Hvordan topp PT Bradley Simmonds trent til London Marathon

Innholdsfortegnelse:

Hvordan topp PT Bradley Simmonds trent til London Marathon - øVELSER 2023
Hvordan topp PT Bradley Simmonds trent til London Marathon - øVELSER 2023
Anonim

Som en av Londons beste personlige trener Bradley Simmonds er ingen fremmed for å bryte en svette, men selv for en ultramoderne mann som han, tar London Marathon en mammut utfordring. For en innside se hvordan en fitness ekspert takler oppturer og nedturer av maraton trening, Trener fanget opp med Simmonds i de siste ukene før den store dagen.

Et innlegg som deles av bradleysimmonds (@bradleysimmonds) på

Har du kjørt et maraton før?

Dette er mitt første maraton. For å være ærlig, var et maraton noe jeg aldri trodde jeg ville gjøre. Langdistanse er ikke noe jeg noensinne har vært veldig bra på, men jeg fikk sjansen til å gjøre London Marathon, og jeg skjønte at det var en utfordring jeg virkelig ville gjøre.

Har du fulgt en streng opplæringsplan?

Jeg vil ha det bra, så treningen min har vært ganske streng. Jeg har gjort 5 til 10K løp i uken sammen med intervallsprints på tredemølle, og i helgen går jeg på lengre løp. De første ukene jeg gjorde ti kilometer og da begynte jeg å legge til flere og flere miles hver uke opp til 15-20 miles.

ANBEFALT: Marathon Training Plan

Hvordan har du endret kostholdet ditt for å støtte ekstra løp?

Jeg har definitivt lagt til mye mer komplekse karbohydrater til kostholdet mitt, sammen med protein for å hjelpe kroppen til å gjenopprette. Ved kjøring, spesielt langdistanse løp, trenger du langvarig energi, slik at du trenger komplekse karbohydrater. Før var treningen min ganske høy intensitet, så jeg trengte ikke det.

Hvilke matvarer går du til for carb-lasting?

Jeg vil ikke si at jeg carb-load - jeg spiser fortsatt svært balansert måltider med protein og grønnsaker. Jeg vil bare legge til noen flere karbohydrater enn vanlig.

Jeg går for brun ris, quinoa eller søtpotet. Jeg prøver å holde seg borte fra de enkle karbohydraterne - hvit pasta, hvitt brød - bare fordi de gir korte utbrudd av energi i stedet for den langvarige energien du får fra komplekse karbohydrater.

Hva har vært den vanskeligste delen av trening?

Utvinningen. Kroppen min er ikke vant til langdistanse løping. For meg var den vanskeligste delen å kunne komme seg raskt og gå for en annen løp.

Som jeg har fått, har jeg vant til det, men for å begynne med slo jeg nesten en murvegg. Jeg følte meg virkelig i hip flexors, mine glutes og mine skinn.

Hvor er dine favorittsteder å kjøre i London?

Jeg liker å blande det opp. For mine kortere løp kjører jeg lokalt. For å gjøre en 10K kjører jeg rundt tre parker i mitt lokale område, Ealing. Når jeg gjør min 5K og 10K, er det godt å være på leiligheten.

For min ti kilometer kjører går jeg til Richmond Park. Fra huset mitt til Richmond Park, rundt det og tilbake er det totalt ti kilometer. Det er veldig kupert og krever mye mer benstyrke. Det hjelper definitivt min utholdenhet som vil gjøre flatene mye enklere. Hva er ordtaket? "Jo vanskeligere du trener, desto lettere er kampen." Hvis du kjører rundt Richmond Park to ganger, som er 14 miles oppoverbakke, kommer du til å finne 20 miles på leiligheten lett.

Det er også utrolig å kjøre rundt Richmond Park på grunn av dyrelivet og naturen, og luften er ikke så forurenset.

Jeg likte også å kjøre ned Themsen. Jeg går fra Chiswick helt til Westminster. I løpet av de siste årene begynner jeg med racingbusser. Det er min konkurransedyktige stripe på skjermen. Jeg vet på London Marathon Jeg skal se noen foran meg, og jeg kommer til å ønske å gå forbi dem. Da ser jeg noen andre foran meg, og jeg vil gå forbi dem. Det er det som skal holde meg i gang.

Brukte du en bærbar for å støtte opplæringen din? Og i så fall hjalp det?

Den nye TAG Connected Watch er fantastisk. Den har masse forskjellige programmer der, for å hjelpe med avstanden min, og det er veldig behagelig, noe som er veldig viktig når du kjører. Du vil ikke ha noe tungt eller irriterende. Det er veldig lett og lett å bære, og ser bra ut, som alltid hjelper antrekket!

REKOMMENDERT: De beste treningssporene og programmene for Marathon Training

Har du en måltid i tankene for maraton?

Jeg vil definitivt få under fire timer. Jeg presser meg selv for å få 3 timer 30min - det er det jeg trener hardt for. Hvis jeg får under fire timer, vil jeg være glad, men jeg vil være glad for 3 timer 30min.

Er du en konvertering til langdistanse kjører nå?

Helt sikkert. Jeg har sett en stor forskjell - kroppsfettprosenten min har gått ned massivt - og jeg føler meg mye bedre når jeg gjør min boksing nå. Langrennsløpet har definitivt hjulpet kardioen min.

Jeg vil nok ikke fortsette å gjøre 16 miles, men jeg vil definitivt fortsette med min 10K for å holde kroppen min fettprosent lav.

TAG Heuer Connected Modular 45 er tilgjengelig på The Watch Gallery

Hent Menns Fitness 28 Day Fat Loss MagBook, med en treningsplan fra Bradley Simmonds

Populært emne