Hvordan Tom Hardy trent til Mad Max Fury Road (Video Intervju)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tom Hardy trent til Mad Max Fury Road (Video Intervju) - øVELSER 2023
Hvordan Tom Hardy trent til Mad Max Fury Road (Video Intervju) - øVELSER 2023
Anonim

Han kan ha fått i MMA-fighter-form for kriger, og løsnet opp for å spille Batman's arch nemesis Bane in Den mørke ridderen reiser seg, men britisk skuespiller Tom Hardys rolle i Mad Max: Fury Road var uten tvil hans mest utfordrende ennå.

TrenerSøsters tittel, Menns Fitness, snakket med Hardy og hans stuntdobbel, Jacob Tomuri, for å diskutere å holde seg i form på settet og de fysiske utfordringene som følger med å skape en slik actionfilm.

Hardy er ikke fremmed for å morphing hans kropp til form for en ny rolle, men for å spille Max måtte han revidere sin tilnærming og begynne tidlig. Han foretok en grusom seks måneders trening for å forberede seg på actionfilmen. Men intensiteten la ikke opp når kameraene begynte å rulle.

Tomuri var på plass for å holde Hardy kampene passe gjennom de mange månedene med filming. "Mens du er der, gjør du det, du er på det hver dag, så det er et treningsnivå du trenger på en måte, og du beholder det ved å gjøre stunts alene," forteller Tomuri.

"Det var en veldig fysisk skyte fra begynnelsen," legger Hardy til. "Fra treningen helt til de seks månedene med skyting på bakken. Du var fysisk aktiv hele dagen, hver dag. "

Denne strenge forberedelsen betalte seg i det lange løp. Det tillot regissør George Miller å fange den viscerale adrenalinvirkningen på en så autentisk måte som mulig. "I dag vil studio og filmskapere ønske at talentet skal ses midt i så mye blodbad som mulig - hvor det er trygt, sier Hardy. "Han [George Miller] innlemmet visuelle effekter og faktiske virkelige effekter, slik at alt du ser faktisk skjedde."

Se videoen under, og les videre for å finne ut hvordan Hardy får det gjort i treningsstudioet, med treningstips fra hans lange trener, Patrick 'P-Nut' Monroe.

ANBEFALT: Hugh Jackman sølende Wolverine-rutine

Tog beveger seg, ikke muskler

"Til kriger, Jeg ville ikke trene Tom for å se ut som han kunne kjempe, jeg ønsket å trene ham for å faktisk kjempe, sier Monroe. "Vi brukte tre måneder på å jobbe slående og musklene involvert i det. Vi vil ta de normale bevegelsene som er involvert i slående og legge til motstand. For eksempel ville jeg motstå ham når han kastet en slag eller kaster streik mot ham mens han blokkerte med vekter på håndledd og ankler. Jeg visste at det ville være umulig for ham å tolke koreografien uten å vite hvordan man beveger seg naturlig. Du kan ikke handle som du kan danse hvis du ikke kan danse. "

Send de riktige signalene

"Jeg gjør noe som kalles signalering, som innebærer å sende signaler til musklene du vil utvikle så ofte som mulig. Så i stedet for å gjøre noen få sett med push-ups til feil i løpet av fem minutter, kan du gjøre ti hvert femte minutt i en time, eller gjøre sett spredt over hele dagen. Kroppen er rent utilitaristisk. Det blir bra på oppgavene du bestemmer for det, men bare de oppgavene. Med tanke på dette, står det grunnen til at den beste måten å forholde seg til ekte styrke er, er å variere oppgavene du gir kroppen din så mye som mulig. Som fører oss til neste punkt. "

Forvirre musklene dine

"Hvis du alltid gjør de samme bevegelsene, vil kroppen bare bli mer effektiv på dem. Innfør variabler: Du kan gjøre ti raske press-ups, deretter en langsom, bytt til knærne eller legg armene dine bred eller inn i en diamantposisjon under brystet, og så videre. Målet er å gjøre hver representant vanskelig. Ved å gjøre hver rep vanskelig og annerledes, vil du sørge for at kroppen utvikler seg, blir sterkere i flere områder enn i smale områder adressert av enestående bevegelser. "

ANBEFALT: Kjendisøkter

Populært emne