig", og sørger for at du bare plager når det faktisk betyr noe. Enda bedre, sett viktige tider for å sjekke e-posten, og ikke avvik fra dem.

Populært emne