Slik sender du Sexy Nude Selfies og får ikke problemer

Med hackere, usikre servere og rett og slett nysgjerrige øyne, innebærer sending av nakenbilder mange risikoer. Her er hva du kan gjøre for å minimere dem!

Tenker du på å sende kjæresten din et friskt lite bilde på telefonen? Er du sikker på at du vil gjøre det? Å sende nakne bilder til partneren din kan krydre forholdet ditt, men det har sine ulemper.

Paris Hilton, Kim Kardashian, Pamela Anderson - noen av disse navnene ringer en klokke? Sammen med dusinvis av andre kjendiser, endte disse kvinnene med å ha sine private øyeblikk fordelt over hele verden uten deres samtykke. Før du begynner å planlegge å sette dine egne bilder ut i nettstrømmen, må du vurdere noen ting først.

Hvorfor sender folk nakenfoto til hverandre?

Et forhold omfatter en rekke ting, og en av disse inkluderer et pars evne til å holde ting interessant. Det er mange måter hvor to mennesker kan uttrykke sin kjærlighet til hverandre, men teknologiske fremskritt har gjort det mulig for oss å gjøre ting litt mer interaktive.

Kommunikasjon i et forhold er ikke isolert for å sende søte nothings via e-post, tekster og telefonsamtaler. Et par kan også velge å sende hverandre sexierte meldinger, og noen av dem er i form av nakenbilder eller selfies.

Mange mennesker finner det vanskelig å gjøre dette, fordi de er redd for at bildene deres kan lande i feil hender. For de som er modige nok til å prøve det, gjør de det av flere grunner:

# 1 Holde ting interessant. Når to personer har uttømt all sin innsats for å overraske sin partner, vil de prøve nye ting som er litt mer risikofylte, bare for spenningen og spenningen. [Les: 10 trinn for å reignite den tapt gnisten i forholdet ditt]

# 2 Langdistanseforhold. Når to personer i et forhold bor langt unna hverandre, må de finne måter for å holde den seksuelle delen av sitt forhold levende. Sende nakenbilder kan sette behovet for intimitet, når det ikke er noe annet valg. Noen vil til og med engasjere seg i disse aktivitetene mens de ringer til hverandre ved hjelp av sine webkameraer.

# 3 Seduction. Selv om et par ikke trenger å krydre ting i forholdet deres, kan de fortsatt bestemme å sende nakne bilder til hverandre, bare for å la partneren bli varm og plaget. [Les: 20 forførende spørsmål for å spørre en fyr du liker]

# 4 Usikkerhet. En av motivene for å sende nakne bilder er en persons behov for validering. Noen vil sende sine partnere nakenbilder, bare for å få en positiv reaksjon for å få seg til å føle seg bra.

# 5 Memories. Hvorfor ble bilder oppfunnet? For å verdsette dine minner, selvfølgelig. Det samme gjelder for nakne bilder. En person kan velge å sende den eller be om det, bare for å holde noe sexy for å huske en person av.

Hvis noen av disse grunnene gjelder for deg, så er det greit å sende et nakent bilde til en person du bryr deg om. Men du må være forsiktig. Å gi kjæresten din et sexy bilde virker søtt, men du risikerer personvernet ditt i prosessen.

Hva er risikoen når du sender nakne bilder?

Uansett hvor sikker du føler deg om programmene du bruker til å sende et bilde, betyr det ikke at det er et tåpelsikkert system. Her er noen eksempler på hvordan dine private bilder kan bli kompromittert:

#1 Når programmet du bruker opplever en feil, og filene blir lekket.

#2 Hvis noen er gode nok med datamaskiner, kan de muligens infiltrere lagringssystemet hvis de vil.

#3 Når noen andre kjenner passordet ditt, kan de lett komme inn i gadgetene dine og overføre bildene.

#4 Når du ved et uhell sender bildet til noen andre.

#5 Når du ved et uhell legger bildet på en offentlig plattform.

Hvordan kan du holde bildene dine trygge fra nysgjerrige øyne?

Du kan ikke unngå teknologien, bare fordi du er redd for risikoen. Du kan fortsatt sende partneren dine private bilder, men du må være forsiktig med det. Her er hvordan:

# 1 Kjenn telefonen og datamaskinen. Du må kjenne inn og ut av din egen gadget, så du vil kunne kontrollere lagringen av filene dine. Pass på at filene dine ikke lastes opp automatisk uten at du vet.

# 2 Slett alt umiddelbart. Noen mennesker glemmer å gjøre dette, og tenker at ingen vil se på sine gadgets uansett. Slutte å tenke slik. Alt kan skje, og det inkluderer at noen kan få tilgang til gadgetene dine uten at du vet.

# 3 Dobbeltklikk om du har slettet alt. Kontroller dine online lagringskontoer og telefonens backupminnelagring også.

# 4 Ikke ta et bilde av ansiktet ditt. Hvis verre kommer verste, kan du nekte at du er personen i et nakenfoto, hvis ansiktet ditt ikke kan ses. Uansett hvor lik din kroppstype er, så lenge ingen andre har sett din naken kropp før, kan de ikke bekrefte om du er eieren av bildet. Det vil si, med mindre du har et unikt fødselsmerke eller en tatovering som er synlig på bildet.

# 5 Ta bildet mot en tom vegg. Mange mennesker kan identifiseres på grunn av bakgrunnen til deres nakenbilder. Din venn kan gjenkjenne tapetet ditt og andre gjenstander som er inkludert i bildet. Dette inkluderer ark, puter, leker, etc. De av dere som ser "Hvordan komme seg unna med mord" vil vite dette!

# 6 Ta et bilde av ansiktet ditt foran en annen bakgrunn. For å unngå bilder, ikke ta et bilde av ansiktet ditt mot samme bakgrunn du pleide å ta et nakenfoto på.

# 7 Unngå å ta bilder av deler av kroppen din som er gjenkjennelige. Noen som kjenner deg, kan identifisere ditt nakenfoto hvis de gjenkjenner merkene på kroppen din. Det kan være en muldvarp, en tatovering eller enda et arr.

# 8 Videoanrop i stedet. Dette er ditt sikreste beste. De vanlige programmene registrerer vanligvis ikke videosamtaler. Ingen kan distribuere bildene dine, hvis bildet ikke eksisterer.

# 9 Gjør det den gammeldags måten. Bruk et Polaroid-kamera. Nyt bildet mens det er i besittelse, og lagre det i et trygt eller hvelvet. Det virker ekstremt, men kroppen din er verdifull. Den fortjener den største sikkerheten, og bør bare ses av andre mennesker når du tillater det.

# 10 Pass på at du stoler på personen du sender den til. Selv om det høres spennende ut å sende nakenbilder til noen du liker, må du være sikker på at du stoler på denne personen. Hvis du ikke er følelsesmessig investert i hverandre, kan du ikke forutsi hva som vil skje med bildet ditt når du sender det. [Les: 12 galne måter en ex kan få hevn]

Bortsett fra det kan en oppbrytelse føre til at en person opptrer og utsetter bildet for andre mennesker. Det er derfor du må eksplisitt stole på personen du sender et nakent bilde til.

Hvis du tror at sende nakenbilder er en dum og beklagelig ting, tenk igjen. Det er ganske enkelt en ny måte for folk å koble til hverandre på et intimt grunnlag. Du bør ikke dømme noen som blir fanget, gjør det. I stedet bør du gjøre dem høflighet for ikke å se på bildene i det hele tatt. Hvis du var i deres sted, ville du ikke at andre skulle gjøre det samme for deg?

[Les: En veiledning for å ta den perfekte, nakne selfie]

Husk at å sende nakenbilder er et konsept, ikke mange forstår ennå. De fleste vil dømme deg for at du er så ringe om personvernet ditt, men husk alltid at du eier kroppen din, og du har rett til å gjøre alt du vil ha med det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar